cim viac ten zaznam pozeram tym viac mam dojem, ze poskodili Cunodu. Podla toho ako sa dnes prisne tresta mal Norris penalty dostat.
S tebou sa tazko komunikuje ked si hluchy, slepy a melies dookola to iste…
A keby sa Honda vy****a na RB , ked na nich nadavali, boli by teraz mimo F1.
Ano v beckovom time porazal kolegov a v ackovom, kde Verstapen ziskal 4tituly v rade sa vozil za beckovymi jazdcami 
Ano moze im ruky nohy bozkavat, ze z neho spravili totalne luzra na ukor Verstapena a kazdemu bol na smiech. A to iste spravili aj s Perezom…
Len aby sa nehovorilo nikde, ze ma RB ten rychlejsi monopost. Potom sa taki ako ty odvolavali na to ‘‘aha kde skoncil druhy monopost’’ 
diky za ta tva uboha slova, che che kdeze balonky

hej s tým som sa už stretol viackrát ale ktoré konkrétne pravidlo bolo porušené nikdy nie je povedané
inak ta fotka kde Norris obehuje Tsunodu by mal byt zaklad ako posudzovat pravidla celkovo.
asi sa vsetci zhodneme, ze je to ok, ak by malo kontiunalne platit - niekto ta blokuje a vytlaci ta, vyuzijes priestor. a samozrejme aj v “apexoch”
Ten uz je zase zlitej, nezvladl porazku 
Přinejmenším podle pravidel měl SC odjet ještě jedno kolo a teprve potom měl být restart, takže by se správně poslední kolo už nestihlo. Ale už je to jedno.
Lando tam mel hafo mista. Ale zase, nechtel riskovat. Ja bych mu to nevycital. Ale do te pozice si najel zbytecne. Yuki se tedy trosku vrtel, ale byl fer. Ten trest byl zbytecnej.
Jenze kdyby nedali pentli Yukimu, museli by ji dat Landovi.
Svet neni fer. Sampionum se holt pentle nedavaj, jak jsem psal.
Juki hlavne menil smer aby nedaval Landovi slipstream. ten ho pekne nasledoval. Juki pri obrane spravil iba jeden pohyb ako reakciu na Landov utok, vlavo, a ani ten nebol velmi agresivny, bol dostatocne v predstihu a nechal aj nejake miesto.
To ze Lando nedostal trest mi nevadi, za taketo hluposti by som tresty nedaval, ale Juki trest dostal za neexistujuci precin a to mi uz vadi.
Cunoda len dokázal, že v f1 bol navyše tak 3 sezóny. Zbytočne zaberal miesto