Brutálne tempo v Aston Martine: Niektorí zamestnanci ho nezvládajú, tvrdia španielske zdroje | Magazín F1 - F1online.sk

To jsi nemusel, šla spát ke kámošce :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Vška já jsem taky v posteli čekám až to přijde. :sweat_smile:

2 Likes

asi uz dava tych 80.

to si ako Stroll, ten tiez čeká až to přijde.

Já se řídim pravidlem, že den má 24 hodin a noc. 🫡

1 Like

presne tak. tie dve veci sa vobec nevylucuju.
ja si idem zdvihnut moj chess rating z 500 na 400.
to aby sa ti lepsie zaspavalo…

Máš 500 jo? :face_in_clouds:

1 Like

To má skoro jak ty v CS.

Neděej tady ironii. Já mám tolik kolik potřebuji.

2 Likes
4 Likes

Co tady vytvořil Puff s Helmutkem za divadelní predstavení? Se toho AM nějak moc bojí :smile:

1 Like

Neboj, od testů v Barce to zvýším na 120h, už jsem si připravil na to nástroje :smile:

2 Likes

Já nevím viď, otevřu diskuzi a tady fullhate AM. Ale tak co se divím, Puff rozdal tituly v polovině ledna. :sweat_smile:

3 Likes

Jestli v Austrálii budeme do první pětky, tak Newey může přejít na pevnou stravu a dostane vycházky. :smile:

1 Like

Ja to začínam chápať pozitívne. Práve teraz som si uvedomil, že čo si myslíme? Čo dal Mercedes do motora fungovalo na 100%? Čo dal McLaren do tunela funguje na 100%? Určite nie, nahlas komunikované problémy vo vývoju má asi iba Aston ale súperi ich maju rovnaké. Ak Newey chce vyhrávať, ak Alonso chce vyhrávať ak Aston a Honda chcú vyhrávať musia dať do toho všetko, ťažkú prácu. A neverím že v iných tímoch to pôjde inak, ak sa neopakoval podvod 2014…

Ukázaná platí 2025 a Mclaren to ukázal a že jsou problémy, ty jsou vždycky, jen různě veliké.

Ukázaná platí (2026) a brzo to bude možnost vidět.

Podstatná je ztráta na nejlepší , ne tenhle typ umístění. Ale pokud ti bude 5té místo stačit a dostat naloženo třeba sekundu (příklad) , tak nevím nevím, zda to je dobrá zpráva.

1 Like

Já myslel na kolo. :rofl:

Nejdřív rezignuje šéf motorového oddělení a teď šasi, u Mercedesu jde všechno hladce😄

1 Like