Nedovedu si ani predstavit, co by se delo, kdyby tohle rekl chlap
Hahaha, dusim sa smiechom.
Prosim? Precitaj si clanok s porozumenim. Ja tvrdim, ze je to umela snaha dostat zenu do F1, vobec neriesim ten vyrok o tych 16-rocnych v F2.
Ved tu to mas jasne napisane. Ona si mysli, ze zena v F1 urcite bude a je to len otazka casu. Ty sam si sa vyjadril, ze zena v F1 je nerealna, tak co tu teraz rozporujes zas?
Ale nie kazdy biznis generuje az taku stratu. Nie kazdy biznis generuje stratu uz 6 rokov ci kolko uz v tom topia peniaze.
A ked si myslis, ze maju potencial byt ziskove, tak sa kludne stavme, ze este o 3-5-10 rokov (mozes si vybrat) to ziskove ani poriadne sledovane nebude. Kludne sa s tebou stavim o flasu dobreho rumu (alebo sojove latecko ak nahodou rum nepijes).
A kludne sa s tebou stavim aj o to, ze zena v F1 je nezmysel a bud sa tam ani nedostane alebo ak ju tam protekcne pretlacia kvoli marketingu, tak zazije tazky debakel. Tiez si mozes vybrat o kolko rokov.
Jos, toto je verajsi den. to uz necitam, to uz nedam. To po mne nemozes chciet. K tejto teme som uz povedal vsetko.
Si zanieteny diskuter s ktorym sa da slusne pohadat , ale vsetko ma svoje medze.
Uzi si vikend.
Si uplne mimo temy. Za prve, kto sa tu bavi o IndyCar? Tu si pozri pilota Indy co hovori na F1, ze aky je tam rozdiel (odstran si medzery odtial).
https:// www. instagram. com/p/DEnaR6kIY29/
A za druhe, kedy bola naposledy zena v F1? Nemas pocit, ze sa monoposty odvtedy zmenili?
Skoda, chcel som sa s tebou stavit, nech to nie je len prazdna diskusia, ale vystupom je nejaky zavazok, ktory ukaze koho nazor sa casom ukazal ako pravdivy.
Podobne pekny vikend.
PS: Nevnimam to ako hadku, skratka kazdy ma iny nazor.
Ano, ty se pohádáš skoro s celym forem, dostaneš několikrát ban, ale problém je jinde
Ak niekto má na f1 tak by malo byť jedno či je muž alebo žena, či je biely, čierny, fialový,mäsozravec, vegetarián či iné. Ak niekto na f1 má tak sa presadí.
Umelé dosadzovanie žien do f1 je krepý nápad, ktorý prinesie viac škody ako úžitku.
Či sa to ženám páči alebo nie, naše telo znesie niečo iné ako mužské a v prípade f1 sa na mužov nechytáme.
Spraviť, ženskú verziu f1, riadne ju propagovať a bude pokoj. V tenise tiež je mužská a ženská časť a pre zábavu je na niektorých turnajoch mix. Ja by som sa inšpirovala tam
Ono je to ještě horší, nejde o umělé dosazování žen do F1. Pro ženy se vymyslel umělý mezikrok někde okolo F4, na kterém můžou strávit dva roky, o které se jim prodlouží celková příprava. K čemu to má být kromě toho, že si zazávodí, mi není úplně jasné, pokud cílem je F1 .
Ten nadpis je “Musterbeispiel” clickbaitu .
Nech im založia vlastnú súťaž a hotovo, objektívne, čím to bude viacej o fyzickej výdrži jazdca tým je priamo úmerne garantovane nižšia šanca, že sa tam niekedy nejaká žena dostane. Jednak po fyzickej stránke a jednak aj čo sa týka otázky reflexov, ženy na to bohužiaľ nemajú a to nie je zlé, jednoducho to tak príroda zariadila, testosterón neoklameš.
Treba to urobiť, ako pri ženskom futbale a je vybavené, aj ten sa pomaly ale isto dostáva do záujmu, len to treba vybudovať a to chce čas, trpezlivosť a peniaze.
prosím, všimni si / irony off
kto sa tu baví o IndyCar? prečítaj si po sebe svoj koment
a hej, monoposty sa odvtedy zmenili, ale takisto sa zmenila aj príprava pretekárov, bez nej to nepôjde nikomu (bezohľadu na pohlavie)
sorry za extrémne neskoré odpovede, úplne som si zabudol skontrolovať, či mi niekto odpovedal