Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

V anglictine sa tomu hovori double down.

Napisal si kravinu, ktoru som nikdy netvrdil, a teraz ma tu ides poucovat o tom, ze ja si mam nieco nastudovat. Ty nie si schopny ani elementarneho pochopenia jeden zlozenej vety.

Len tak mimochodom, do umelej migracie, ktore vyvovali europske velmoci, tam zila markantna arabska vacsina. Neotravuj ma.

A argumenty typu, ze tam 1000 rokov predtym zili niekto, ani neskusaj, lebo to potom mame narok na Balaton, tam zili Slovania a tiez na velku cast Nemecka.

3 Likes

Josi, ty sis tu udělal ostudu, když si tvrdil, že Američani neosvobozovali Československo. Tebe jako Maďara osvbodil Rus

1 Like

Ceskoslovensko vtedy neexistovalo, cize povedal pravdu, opat, si mimo.

2 Likes

Jakou umělou migraci? Ti drbe? Víš co se dělo Židům ve většině Evropy během druhé světové? A chápeš ten kontext? Očividně ne.

No jinak tvoje logika je úžasná, takže podle tebe to byla umělá migrace, ale zároveň připouštíš, že tam Židi žili už předtím, nejsi ty novodobej Einstein?

1 Like

Československo neexistovalo během druhé světové?:grinning:

1 Like

To som v zivote nenapisal. Len som tvrdil, ze Ceskoslovensko oslobodila cervena armada, co si ty popieral.

Madar ta urobil, preto mas z Madarov taky komplex. :hungary:

V tom case tu bol Slovensky stat a Cesky protektorat, CSR zanikla roky dozadu.

Ci ceske dejiny ucia alternativnu historiu?

6 Likes

Takže si to netvrdil, ale teď to píšeš zase :joy:

1 Like

Ty si fakt tupec nezvdelany. :sweat_smile:

PS: Ceskoslovensko ja myslim ako uzemie.

Furt to bylo Československo, Slovenská část měla výjimku, protože spolupracovala s Hitlerem a posílala vojáky do Polska vraždit. Česká část s tím nesouhlasila. Ale je to dobrý připomenout, když Slovensko zase leze Putinovi do prdele

1 Like

Odporucam tabletky, zbytocne si agresivny, ked ludia diplomaticky upozornia na tvoje medzery vo vzdelani a agresivnou reakciou ich len zbytocne utvrdzujes v tom, ze mozes byt dezolat.

To, ze tam Zidia zili predtym, je uplne irelevantne. Greci zili v Taliansku, Slovania v Nemecku, Rusi na Ukrajine, Madari na Slovensku, Nemci v Cesku. Podme rozpolcovat potom Cesko na Moravu a nemecke krajiny.

Ale skusa chlapec.

2 Likes

Takze ceskoslovensko neoslobodila cervena armada?

Toto som velmi zvedavy, ci mas odvahu stat si za svojim a napisat “nie”.

Mezera je v tvé logice, nemůže být migrace, když ty lidi tam žili přes 1000 let.

1000 IQ prispevok.

Do Nemecka nemoze byt migracia za pracou, lebo tam nasi predkovia zili storocia dozadu.

2 Likes

1000 IQ příspěvek, psal jsem to někdy?:grinning:

1 Like

Vzhladom na tvoju neschopnost citania s porozumenim, aj keby si to pisal, nevedel by si o tom.

1 Like

Rozumíš vývoji během druhé světové? Američani dorazili do Plzně dřív, Sověti “osvobozovali” od Slovenska.

1 Like

Tak sme sa zas nieco nove dozvedeli z historie od BobrHogra.

Prvy slovensky stat neexistoval a Ceskoslovensko neoslobodila cervena armada.

Necudujem sa, ze tomu ret.ardovi musel tatko platit sukromnu pseudoskolu, lebo ho na ziadnu kvalitnu cesku statnu univerizitu neprijali. Ved on nevie uplne zaklady.

A to este nehovorim o jeho anglictine a logickom mysleni. Dodnes by nevypocital ani kvadraticku rovnicu. :sweat_smile:

1 Like

Mozno v tvojej hlave :smiley:

1 Like

Kto oslobodil vyrazne vacsie uzemie a je tak povazovany za osloboditela?

1 Like