Cowell: Čas medzi návrhom na rysovacej doske a testom v tuneli sme skrátili na tretinu | Magazín F1 - F1online.sk

Tak moderní zázemí a top inženýři ti nezajistí titul automaticky, viz Mercedes nebo Ferrari

1 Like

AM bude mít motory od Hondy, samozřejmě, že tam probíhá kooperace a upravování podle požadavků, ale není to stejný jako když si to tým vyrábí celý sám. U té kooperace máš vždy riziko v tom, že ne všechno bude vykomunikovaný a sladěný

1 Like

Motor Mercedesu se taky vyrábí v jiné továrně. :stuck_out_tongue:

Na moři používám z 99% indiánskou sukénku z ručníku. Nic lepšího neexistuje.
Když jsem byl na lodi v půlce ledna, tak jsem si tepláky pro jistotu taky vzal, ale bylo teplo, (15°) tak stačilo být přikrytý spacákem.
Tady na fotce vidím, že je léto a Alonso je oblečený v teplácích, tak si nejsem jistý jestli by Alonso neměl navštívit nejen psychiatrickou poradnu, ale i nějakého odborného lékaře, protože nosit v létě zimní prádlo může značit i velký zdravotní problém.
Bez smajlíku, protože zdravotně postiženým se nesměje.

Půjčil Adrianovi
#tým :green_heart:

2 Likes

no nie som si isty, ze zrovna Alonso by mal ist na navstevu ked ta tak nastartovali jeho teplaky. Mimo to ked je v office nastavena klima na 21 tiez by som zi zobral teplaky.

1 Like

Furt je to pod jednou střechou :stuck_out_tongue:

Jakože mají 40km střechu? :stuck_out_tongue:

Jakože si to dělá Mercedes celý sám :stuck_out_tongue:

Aston je prostě tovární tým. To už neokecáš.

AM v současné době není tovární tým :stuck_out_tongue:

Koukám Fernando prázdniny nemá. :sweat_smile:

2 Likes

Fernando prostě válí ať dělá cokoliv

2 Likes

Musel jsem si ten song dát do oblíbených. :100:

1 Like

Kto ma potrebu toto vyrabat?
BTW 1984 - rivalita Ivan Lendl - John McEntroe, Lendl vyrhal svoj prvy grandslam. Prisiel do kin film Terminator.

2 Likes

Apple vydal první Macintosh, Metallica nahrála jedno z jejich nejlepších alb - Ride the Lightning. To musel být rok. :nerd_face:

2 Likes

Tento film si snáď videl. :slightly_smiling_face:

2 Likes

je to na mojom todo list, hra tam nejaky rakusan, vraj to je legenda.

1 Like

:scream:
…počkej až se dostaneš ke dvojce. Jeden z nejlepších filmů, imho.

3 Likes

2 Likes