zarobil 2 a pol miliona euro.
Pokud nevyhraje titul holandský závodník, který neví, co znamená sportovní fair play, tak mi to je opravdu jedno, kdo ten titul vyhraje. Říkám ti to zcela upřímně.
Osobně jsem ani nečekal, že Kimi vyhraje 3 závody, natož abych myslel na nějaký titul. Budu mít radost i když ho vyhraje Russell, Norris, Hamilton, Leclerc či Hadjar.
Pokud to Toto s Kimim (nevim jestli Georgem) v tomhle rozlozeni sil neustoji, bude hledat nejake reseni. Chce a musi uz vyhravat.
Reagoval jsem primarne na tvou kritiku Charlese. Na tvou holandskou omacku okolo nejsem ja tvuj sparing partner.
Ja som tu prednedávnom písal, že v F1 fandím všetkým. Mýlil som sa. Uvedomil som si, že nefandím nikomu a je mi jedno kto vyhrá. Naopak v MotoGP fandím všetkým a chcem aby vyhrali všetci.
Od nas ne, Red Bull bojuje s nadvahou.
Jo a na cem, nic me nenapada.
Tak jediný důvod, proč Max neni v Mercedesu, je ten, že Max odmítl opustit RBR.
Pokud Kimi vyhraje titul, je George na odpis.
Pak má Toto několik možností ohledně Maxe, za předpokladu, že Max bude chtít opustit RBR. A jedna z nich je, že Toto proti sobě postaví, nejmladší pilota a vítěze GP v dějinách F1 a nejmladšího mistra světa v F1. Asi by moc lidí zajímalo, jak by to dopadlo.