Button radí Verstappenovi: Musíš byť nemilosrdný a sebecký | Magazín F1 - F1online.sk

Viz môj príspevok nad tvojím.

Ak pre teba sucasny stav znamena, co si napisal, tak asi sledujeme rozdielne sampionaty. Potom dalsia diskusia straca zmysel, ked ja pisem o voze a ty o koze.

Ako som písal vyššie bolo to myslené s nadsádzkou. Hoci 147:108 je priebežne celkom debakel. Či?

Debakel? :rofl::rofl::rofl: Prosim uz dost, nevladzem. A ako by si nazval minuly rok? Ja masaker alebo este K.O. pre Sira.

To si sem prisiel nariekat, alebo prispiet niecim plnohodnotnejsim :smiley: SIRECEK

Leclerc bol a je jeden z top jazdcov na 1kolo v Q. Ma obrovsku rychlost aj v zavodoch, kde s pomalsim monopostom dokazal nie raz drzat tempo s jazdcami v dominantnych monopostoch. Vyskolil Vettela, hned po prestupe do Ferrari.

A minuly rok zase deklasoval Hamiltona, ktory prestupil po 18rokoch od McL/Mercedesu do Ferrari, kde uz Leclerc posobil 7rokov. A tento rok, je na tom o kusok lepsie Hamilton. Ak pozerame na body.

Ale body ako vy hore tvrdite nie su podstatne, pretoze tomu odislo tp, ten dostal to.

Ak odlozime body bokom, aj tak z jazdeckeho prejavu a umiestnenia jazdcov v danych VC, to pre Hamiltona tento rok vypalilo o cosi lepsie. A mozno buduci rok na tom bude este lepsie.

Vzdy ten dany monopost sadne jednemu lepsie, druhemu horsie.

Nic to ale nemeni na tom, ze su to dvaja top piloti a to ze ma jeden o par bodov viac, neznamena, ze ten druhy je zly. Plati to aj opacne.

A tieto natahovacky su tu len preto, ze sa jedna zase o toho stareho Hamiltona, ktory v medaku dominoval a robil vam tu roky vrasky na cele. A teraz ho treba porovnavat s Leclercom a za kazdu chybu zhadzovat.

No nie. Rozdiel skoro 40 bodov po 9 VC medzi dvomi jedného tímu to je vyrovnaný stav že. Bavíme sa o prebiehajúcej sezóne.

Jj svedok Hamiltonov :joy: ved bud rad ako mu komisari pomahaju co sa stazujes?

Vela zbytocnych slov a podstata nulova. Pomylil si si adresata, lebo o debakli pisal niekto iny.

Ak s nim suhlasis,tiez sledujes iny sampionat. Ak s nim nesuhlasis, tak reaguj na neho.

A ty si nenapisal absolutne nic, iba omacky o niecom co nikoho nezaujima.

Ak si vsimnes, hore som citaval tvoje vety. Takze chyba to asi nebude.

Ale v jednom s tebou suhlasim, asi sledujes iny sport.

Nemozem za to, ze nevies spravne reagovat na prispevky.

Ja sledujem sucasnu f1 a nikde nevidim debakel, ktory dostava Charles. Ak ani ty, tak preco nereagujes na toho, kto vidi debakel? Preco reagujes na mna? Netusim.:man_shrugging:t2:

Predstav si, ze to nie je debakel, hlavne ked si porovname vsetky okolnosti. Ty vidis len body a sledujes to povrchne, co uz nie je moj problem.

Zrazu sa karta obracia.

Už to dnes nebolo úžasné Ferrari, výborný jazdecký výkon, ale vina tímu, že mu nenastavili predné krídlo, pričom on opäť podľa seba doručil maximum a na vine je tím, lebo prehral s Charlesom.

1 lajk

No body rozhodujú o úspechu, či neúspechu. Vždy to tak bolo a aj bude. Podľa teba to sledujem povrchne, to je ale tvoj názor. Ja si zase myslím, že to beriem viac pragmaticky a menej ako nejaký zaslepenec.