Capito o Russellovi: Mnohí tlaku podľahnú, ale George je iný | Magazín F1 - F1online.sk

Tak toho syndromu sa zrejme uz zbavil po Madarsku…teda duuuufam

To je pěkné, že ho šéf chválí, však taky z dvojice Russell - Williams by se potřeboval zlepšit hlavně Williams… Ale kdo ví, třeba s novými pravidly (a majiteli :-)) půjdou nahoru. Pak by se možná mohl George mít u Williamsu líp, než pořád čekat, jestli ho vezmou k Hamovi jako dvojku. Zbytečně se neříká, že nejhorší sedačka je dvojka v nejlepším týmu!

1 Like

Co ty jeho nevysvětlitelné kiksy, vražení do svodidel pod žlutou fází, nebo sestřelení Bottase, my víme že s tou jízdou pod tlakem je to trochu jinak pane Capito.

Rastie pod tlakom. Čím väčší je tlak, tým je lepší. Mnohí tlaku podľahnú, ale George je úplne iný. Čím väčší tlak, tým lepší výkon podá.“ :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

Bože to sú také kecy, kecy, kecy… aké tlaky on zažíva v neschopnom Williamse??? Či skončí 11-ty, alebo 18-ty je úplne jedno, nikto od neho nič vo Williamse nečaka… :-1: :-1: :-1: :-1:

1 Like

pre dobro williamsu dufam, ze hej aj ked podla mna sa ho tak uplne nezbavil kedze ho porazil timovy kolega
to je ako keby hulk konecne ziskal podium a jeho kolega by tie preteky vyhral :slight_smile: proste smoliar

1 Like

Aj tak mi to nepride na mieste porovnavat Hulku s Russelom…su to odlisnejsie situacie…a aj jazdci

Co ten zle stlačený gombík, naparanie v Imole, od strelenie Verstapena, pokazená Q v Monaku.
Jazdenie P16, či odstrelenie 6 áut co už predviedli napr. piloti Mercedesu, z toho jeden pán 7x MS, a piloti,. čo majú dokopy viac skúseností v F1 ako Russell rokov, Pan BOB2 :rofl::rofl:

Max za posledné roky X krat= tohtoročný Bahrain, minulý rok Turecko to ma len teraz napadlo.

Leclerc to isté =Vettel, Sakhir, atď atď.

Mimo to Lewis urobil pod tlakom túto sezónu viac chýb ako Russell za 3 roky a to je 7x MS :rofl:

Faktom je ze práve tento rok ukazuje, že Russell a tlakom rastie =ukázal to Sakhir, a aj celá táto sezóna presne tak ako povedal JC.
Tlak musí cítiť aj keď ho reguluje dobre a zvláda ho tento rok bravúrne. A len opäť dvihol vlastný level. Teda ho to nijako negatívne neovplyvňuje. Práve naopak stále sa správa rovnako, stále podáva výkony na trati ktoré sú nie len na vysokej úrovni ale tento rok aj veľmi veľmi konzistentne, viac ako evidentne na maxime možnosti v situácii v ktorej je, a až na Imolu takmer bezchybne. To sú fakty

Aj akékoľvek rebríčky ci hodnotenia ukazujú že Russell je spolu s Maxom, Landom, červenými chalanmi ci Gaslym jeden z top pilotov celej sezóny.

Lenže to ty nikdy neuznáš. Rovnako ako u niektorích ich chyby cielene prehliadas, kým u iných ich stále vyťahuješ.

1 Like

To je absolutny blud že nikto nič od neho nečaká, práve naopak ľudia čakajú a dosť. Často čakajú pomaly to co dokazuje Lando ci Charles = ale okolností v ktorých je sú absolútne iné.

Aj Práve Maďarsko to dokázalo.
Ľudia čakajú že s tým autom bude dokazovať výsledky, ideálne stále rovnaké, ak niečo dokáže raz čaká sa že to dokáže stále a opakovane.

A áno tlaky zažíva = aj nutnosť poskladať perfektne kolo je tlak, aj bojovať s Williamsom na pozíciách kde bojuje je tlak, aj po 2 rokoch bez pretekania zrazu sa merať vo Williamse! s MS, aj bojovať v strede poľa je tlak, aj držať za sebou lepšie auta v snahe získať výsledok je tlak, aj stala nutnost napredovať aj napriek podmienkam je tlak, rovnako ako to ze ľudia nepochopiteľné čakajú bezchybnost, aj vyrovnať sa s danou situáciou je tlak, rovnako ako neustála nutnosť dokázať na čo má v aute ako Williams. Nevraviac o snahe dostať sa inam teda presvedčiť Mercedes aby mu šancu dal =to všetko je tlak. Russell ak latku ktorú si sám nastavuje každý víkend, preskočí nikto sa nepozastavi ale skúsil by ju opakovane podliest a bol by cirkus. Pozri sa na Q v Budapešti a následne reakcie.
Tvrdiť ze jazdí bez tlaku len preto ze vo Williamse je nonsens.
Tam jazdí bez tlaku možno Lattifi ktorý je tam za peniaze a aj keď nie je zlý jazdec, dobre vie ze MS ci jazdec do top auta nikdy nebude =jeho pozícia je istá

Lenze Russell ma asi vyzsie ambicie, kredit aj talent a teda aj ten tlak je prítomný vždy.

