Ty překlady mě baví - vstupuje do zahradnické sezony. 
Mě baví, jak tu Puff s Helmutkem lžou o Hondě a Graham tomu tleská a teď jim dáš to, že hlavní inženýr od motorů od Mercedesu odešel a Puff to zamění s borcem co dělá jen PR a napíšou, že jsem si to vymslel, když borec na PR zůstal, ale inženýr odešel 
Honza je pod tlakem kvůli Hondě. Ono i kdyby odešla uklížečka, tak by z ní udělal inženýrku bůh ví čeho. Potřebuje ze sebe dostat ten tlak a přehodit ho jinam.
Nedělej že ty odchody v Mercedesu nic neznamenaj 
Však se omluv za další překroucení, jsi hrozně nervózní na to, že si už dal tituly Mercedesu 
tak vždycky to může věci zhoršit, to je jasný…
Puff rozdava trofeje a medaile v pulce ledna, ale karma si ho najde.
Lžeš tu ty a není to poprvé a úmyslně. Šef motoroveho oddělení Mercedesu neodchází…
Už aj Honda lže o Honde (ten článok ti asi ušiel, v diskusii si sa neobjavil). 

A hlavní inženýr motorového oddělení je asistent, co tam nosí jen kafe co? Grahame, Grahame, karma tě za ty tvoje lži kousne do zadnice😄
- Spaľovací motor neprebieha podľa plánu.
- Spaľovací motor má byť jedným z najvýznamnejších rozdielových prvkov.
- Priznávajú, že možno sa budú trápiť.
Čo viac ti treba? Poď do tej stávky zbabelec.
Však já se s tebou vadím rád. Vsadíme se o to, že nedokážeš vyřešit svoje mentální issues, když nedokážeš, tak jsi životní loser a nepáchneš pod tímhle ani jiným účtem na tohle forum. Když zvládneš, tak ti koupím rum, protože si alkoholismus nedokážeš vyřešit stejně
O čem se chcete sázet? Však je jasný, kdo bude mistr.
Jseš manipulátor , ty už karmu žiješ. 
Ale pozor, třeba mistr fňukaní , to by mohl vyhrát.
Jos? To je. Honza to jenom hraje, kdyby nejezdil Alonso, tak fandí Mercedesu. On má doma plnou skříň merche Mercedesu. (Jakože fakt bez ironie)
- Chlap, čo už má vlastnú mladú rodinku, dobrý príjem a prácu čo ho baví
- O trochu starší chlap, čo je nolifer, jeho jeho najväčším koníčkom sú hádky na anonymnom online fóre (na čo je patrične hrdý) a shitty job za biednu výplatu.
Kto z týchto dvoch je životný lúzer? 
O tom, že Aston bude stáť za h0vno, respektíve nebude v boji o čelo.
Honzí nás tu všetkých presviedča ako sa tu píšu o problémoch Astonu bludy, ale na stávku o pár korún (fľaša rumu) je pussy. 
Na majstra tipujem bohužiaľ Russella, ale to je len tip mimo, reč je o Astone.