Cunoda: Nebude to ľahké, ale v Japonsku by som chcel skončiť na pódiu | Magazín F1 - F1online.sk

Hokej je Jarda. Puff se zase ukázal jako vlastenec no.

1 Like

Nech toho Honzí.
@spineIesssheep to není o dobře a špatně.
To je daný, určený od boha.

Jako ale kolik chlapů by třeba ve slalomu porazila realně Mikaela? To by bylo zajimavý.:relieved:
Jestli by se vubec dostala po 1.kole do 30tky. :thinking:

1 Like

Mikaela by vzala tolik hůlek najednou, že by ses nestačil divit😀

1 Like

Počkat, jaký hulky myslíš? :thinking: :smiley:

To už nechám na představivosti😀

Taky jsem vlastenec. :smiley:

4 Likes

Ještě jsi nenapsal kolovou a @Triper tady dával nějakého borce z trialu, který byl mistrem snad 30x.

1 Like

Nedať v hokeji Gretzkeho, tak to ani nemá zmysel čítať a každému je jasné, že objektivita u teba chýba.

Já si taky vždycky dělal na Barilu sliny. :yum:

image

Tak na ní hoď srdíčko, Ferdo, nestyď se. :smiley:
Vím že je tam americká vlajka, ale to zvládneš :stuck_out_tongue: :smiley:

2 Likes

Právěže jsem objektivní, Že dal někde 2000 asistencí, když 1/2 hráčů neuměla ani bruslit, tak to mě nechává chladným. Stačí se podívat na záběry z té doby. To už bych dal toho Jágra před Gretzkym.

Už je tam. :heart_eyes: :kiss: :heartbeat:

1 Like

V Schladmingu 2012 startovala ako predjazdkyna muzskeho slalomu Marlies Schild a na prveho Hirschera stratila v prvom kole 2,96 sekundy, ako 25. by sa kvalifikovala do druheho kola. V tom roku boli ale narocne snehove podmienky, cize ako predjazdkyna mala velku vyhodu cistej trate, inak by to s kvalifikaciou bolo tazke.

Cize v zavislosti od trate a podmienok vy Mikaela stratila odhadom tak 3-5 sekund na najlepsieho, za optimalnych podmienok na lahsom svahu ako Flachau alebo Levi mozno 2-2,5 sekundy.

1 Like

to uz prehanas…

Federer bol nepochybne obrovskym sportovym vzorom a pre svoj pristup jedna z najvacsich sportovych osobnosti vobec, ale cisto herne a hlavne statisticky bol a je Djokovic lepsi.

1 Like

Nejlepší byl Nadal, škoda jeho kolene

Jsem starší pán, tak už musím pouze slibovat. A znáš to. Když 3x slíbím, jako bych jednou splnil. :crazy_face:

1 Like

No, na antuke urcite.

3 Likes

Ide o to o koľko bol lepší v danej dobe od zvyšku. Gretzky dominoval ďaleko viac ako teraz Connor, ktorého najväčší úspech je Art Ross Trophy a zlato z MS.

Navyše nemôžme ako goat označiť niekoho v polke kariéry. Tak isto ani Shiffrin nebola goat keď mala 40-50 víťazstiev.