Hokej je Jarda. Puff se zase ukázal jako vlastenec no.
Jako ale kolik chlapů by třeba ve slalomu porazila realně Mikaela? To by bylo zajimavý.
Jestli by se vubec dostala po 1.kole do 30tky.
Mikaela by vzala tolik hůlek najednou, že by ses nestačil divit😀
Počkat, jaký hulky myslíš?
To už nechám na představivosti😀
Ještě jsi nenapsal kolovou a @Triper tady dával nějakého borce z trialu, který byl mistrem snad 30x.
Nedať v hokeji Gretzkeho, tak to ani nemá zmysel čítať a každému je jasné, že objektivita u teba chýba.
Já si taky vždycky dělal na Barilu sliny.
Tak na ní hoď srdíčko, Ferdo, nestyď se.
Vím že je tam americká vlajka, ale to zvládneš
Právěže jsem objektivní, Že dal někde 2000 asistencí, když 1/2 hráčů neuměla ani bruslit, tak to mě nechává chladným. Stačí se podívat na záběry z té doby. To už bych dal toho Jágra před Gretzkym.
Už je tam.
V Schladmingu 2012 startovala ako predjazdkyna muzskeho slalomu Marlies Schild a na prveho Hirschera stratila v prvom kole 2,96 sekundy, ako 25. by sa kvalifikovala do druheho kola. V tom roku boli ale narocne snehove podmienky, cize ako predjazdkyna mala velku vyhodu cistej trate, inak by to s kvalifikaciou bolo tazke.
Cize v zavislosti od trate a podmienok vy Mikaela stratila odhadom tak 3-5 sekund na najlepsieho, za optimalnych podmienok na lahsom svahu ako Flachau alebo Levi mozno 2-2,5 sekundy.
to uz prehanas…
Federer bol nepochybne obrovskym sportovym vzorom a pre svoj pristup jedna z najvacsich sportovych osobnosti vobec, ale cisto herne a hlavne statisticky bol a je Djokovic lepsi.
Nejlepší byl Nadal, škoda jeho kolene
Jsem starší pán, tak už musím pouze slibovat. A znáš to. Když 3x slíbím, jako bych jednou splnil.
No, na antuke urcite.
Ide o to o koľko bol lepší v danej dobe od zvyšku. Gretzky dominoval ďaleko viac ako teraz Connor, ktorého najväčší úspech je Art Ross Trophy a zlato z MS.
Navyše nemôžme ako goat označiť niekoho v polke kariéry. Tak isto ani Shiffrin nebola goat keď mala 40-50 víťazstiev.