Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

Ja nepisem v osobnej rovine ani neutocim na teba. Len pisem, ze popieras fakty, ktore hovoria presny opak, a teda klames. A to nie je osobne ani utocne voci tebe.

Izrael páchá v Pásmu Gazy genocidu a premiér Benjamin Netanjahu, prezident Jicchak Herzog a bývalý ministr obrany Joav Galant k ní podněcovali, uvedla podle agentury AFP nezávislá vyšetřovací komise OSN pro okupovaná palestinská území ve zprávě.

K tomuto by si mohol uviest ten dostupny a overitelny zdroj s relevanciou, o ktorom pises, lebo spochybnovat spravu OSN, ktoru mozme povazovat za ten najnezavislejsi kontrolny organ, to uz je silne tvrdenie.

Navyse od Izraela sa uz odklonilo 150 statov, ktore uznali Palestinu ako stat a medzi nimi napriklad aj Britania, ktora bola doteraz vyrazne na strane Izraela.

Je to z tvojej strany velmi velky dvojity meter ohladom vojny v Gaze a na Ukrajine. :slight_smile:

Stat v dnesnej dobe za Izraelom je to iste ako stat za Ruskom. Oba utoky boli svojim sposobom vyprovokovane a obe reakcie boli daleko za hranou.

1 Like

Vraj ide do Prahy koli danovemu zatazeniu zivnostnikov a inemu zmyslaniu. To by sa v CR predsa nemohlo stat … oh wait:

1 Like

Reuters, Wall Street Journal, U.S. State Department, Jerusalem Post, The Telegraph, New York Post, Times of Israel, The Times, The Times - UK, Thelegraph - UK…

4 Likes

Josi, ty jsi prostě vypatlanej d.ebil. Nemůžu jinak.

3 Likes

Já chápu, že je to na vás moc složitý, ale já nepsal, že se daňové zatížení v ČR nezvýšilo, no furt je nižší, než na Slovensku.

zas strašně složitý fungovat v kontextu a nehodit random příspěvek bez kontextu :smiley:

1 Like

Ukrajina vyprovokovala válku? A jakým způsobem? Josův narativ je úplně stejný jako používá ruská propaganda. Ta existence nezná dno, jedna věc je, že je blbej, další věc je, že je to zákeřnej agresor.

2 Likes

Rad by som napisaĺ ze si si opat vystrelil do vlastnej nohy, ale v pripade vas - libtardov sa zial jedna o vystrel do hlavy a nie do nohy. A nutno dodat, ze tu hlavu uz mate rozstrielanu ako reseto. :grin:

1 Like

Rusko spustilo přece speciální vojenskou operaci s cílem denacifikovat a demilitarizovat Ukrajinu. :upside_down_face:
Však je to proruská krysa. Nic víc. Nechapu že tihle šašci už neemigrovali třeba na sibiř.

3 Likes

Copak, nemáš argument, tak se budeš snažit útočit? Ty chudinko, holt blbá hlava, holé neštěstí. Klidně mi ukaž daňové zatížení na 2026, které vyznívá lépe pro SK, než pro ČR. Ne random článek bez kontextu

2 Likes

To máš stejný jako tleskal při zvolení Trumpa, protože zatočí s LGBT+, což o tom, že Trump už hlásal dopředu, že začne obchodní válku s EU, pro Jose je důležitější jeho latentní homosexualita, než ekonomický dopady

4 Likes

Skús presný link, napríklad Reuters, kde popierajú zistenia OSN, a teda popierajú / vyvracajú genocídu v Gaze.

A ešte by si mohol pridať nejaký zdroj, ktorý uvádza, že Putin sa blíži v niektorých oblastiach ku genocíde.

1 Like

To, že si obmedzený a nemúžeš jinak už vieme. Tak si proste vznikol a nemôžeš za to.

Ale čo si tými citáciami vlastne chcel povedať, keď v prvej uvádzaš, že Hamas vyprovokoval Izrael a v druhej uvádzaš moju citáciu, kde potvrdzujem to, že Izrael bol vyprovokovaný?

Veď ty si knokautoval sám seba. :boxing_glove:

1 Like

Jen k0k0t tvýho formátu tenhle teroristickej utok muže nazvat jako “svojim zpusobem provokace”. Myslim že každej kdo ma aspon pul mozku tak to pochopil, že ty si to nepochopil se nedivím, když máš v hlavě vakuum.
Přestan tady prostě obhajovat teroristy a Rusáky, kteří v 21 století napadnou svého souseda se slovy že je potřeba je demilitarizovat a denacifikovat a pak hazí bomby na hlavní město, na školky, nemocnice…

2 Likes

K0k0t ťa urobil brainlessko, a preto nevieš normálne argumentovať, len urážať, ale za to ja nemôžem. :slight_smile:

Veď počkaj o týždeň ako bude aj Česko zrazu izolované. Za chvíľu bude izolovaná polka Európy až ostanete izolovaní len vy, libtardi. :clown_face:

1 Like

Nic nechapes, ide o to, ze vycitate Slovenskej vlade presne to iste, co robi aj ta vasa. A ako vrchol vsetkeho ide ten vas sasek Rakusan poburcovat proti tomu “scitane” ovecky na namestiach a pritom vlada ktorej sucastou je aj on sam robi presne to iste. Neviem, ci sa mam skor smiat alebo plakat…

2 Likes

Je o tebe verejne zname, ze mas problem citat s porozumenim. V tomto ti zial neviem pomoct.

1 Like

To je jeho specialita, v tom naozaj nema konkurenciu. :joy:

1 Like

Najlepšie bolo, keď ten ich úbohý premiér išiel vyčítať Ficovi odber ruského plynu, čo je chránenie slovenských záujmov, lebo máme platné zmluvy, ale ten pokrytecký zákerný hayzel sám zvýšil odber ruského plynu, kým mohol, na rekordnú úroveň.

A to ani nehovorím o oceli, ktorú si veselo z Ruska dovážajú.

Suma sumárum - Fiala je pokrytecký odpad. :poop:

Ale strašne ma bavil keď sa ho pýtali na tie bitcoiny. Koktal, motal sa a vyzeral pritom úboho ako Miško Šimpanzečka zakaždým, keď dostane politickú facku od koalície. :joy: :joy: :joy:

1 Like

Robíš chybu. S komunistama nemá zmysel debatovať. Oni majú svoje kremeľské notičky podľa ktorých idú tie svoje praudy. Komunistu nikdy nepresvedčíš, oni majú praudu a nič iné ako praudu. Lepšie im popriať pekný deň a robiť lepšie veci.
Však vidíš, článok kde je v nadpise Čína a už sa ide propaganda. Článok na F1 fóre.

10 Likes