Brutálne tempo v Aston Martine: Niektorí zamestnanci ho nezvládajú, tvrdia španielske zdroje | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tak brutální tempo, že v RBR se začínají bát o aero a šasi, když svým brutálním tempem museli zavolat Ford o větší zapojení do vyvoje motorů

Já vůbec netuším, jak to bude s motorem Mercedesu, jen vím že Mclaren bude vyhrávat a to mne ke spokojenosti stačí. A když bude vyhrávat někdo jiný, tak holt bude lepší.

Motor Mercedesu má více týmů , takže to bude mela, budeš to moct sledovat.

Honda kdysi zapojila i leteckou divizi …to jen aby jsi věděl.

Tak to víš nebo si to jen přeješ?:thinking:

To je přeci logické…

Ale já se tě zeptal co z toho, na to se neodpovídá, že je to logické :roll_eyes:

je to logické, protože pokud nebude Mclaren vyhrávat, bude někdo lepší než Mclaren.

je to mód, nebudeli pršet , nezmoknem a když bude pršet, budeme mokrý…

RB je v haji. Maxa budu musiet zahojit na nurburgringu inak to s nim bude na nevydrzanie. esteze Hadjar na minulorocnom aute moze zamiesat karty.

Vyšli dva super články, myslím že se bude hodně fňukat a bulet…

Však ty tu fňukás 24/7, když si dovolí někdo mít názor, co se ti nelíbí

V klidu, dopadne to dobře, neboj. :rofl:

Vidim, ze Alzaci to nezvladaju tiez :smiley: to je dobre

Okolo Ferrari je vsak celkom ticho, su len nezaujimavi? Alebo potichu si robia na svojom? Redakcia tu naschval riesi RBR, lebo Alzaci pridu kopat a teraz Aston, lebo zasa Alzaci pridu kopat?

Bude to zajimavá sezóna, vůbec se toho nebojím. Sleduji jako celek…

Já se bojím o tebe, Raptor už je dávno v kazajce, ale ty tam s takovou taky skončíš

O mne se neboj, u mne je všechno dobrý. :smiley:

Ale to víš, že není

Tady fňukáš a bulíš bokem , buď chlap!!

Nejdřív si pust písničku a pak otevři ten web.

1 Like