Bývalý Verstappenov mechanik: Myslím si, že po sezóne skončí | Magazín F1 - F1online.sk

Klidně, takže pošleš 50k mně, 50k na útulek a smažeš si účet, sounds fair

To je blbost. Průměr by měl být cca 100 a většina populace se pohybuje mezi 90-110.

Nehledě na to, není trochu fašistické se povyšovat na lidi s nižším IQ? :thinking:

3 Likes

Co je blbost? Já tu graf nedával. Jinak zjisti si co je fašismus Dejve, neuškodilo by ti dovzdělat se

Samozrejme je to v pohode. 100 je stredná hodnota to je priemerný človek. Od 85 do 115 je bežný zdravý človek. Pod 85 už to môže byť problém nad 115 sú výnimočne šikovní ľudia. Z toho čo si sem postol vychádza človek 90-100 citujem “Průměrná inteligence”. Teda ak má niekto

tak je celkom v poriadku. V zvláštnej bubline sa pohybuješ ty. Mať narážky na to že by mal niekto IQ zdravého človeka - prečo? Označovať iných ako faš… Kam prídeš všade len rozdávaš zlo a nenávisť a urážky.
Obrázok

1 Like

Ano, člověka co má na profilovce Goebblesa a psal tu, že by nechal viset Ukrajince označuju za fašistu.

Proč dáváš screen s hodnoutou do 100, když píšu o sotva 90?

Tak v tom případě by se ta sázka musela upravit, a pokud budu mít potvrzené vyšší IQ, tak už tu nikdy nepáchneš, ani pod jiným účtem a klidně si ten test udělám

…tušim že si tu niekto pomýlil o čom sa tu majú viesť debaty,ale zrejme to ich Q…je také aké je,…:thinking:

S tvým ADHD, vadou řeči a češtinou na úrovni prvního stupně základní školy můžeš soupeřit v testu iq tak leda s rodilými čer.nochy z Mozambiku.

1 Like

Jirko zase sis zapomněl přepnout účet :smile: chápu, že na svým druhým účtu furt lžeš o nějakém soutěžení, ale tohle není závod ani podobně (ale chápu, taky nejsi moc nadaný v inteligenci, tak ti to nedochází).
Jinak koukám, že se sinžuješ ještě víc, to je tvoje soutěž o proražení dna?:thinking:

Lebo ten kto má 90 je na hranici tejto kategórie. 90-100. Iný dôvod nie je.

Jistě, ale když píšu sotva 90, tak je to hranice 90 a ne 100. Plus samozřejmě absolutně zase ignoruješ to co se ti nehodí do krámu.

Koukám, že jsi správnej chlap a dodržíš každou sázku :grinning:

Jo takhle, ty nejsi chlap, aby ses domluvil, ty jsi borec co má problémy s egem, tak si hraje na někoho kým není, chápu. Hele já vím, že tvoje IQ nepřesahuje 105, takže pro mě je to taky ztráta času, ale za vypnutí tvýho účtu a zhoršení stavu tvýho ega mi to stojí
klidně pošli test, když tu sharuješ výsledky. Akorát rozpětí 117 up to 133 nezní vůbec věrohodně