Clarkson by najradšej vypol vietor, jeho vplyv považuje za neférový | Magazín F1 - F1online.sk

Nebo si nechal chirurgicky odstranit tuk? :thinking: ale potom nechápu jeho neustále kecy na “tlusté lidi”

2 Likes

tak ne jen to, ale i to, jak se tu z ostatních snaží dělat blbce. Příšernej namyšlenec.

2 Likes

A ještě vyfotí yt video a tvrdí, že je tam na dovolené :roll_eyes:

1 Like

Hlavně spojovat obezitu a hloupost, to je prostě povrchní vnímání primitiva.

2 Likes

Jo, Browna by nenechal řídit ani cirkus a Marshall je taky očividně hloupej a McL nic nepřinesl😑

2 Likes

Jenže to je nejhorší, dostal za ty jeho žvásty očividně realitou facku, a reflexe? poučení? Nula :man_shrugging:

2 Likes

Ne, chodí tu psát furt to stejný dokola a pak tu ještě se někteří přidají s tlustou uklizečkou🙄

2 Likes

Já se ti nesměju. Každý jsme nějaký.
Důležité je, co je uvnitř. Povrch je jen pozlátko pro pokrytce.

2 Likes

Zřejmě skrytý Narcismus, Hraničář…míchanice více věcí, falešný ego nepustí nikam. Grandiozita, jemné intelektualní schazování druhých, žije v módu ( většinou skrytě) jsem nejlepší, případně s nejlepšími koexistuje , aby se tak mohl cítit a fungovat, musí vypadat na veřejnosti skvěle … Obranný mechanismus přežití.

4 Likes

Tady je správně :smiley: :muscle:

2 Likes

Když nemáš osobnost, tak ji musíš ukrást. Samozřejmě čórneš něco, co je hodně dobrý. Jenže když to dobrý se stane neuspěšným, nepřijmeš to, ale svedeš na druhé, ti za to mohou + je degraduješ. Používají mód, no to vyhrál ALE a vymyslí se ta degradace. Takže Brown to sice dokázal s Mclarenem , ale nechtěl bych být tlustej jako on.

4 Likes

Tak tohle bylo dobrý Grahame, přidávám si Tě k oblíbeným :+1:.
Mám rád, když mě kritizuje někdo, kdo zní rozumně.

stastie odjakziva bolo a bude sucastou sportu

1 Like

ty kráso, popsal si ho skvěle, přesně tak tady Triper/airobot vystupuje. :100:
Je dobře, že to taky napsal i někdo jinej.

2 Likes

Nechte Jirku, je to génius, on na to přijde :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tohle by mě nenapadlo. Wau. :grinning:

2 Likes

Učí se od základů, a je to samouk :man_shrugging: Ale víš jak, kdo nic nedělá, nikam se neposune :slight_smile:

2 Likes

to je AI alebo skutocnost? to kladivo sa nejak velmi divne odrazilo (od zeme), ziaden prach…

Ironie , Sarkasmus takže klasika, to je v clusteru B poruch samozřejmě taky.

2 Likes

Můj názor je že skutečnost.

2 Likes