Kde si zobral 0,3mm? V článku som sa dočítal o 0,4-0,5mm a áno myslím si, že takto nižšie položené auto je zisk performance.
Ale neurobili to podľa mňa vyslovene naschvál. Len to riskli a dúfali, že to dopadne inak.
Kde si zobral 0,3mm? V článku som sa dočítal o 0,4-0,5mm a áno myslím si, že takto nižšie položené auto je zisk performance.
Ale neurobili to podľa mňa vyslovene naschvál. Len to riskli a dúfali, že to dopadne inak.
Vyhrať 4 tituly s priemerným autom mimo pódia je celkom fajn kompliment. Ani Helmut z neho nerobí takú hviezdu ako ty.
Sice to nebylo schválně, výhodu jim to asi moc nedalo, nicméně dle pravidel to je podvádění, a tak se to musí brát
Tak – ak by to položili vyššie, tak ktovie ako by na tom boli v kvalifikácii a následne (po možnom štarte z ešte nižších priečok) v pretekoch. Možno by to nebolo Ferrari vs. Max ale Ferrari vs. Antonelli, resp. Ocon.
Ale ano to ja nerosporujem. To je jasný trest DSQ ako je napísané. Ja len rozporujem, že to urobili úmyselne.
To je dobra poznamka, mali sme s @HellHogr debatu ze ci tu bol RB 3-4, ale ak sa zohladni aj toto, tak fakt skor 3. Na hardoch urcite.
Je to tak, ale radšej s legálnym autom brať nižšie body ako mať nelegálne auto a byť DSQ. Nie sú prví čo na to doplatili.
Ale no taaak… Je predsa zname, ze Red Bull podvadzal od zaciatku platnosti tychto pravidiel… Dostlai aj trest a sami priznali vinu. Stale tazia z vyhody, ktoru ziskali na zaciatku podvodom, inak by uz dnes boli horsie ako Alpine…
Toto tu uz dlho nebolo
Nebylo, ale asi furt lepší, než číst, jak chudák Max má monopost pod úrovni HRT 2010
Ešte treba vytiahnuť cinknutý motor Ferrari a Helmutove gombíky a máme to komplet
Vlastne, skoro som zabudol na “tajné testy Mercedesu”
Potom uz len FIArri za Todta a kontrola trakcie v 90s.
Treba si pripominat, aby sme nezabudli, kde sa zobrala rychlost Red Bullu, a 4 tituly majstra sveta…