Dobre takže Lattifi je prekliaty lebo fasuje z 23/tak 21-22x?

Alebo Bottas?

To “prekliatie” je cele absolútny blud spôsobený len autom ktoré na body stále za normálnych okolností nemá. Možno chýbalo kúsok šťastia, ale v Maďarsku práve to mal. To že ho Lattifi mal viac je Russellova zásluha. Nepomoct mu na začiatku a začať sťahovať skôr tak ho dobehne a predbehne absolútne v pohode. A to je presne to co tvrdí práve Jost.

Ak by Hulk získal podium nič to nezmení na tom že ho konečne ma aj keby jeho kolega vyhral.
Lenze to je zase o tom, že reálne koľko krát mal Hulk auto co reálne malo bojovať o pódia?
Ak by sedel v Mercedese/RB/Ferrari aj to “prekliatie” by istotne padlo.

To či má teda Lattifi o tie 2 body viac je irelevantné.

1. Preto že nikto normálny si preto nemysli že je lepsi ci rýchlejší pilot, alebo že to celé zvláda lepšie. Nikto normálny si nemyslí že to v daných pretekoch bolo o tom

2. Preto že tam išlo o body pre tim a tomu Russell veľmi pomohol

3. Preto že ma určite väčšiu šancu získať nejaké ďalšie ako NL. A preto ze o ne už niekoľko krát bojoval a neprišiel o ne svojimi chybami ale znova skôr kvalitou vozidla.

4. Pretože pre neho bolo podstatne prelomiť to že tie body získa nič viac nič menej. V tejto chvíli sa jemu bude automaticky jazdit ešte lepšie a aj ten posledný pomyselný box dokázal odskrrnut. Dokázal vo Williamse už všetko čo sa dalo a co tam potreboval ukázať.
    A nejde o to že ze by sebe potreboval dokázať alebo Mercedesu =tak to nebolo nikdy, obe strany vedia čoho je schopný. Ale pre pointu toho článku že vie ze Williams ma bodov dosť nato aby ak sa nič nestane získal P8 a teda aj veľa peňazí. Zodpovednosť voči tímu už ho netlačí a snaha urvat to už tak veľmi netlačí ani tim =nemusia na to tak tlačiť ani oni a ísť až na takú hranu ako doteraz keď 3 roky bojovali aspoň o bod a boli beznádejne posledný.

Keď rozdiel a co sa zmenilo nevidíš to už neviem ako ti pomôcť.

P. S vynadajme do luzrov a neschopných co nemajú budúcnosť lebo sú prekliaty aj Maxovi aj Charlesovi ved koľko výborných výsledkov mohli mať keby mali viac šťastia že? MAX je príklad za všetky.

Čo ma hovoriť taký Mick o tlaku potom? Otec je legendou F1, navyše v stave v akom je(nie je?), z osobnej skúsenosti viem, že to nikomu nepridá.

Russel jazdil 2 roky za úplný hnoj v F1 a momentálne je to za mňa druhý (síce 3. v poradí) najhorší tým aj keď poradie hovorí inak. Čaká snáď od Williamsu nejaké body, alebo snáď pódium? Nie, pretože sú v riti.

Slová pána Capita by sme potom mohli aplikovať na každého jazdca F1. Áno určitý tlak tam je, ale nedá sa to zrovnať ani zďaleka napr. s takým Charlesom, pretože Ferrari. Tam je proste tlak už len tým, že ste jazdcom legendárneho týmu.

Chcem ho vidieť v top teame, pretože som zvedavý čo ukáže a či na to fakt má, ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že je trošku vyhypovaný.

1 Like

ešte raz, nikto od neho nič nečaká, ale ty čakaj od neho aj nemožné…
ostatné omáčky sa mi nechce čítať, to je strata času…

Podla mna je George vynikajuci jazdec a dufam, ze ked sa posadi do lepsieho monopostu (na viac ako jeden pretek) vsetkym to dokaze. Ano, robi aj chyby, ale to robia aj najlepsi z najlepsich. Za mna osobne stale jeho pozitiva vysoko prevysuju jeho negativa a ked este trochu dozreje, bude to jazdec ako vinko.

2 Likes

Precenovany jazdec, rozhodujuce štatistiky hovoria jasne, prehra s jednorukym Kubicom a teraz prehra podpriemernym Latifim. Nema tam co robit…

Vzhľadom na jeho predpokladaný charkter chvála Bohu za to.

