Button pripisuje viac viny Piastrimu: Na štarte budete mať vždy niekoho po svojom boku | Magazín F1 - F1online.sk

Ja som tu nebol mesiac ak nie viac . Tak prosim ta drz tlamu ty vylízaný k.o.k.o.t. Akurát čítam čo tu predvádzaš za s.r.a.č ky a už ma to sere. A buď tak dobrý nahlas ma na ban. Dík ty špina prolhaná.

2 Likes

Proč bych tě měl hlásit na ban? To je tvoje vizitka co tu předvádíš :smile:

2 Likes

Zase je-be všetkým okrem teba, čo?

Zas idú všetci na diaľnici v protismere okrem jedného. :joy:

1 Like

Hele, další troska do sbírky. Hoši hoši, vy se teda předvádíte v soutěži ubohosti :grinning:

2 Likes

Co tu ještě řešíte? Už se jede kvalda :smile:

1 Like

Budem tej š.p.i.n.e nakladať s tebou lebo toto nie je normálne čo tu dnes dáva. H.a.j.z.e.l :face_vomiting:

2 Likes

Nejen kvalda, ale i Infinity NASCAR.

Děláš dobře se paktovat s multibanem, jen ukazuješ svůj charakter. Hezký zbytek večera

Strč sa do p.i.č.e. Ten multibam ma na rozdiel od teba aspon charakter. Ty si totálny odpad po dnešku pre mňa.

2 Likes

Jj, charakter jako ty :joy:

… nová přezdívka Jose? :smile:

1 Like

Multibam je jeho vzorem :smile:

1 Like

Kašli na ně, už jen kvalda :wink:

1 Like

On je chorý na hlavičku, ale som rád, že ma chápeš, že mu občas naložím čo sa do neho zmestí. Je to odpad.

1 Like

Si si prišiel po svoje postihnuté dieťa na ihrisko nech už ide domov? :joy:

Ten je dnes riadne hotový, už mi vypisuje do súkromných správ. :joy:

2 Likes

Podla predpokladu😃

1 Like

PIA jednoduše zatočil a narazil do HUL. Jel jak kdyby tam byl sám. A bohužel měl takové štěstí, že zboural NOR. Já už tomu snad začnu věřit, že je VER ještě udělá.

1 Like

Vitaj v mojom svete

1 Like

sranda, rozbijes dva monoposty za mesiac, nestratis za to takmer ziadne body a nikdo sa ta nezastane? :slight_smile:

button aj candhok uplne spravne. krizovat to mozes, ale nie ked do apexu dobrzduje 20 dalsich jazdcov naplno.

alonso nemal co spravit inak, medzera tam bola. hulk uz vobec nie. oskar mal respektovat miesto, ktore mu hulk nechal a radsej rozsirit vyjazd.

miesto toho videl rude, noris ored nim, tak musim spravit switchback rovno cez idealnu stopu vsetkych, co isli za nim. ak by ho nezobral hulk, bere ho alonso.

a kedze na landa nestratil body, tak poucenie ziadne…