Podla mna to nemusi byt family friendly, ale nema to nikoho diskriminovat. Cize rtard asi nemozes, lebo tym urazas retrdov. Ale trebars k*kot mozes povedat. Asi
Tak to nebyl dobrý příklad. Kdybys to někdy zkusil, zjistíš, že je to fyzicky velice (ale velice) náročný sport, je tam rivalita jako v jakémkoliv jiném sportu a tím, že rozhodují rozhodčí a ne metr nebo časomíra, tak je to tam leckdy horší, jak ve F1.
Tak to jsem nepochopil, že tohle nevypípali.
Jo, dnešní hyperkorektní woke doba.
Přesně tak. A v rugby je to úplně nepředstavitelné. Myslím, že z tohoto sportu by si měli brát příklad. Ono totiž co si budem nalhávat, ve skutečnosti je to tak, že dnes by poslali do p… i Charlieho W. A vymlouvat se na to, že dnes je taková doba - no možná kdyby se v televizi, rádiu apod. chovali lidi slušně, tak by se tak chovali i ti ostatní.
No veď práve to že ľudia-mládež-deti dostávaju v dnešnej dobe takú porciu nadávok a všetkého zlého z médií že toto čo je v f1 je večerníček. A to je v pohode. Sype sa to na nás z každej strany. Ale k športu to tak nejak patrí tam to má aké také opodstatnenie pozri hokej ,basket,fotbal a podľa teba aj latino dance aj keď pochybujem keďže syn chvíľu tancoval aj súťažne a nič také som nepostrehol. Ja už by som to ani neskúsil ani nedal z mojimi 100 kilami Tu je to tak nejak prirodzené a ako píšem neobhajujem to len je to tak a robí sa okolo toho zbytočný cirkus. A pritom podstata celého je už dávno v … Ale každý na to máme iný pohľad a to je v pohode.
Tomu sa už prepieklo toho dosť a nebyť toho, že už bol boj o titul jazdcov v jeho vrecku, ani by toľko trestov priamo na trati nedostal a čo povedal na adresu komisárov, vôbec nepovedal vo vypätej chvíli, takže trest dostať mal