Brutálne tempo v Aston Martine: Niektorí zamestnanci ho nezvládajú, tvrdia španielske zdroje | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Ty překlady mě baví - vstupuje do zahradnické sezony. :sweat_smile:

1 Like

Mě baví, jak tu Puff s Helmutkem lžou o Hondě a Graham tomu tleská a teď jim dáš to, že hlavní inženýr od motorů od Mercedesu odešel a Puff to zamění s borcem co dělá jen PR a napíšou, že jsem si to vymslel, když borec na PR zůstal, ale inženýr odešel :rofl:

1 Like

Honza je pod tlakem kvůli Hondě. Ono i kdyby odešla uklížečka, tak by z ní udělal inženýrku bůh ví čeho. Potřebuje ze sebe dostat ten tlak a přehodit ho jinam.

Nedělej že ty odchody v Mercedesu nic neznamenaj :slightly_smiling_face:

2 Likes

Však se omluv za další překroucení, jsi hrozně nervózní na to, že si už dal tituly Mercedesu :thinking:

2 Likes

tak vždycky to může věci zhoršit, to je jasný…

Puff rozdava trofeje a medaile v pulce ledna, ale karma si ho najde.

2 Likes

Lžeš tu ty a není to poprvé a úmyslně. Šef motoroveho oddělení Mercedesu neodchází…

Už aj Honda lže o Honde (ten článok ti asi ušiel, v diskusii si sa neobjavil). :point_down:

Screenshot 2026-01-20 at 16.05.50

Nn, to máš jen IQ nižší než zmrlá markrela

2 Likes

A hlavní inženýr motorového oddělení je asistent, co tam nosí jen kafe co? Grahame, Grahame, karma tě za ty tvoje lži kousne do zadnice😄

1 Like
  1. Spaľovací motor neprebieha podľa plánu.
  2. Spaľovací motor má byť jedným z najvýznamnejších rozdielových prvkov.
  3. Priznávajú, že možno sa budú trápiť.

Čo viac ti treba? Poď do tej stávky zbabelec.

Však já se s tebou vadím rád. Vsadíme se o to, že nedokážeš vyřešit svoje mentální issues, když nedokážeš, tak jsi životní loser a nepáchneš pod tímhle ani jiným účtem na tohle forum. Když zvládneš, tak ti koupím rum, protože si alkoholismus nedokážeš vyřešit stejně

1 Like

O čem se chcete sázet? Však je jasný, kdo bude mistr.

Jseš manipulátor , ty už karmu žiješ. :rofl:

Ale pozor, třeba mistr fňukaní , to by mohl vyhrát.

Jos? To je. Honza to jenom hraje, kdyby nejezdil Alonso, tak fandí Mercedesu. On má doma plnou skříň merche Mercedesu. (Jakože fakt bez ironie)

• Chlap, čo už má vlastnú mladú rodinku, dobrý príjem a prácu čo ho baví
  • O trochu starší chlap, čo je nolifer, jeho jeho najväčším koníčkom sú hádky na anonymnom online fóre (na čo je patrične hrdý) a shitty job za biednu výplatu.

Kto z týchto dvoch je životný lúzer? :sweat_smile:

O tom, že Aston bude stáť za h0vno, respektíve nebude v boji o čelo.

Honzí nás tu všetkých presviedča ako sa tu píšu o problémoch Astonu bludy, ale na stávku o pár korún (fľaša rumu) je pussy. :clown_face:

Na majstra tipujem bohužiaľ Russella, ale to je len tip mimo, reč je o Astone.