Cunoda dostal za ostrý jazyk pokutu 40-tisíc eur. Presný význam slova nepoznal | Magazín F1 - F1online.sk

A o čem je tvůj point? Že tu shazuješ Antonelliho vidíme všichni, potom píšeš o bídě v juniorech, takže point je co? Že se rodí málo talentů nebo, že se do sportu nemají šanci dostat vždycky ty nejlepší?

Jo, v živém veřejném vysílání to nemá co dělat. Omluva byla na místě :+1:

Ten dril měl asi hodně podobný jako měl Max.
Akorát jeho taťka byl asi zásadně úspěšnější jezdec.

1 Like

Velmi hloupé a nezralé, ale k tobě to sedí :slightly_smiling_face:

1 Like

Viděl si ty poslední spekulace, že AM by měl ulovit top inženýra z Mercedesu na technickou část?

Nevím o tom, sem s ním.

Pokud vím, tak se diskuze z vysílaček vysílají se zpožděním, aby nedocházelo právě k takovýmto situacím. Pokud Yúkiho slova prošla do živého vysílání, tak buď FIA sama udělala chybu, nebo to pustila do éteru záměrně.

Myslím, ale že se to do živého vysílaní vůbec nedostalo, jen si FIA natahuje triko.

1 Like

Kalle měl jeden a půl dne na seznámení s tratí. Rozpis dělal ještě ve čtvrtek v noci podle videa. V Polsku předtím nikdy nejel. Běžně se jezdí minimálně týden předem testovat nastavení a ladit rozpis. Souhlasím s Triperem, že předvedl výkon úctyhodný.

1 Like

https://www.dailymotion.com/video/xcz13o
Začal brzo. :slightly_smiling_face:

Yukimu bych dal za ty výmluvy jak ze školky pokutu aspoň 1m eur.

1 Like

ty si nikdy v afekte pod tiahou emocii nepovedal nic, co by si neskor lutoval? :smiley:

To je možný, ale ať už to prošlo či ne mluvit by takto neměl, očividně to onou omluvou pochopil.

2 Likes

samozrejme, ze predviedol. Inak pokial viem, na recce mali 2 dni a auto nastavovali aj s Ogierom

platil Verstappen pokutu ked myslim Strolla nazval Fckin mongol a v zapati "what a rtard"?

Asi vás trochu zklamu kluci, ale Júki nepochybně dostal papír s textem, který se pečlivě naučil a potom odrecitoval…
Doba pirátů v elitních sportech skončila myslím Andrem Agassim.

2 Likes

mne je jasne, ze si to asi ani on sam nepisal, ale clovek co mu riesi socialne siete si len robil svoju robotu.

FIA si chcela asi cosi prihodit do kasicky, kedze oni tu konverzaciu vypustili do eteru, a chcu este po Tsunodovi 20k a 20k ma podmienku, ze nejaky cas ho budu sledovat ci to zase spravi.

zas.rana doba snowflakes

1 Like

Neboj, naše rozlišovací schopnosti se průběžně otupují a norma se mění.
A tak není pochyb, že za 20 let budou čtyřicátníci říkat jací v jejich mládí byli všichni drsňáci :grinning:.
Já to vidím na sobě, některé věci se stydím i vyprávět, protože si mladí myslí, že kecám…

2 Likes

Nemělo, ale ruku na srdce. Kde by jsme dneska všichni zdejší byli, kdyby jsme za všechny své vlastní slova dostávali stejné pokuty jako Yúki.

Osobně tyhle tresty vnímám jako falešné moralizovaní, které si samo o sobě zaslouží trest.

2 Likes

No platit takové pokuty, to bych brzy přišel na buben :smile:

1 Like

Já jsem se kvůli zákazníkům naučil mluvit hodně slušně, ale mít v autě mikrofon, tak jsem do měsíce zavřený možná i za teroristické vyhrůžky. :crazy_face: