Tak moderní zázemí a top inženýři ti nezajistí titul automaticky, viz Mercedes nebo Ferrari
AM bude mít motory od Hondy, samozřejmě, že tam probíhá kooperace a upravování podle požadavků, ale není to stejný jako když si to tým vyrábí celý sám. U té kooperace máš vždy riziko v tom, že ne všechno bude vykomunikovaný a sladěný
Motor Mercedesu se taky vyrábí v jiné továrně.
Na moři používám z 99% indiánskou sukénku z ručníku. Nic lepšího neexistuje.
Když jsem byl na lodi v půlce ledna, tak jsem si tepláky pro jistotu taky vzal, ale bylo teplo, (15°) tak stačilo být přikrytý spacákem.
Tady na fotce vidím, že je léto a Alonso je oblečený v teplácích, tak si nejsem jistý jestli by Alonso neměl navštívit nejen psychiatrickou poradnu, ale i nějakého odborného lékaře, protože nosit v létě zimní prádlo může značit i velký zdravotní problém.
Bez smajlíku, protože zdravotně postiženým se nesměje.
Půjčil Adrianovi
#tým
no nie som si isty, ze zrovna Alonso by mal ist na navstevu ked ta tak nastartovali jeho teplaky. Mimo to ked je v office nastavena klima na 21 tiez by som zi zobral teplaky.
Furt je to pod jednou střechou
Jakože mají 40km střechu?
Jakože si to dělá Mercedes celý sám
Aston je prostě tovární tým. To už neokecáš.
AM v současné době není tovární tým
Koukám Fernando prázdniny nemá.
Fernando prostě válí ať dělá cokoliv
Musel jsem si ten song dát do oblíbených.
Kto ma potrebu toto vyrabat?
BTW 1984 - rivalita Ivan Lendl - John McEntroe, Lendl vyrhal svoj prvy grandslam. Prisiel do kin film Terminator.
Apple vydal první Macintosh, Metallica nahrála jedno z jejich nejlepších alb - Ride the Lightning. To musel být rok.
Tento film si snáď videl.
je to na mojom todo list, hra tam nejaky rakusan, vraj to je legenda.