Čandhok by chcel vidieť Verstappena aj v inom tíme: Všetci velikáni vyhrali aj inde | Magazín F1 - F1online.sk

No jestli něco analyzuje, tak určitě ne data…

2 Likes

ja som lajkol to, ze si frustrovany zo zivota a rozklikavas skryte komenty :smiley:

1 Like

tyhle pohádky si nech pro někoho, kdo si nepamatuje tvoje komenty na schvalování urážek :slight_smile:

3 Likes

mam zakazane ta urazat? :frowning: pockaj jak dopadne newey, to si este budes zelat aby som to bol ja, kto ta uraza :grin:

1 Like

Red Bull se rozpada prirozene, zadna tragedie. Vetsi problem pro modre je Hamilton ve Ferrari, to je jejich domovska staj, ceka je obdobi utrpeni.

Este ti nedoslo, ze to su moje nicky a z @Hedgehog som ta tu rok trollil na kamaratstve? :joy:

1 Like

Uz trpime stvrty rok. Bodaj by trpeli vsetci tak ako ja pri sledovani F1 v poslednych rokoch. :joy:

bob a hogar to je novy batman a robin ci co?

3 Likes

Ty se v F1 vyznas jak koza v petrzeli, tebe zajima jen to jak tady s.rat lidi :rofl:

Ale jsem rad ze pises, vis ja trpim tim ze se se mnou tady nechce nikdo bavit :cry:

2 Likes

Ja tu seriem len alzakov a hlupakov, ktori ser.u tu normalnu vacsinu. :clown_face:

4 Likes

Prej vetsinu, a vis ze tu funguje asi pet lidi? :drooling_face:

2 Likes

Jos ti za chvíli složí milostnou básničku, nemůže na tebe přestat myslet

2 Likes

Dal jsem ti password na to? nedal. Nevím, jak dopadne Newey, kdybych to věděl, tak si za to info nechám zaplatit, tak či tak mne to zajímá skrze vývoj v F1, ne jen skrze Red Bull, to je omezené vidění :slight_smile:

2 Likes

Jo, jen musim pohlidat z jakeho nicku to prijde.

1 Like

sorry ale z tvojho vyjadrovania sa na adresu RBR a Verstappena, a hlavne sexualneho predatora Hornera, jak si ho pekne nazval, tomu co si teraz napisal absolutne neverim

The Race: “Ať už Newey v F1 skončil, nebo ne, překážky pro pokračování v Red Bullu se staly nepřekonatelnými.”

Jaký vyjadořvání na adresu RBR a Maxe? gratulace top 3, RBR odvedl nejlepší práci, nebo co ti vadí? jn napsal jsem o sexuálním predátorovi, najdi si prvky chování sexuálního predátora, když tě to tak zaujalo

aha, takze mas klasifikaciu tak niekoho nazvat podla svojho usudku :+1:

tu naozaj nemam co dodat.

Ale som sa dobre pobavil zase :joy: este mam hodku a idem ukladat deti spať. Tak pome 🫢 :joy:

6 Likes

Newey tam musel trpet, celou dobu cele ty roky se drzel stranou, jak se rika co je moc to je moc, vzdyt takovy tymovy projev medialni co mel Red Bull posledni roky, musel se za ne stydet.

1 Like