@Sven01
Nemá tam co robiť? Seriózne?

Oboch poražal a poraza konštantné a na hlavu. Kubica fasoval úplne rovnako ako Lattifi. Jeden mal viac šťastia a druhy detto akurát ešte aj z Russellovou pomocou. Ak by mu nepomohol, hral to na egoistu tak pôjde na pitstop prvý ako mal íst a nemal v plane pomôct mu tak sa nebude zaujímať o gumy ale pôjde na plno tak ako Lattifi od pitstopu tak ho ma a ešte mu aj naloží. Reálne stačilo ešte kolo. Keď začal tacit tak ho dal zo 17 sekúnd na 1.089 za 14 kol na starších guumach.

Toľko k tomu ako ho poráža podpriemerný Lattifi :joy:

Skus to nabudúce pozerať.

Jedine co sa pocita su body. Mozes kolegu predbehnut aj o 3 kola ked mas konecny výsledok 0 bodov. Prehral s Kubicom, prehrava s Latifim. Mal ich predbehnut na bodoch v pretekoch.

Neviem či sa mi viac dvíha tlak z tých kecov o tom jaky je Russel intergalakticky jazdec alebo tie romány čo vypisuje Kiks pod každým článkom o Russelovi. V oboch prípadoch sú to extrémy.

Tak asi tie “kecy” majú nejaký základ keď to tvrdí celá F1.
A bohužiaľ niektorí tu píšu veci ktoré sú absolútne mimo realitu, alebo ak konečne ma všetko čo po ňom chceli nájdu si inú cestu ako hejtovat.

@KERESTAPO priemerného až podpriemerného robíte z Nicolasa predovšetkým vy. On tempo v pretekoch dokáže mat problém je ze nie je stabilné a nezvláda iné veci. Ale ja som to nikdy nepovedala to bola len reakcia na komentár hore.
(mimo to prečo je v F1 Lattifi vieme všetci a len preto že talentovanejsi neboli to nie)
Ja ho s Kubicom neporovnavam len tvrdím že zatiaľ porazil/bol lepší od každého kolegu vrátane Bottasa.
A svoje stupidne komentáre o mojom živote si ty nechaj pre seba.
A poviem ti novinku ja viem presne co ty, Bob, MP alebo Lacike napíšete =lebo to je stále len hejt. Ci ho niekto chváli alebo nie či urobí dobre alebo nie. To je jedno co on urobí.

Ja Bottasa kritizujem keď niečo posere ale aj som ho pochválila… Ale naopak to väčšina z vás nedokáže. Takže najprv odporúčam pozrieť sa na seba.

@Sven01 Ja som napísala fakty z daných pretekov… Russell dokázal byť len a len tímový hráč lebo vedel co to znamená pre tím a ako tie body potrebuje nič viac. Ak by vedel ze Lattifi to nemá šancu udržať tak to nepovie ale asi sám tomu veril, že to skončí výrazne lepšie ako on co ale nedokázal… Nevraviac o tom že ten výsledok len ukázal ako je F1 veľmi nefer…lebo ani v tých pretekoch NL lepší nebol. Mal viac šťastia a pomohol mu kolega to je cele. A ono ide predovšetkým o to že Williams stále je reálne na bodoch len keď sa udeje nejaká haluz… Toto celé bolo len on šťasti NL, ktorý vyťažil aj z toho ze išiel po opačnej strane a nemusel sa vyhýbať nehode spôsobenej majstrom vody VB. Reálne ale Lattifi mohol o bodoch len snívať kým Russell sa v ich okolí pohyboval pravidelne. Povedať ze Lattifi je preto lepší pilot je cista demagogia. Navyše sezóna ešte neskončila.

Capito má pravdu. Russell je stopro budúci majster sveta a za doterajšie účinkovanie v F1 si zaslúži len obdiv a pochvalu. Klaniam sa mu a držím palce, aby sa dostal do top tímu a potom haterom vytrie kocúra.

:joy: :joy: :joy: :joy:

Ja som myslel, že TOP trímy majú od neho dať ruky preč.

to potom nemozes porovnavat nikoho s nikym, lebo kazdy je necim specificky a aj situacie niesu nikdy uplne identicke

ide o to, ze hulk mal povest toho co to vzdy ked mal sancu na podium nejako dobabral
no a russell ju mal ohladne bodovania a ked ju konecne prelomil tak ho paradoxne porazil udajne omnoho slabsi kolega co inak koncieva za nim :slight_smile:
ak williams uz do konca sezony nezaboduje tak to bude latifi co zabezpecil 8 miesto v PK a k tomu par milion od liberty navyse do timovej pokladnice a nie ten vsetkymi ospevovanymi dzordzino
samozrejme ak ho zoberu do mercedesu tak mu to moze byt jedno, ale ak nie tak mu to na reputacii neprida aj ked sa britske media budu snazit to cele uhrat do stratena