Button: Russell to má ľahšie, pretože už dlho nevyhrával | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell sa v tejto sezóne nesie na vlnách, zatiaľ čo Lewis Hamilton sa snaží neutopiť. Tak nejak okomentoval súčasnú situáciu v Mercedese Jacques Villeneuve. Sedemnásobný majster sveta skutočne nežiari sebadôverou či istotou, že sa všetko na dobré obráti, zatiaľ čo George Russell je o niečo optimistickejší. Podľa Jensona Buttona to však nie je žiadnym prekvapením — mladík totižto zbiera skvelé výsledky v porovnaní s nedávnou minulosťou.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/64150/button-russell-to-ma-lahsie-pretoze-uz-dlho-nevyhraval

“Najlepsi” v historii by sa mal s tym bez problemov vysporiadat, kedze je “najlepsi”. To ze len auto - izninieri a konstrukteri - urci kde sa jazdec nachadza, to sa dlhodobo v pripade Lewisa prehliadalo. Zrazu, ked sa nejazdi na spici, sa pise o aute …

No vidíš. A ten nejlepší bez uvozovek se s jinými pravidly taky nevyrovnal a 3x prohrál s Rosbergem.

Inzinieri a konstrukteri urcia kde sa jazdec nachadza.
Toto je konstruktersky sampionat.
Jazdec je suciastka v aute.

No on ten Russell bude taky frustrovanej, tady neni o com, sice vi jak se veci maji, ale i tak pozice v rebricku pred kolegou potesi…

2 Likes

Ak by s tým bol spokojný tak môže ísť rovno do Clio cupu !

Ale pravdou je že George ma čas, Lewis nie.

Zatiaľ získal maximum možného a vyťažil to aj z tohto autá ! Nemá dôvod byt nespokojný s tým čo predviedol. A potom ostava len makať aby to auto bolo lepšie - inú možnosť nemá.

Veci sa majú tak že zatiaľ dokáže byt vyrovnaný super LH a dosahovať kvalitne výsledky každý víkend. Nie je to ideálne avšak zle to pre neho rozhodne nie je- tu nejde len o čísla ale aj predvedené výkony ! A s nimi môže byt spokojný.

Nefrustrovat sa autom - to dokázal odbúrať aj vo Williamse. Teraz ma aspoň šancu napredovať aj keď nebojuje o víťazstvo. Okrem toho Russell je veľmi vyrovnaný a pozitívny človek tak celkovo - bol aj keď jazdil posledný.

Mohlo to byt lepšie z pohľadu autá ale z jeho pohľadu dôvod na paniku neexistuje!

Na druhej strane Lewis je zvyknutý na dobre auto, na víťazstva v tom ma Jenson pravdu. A najmä nemá čas ! Chce 8 titul ale mladší už nebude ! Nevie koľko to Mercedesu bude trvať a navyše sa mu v time etabluje veľmi silná avšak o 13 rokov mladšia konkurencia! Takze aj v dobrom aute ma o súpera navyše.
Napriek zopár výlevom - ale taký bol ale vždy a mne nepríde vyslovene znechutený. Situácia sa mu nepáči to je jasne komu by sa áno ? A určite je viac senzitívnejši ale to on je oproti GR podľa mna aj ako povaha to nie je vidno len teraz - to sa opakuje. A aj komunikácia tímu voči nemu je iná ako u GR. Napriek tomu nemám dojem že to nezvláda ako mnohí pisu. Čím toho bude viac tým sa mu to bude viac nepáčit a môže sa stat že bude frustrovaný, to je jasne - šance na titul sa vzdialialia A George priblíži. Zatiaľ ale na ňom vidno snahu tlačiť to a nájsť ten potenciál. A si myslím že aj ich vzájomná spolupráca funguje mimo auto dobre a nehrajú si každý na svojom piesku.

A cuckolidi to jsou lidi jako ty, teda kapkydonosu a podobní nebo kdo?

Schumacher mal horšie auto ako teraz Hamilton. Za všetko vraví, že Rosberg s tým vyhral raz za 3 roky, kdežto práve on dokázal najlepšieho pilota na svete poraziť v 2016 a spolu s Maxom sa stali jeho jedinými premožiteľmi v ére Mercedesu. A Alonso? Bez ohľadu, že je to už Matuzalem, bez ohľadu na to, že má slabšie auto, tak jeho výkony proste stále vidno. Akoby čas u neho nič nezmenil, práve naopak.

3 Likes