Brutálna výpoveď de Vriesa podľa ESPN: Marko ho vraj vyhodil po telefóne | Magazín F1 - F1online.sk

To si psal, jako tvé další alibi, nebo co to je za evoluci, kde se mění koncept?

Neodbíhej od tématu. Radši mi řekni, jak si představuješ ten přestup Norrise do Ferrari pro 2024. :slight_smile:

Normálně, kaluzule o výkonnosti týmu, která se naplňuje díky tomu, že McL dal letošní zdroje i část na pří■■■ rok na to, aby napravili letošní monopost a projevuje se to až teď

Největší Helmutova chyba byla vůbec nastoupit na vlnu hypu De Vriese. Teď už se jen hasí požáry

Největší chyba byla poslechnout Verstappena s tím, aby vzali de Vriese, holt Max musí mít slovo, tak to tak vypadá

Tak bohužel. Norris výkonnostní klauzuli ve smlouvě nemá.
Tak můžeš vymyslet další způsob. :slight_smile:

Jo? a ty jsi ji viděl? nebo je to, jako s tím zadním zavěšením RB?

A nebo měl poslechnout Hornera, kterej De Vriese taky nechtěl

no to je právě ono, tady se udělalo rozhodnutí podle mě i na základě toho, že Helmut neviděl do AT nějakého jezdce (i když to nechápu, když mají v záloze Lawsona a další) a Max chtěl, aby kamarád de Vries dostal místo

Ano. :slight_smile:
Seidl se s tím doslova chlubil, že to je smlouva bez jakýkoliv klauzulí z obou stran.

Ten Seidl co pak odešel, když byl ještě pod smlovou? aha :clown_face:

To je jedno. Stejným způsobem se chlubí i Brown.

Ale já tomu něvěřím Puffe, sorry, je to stejný prohlášení, jakože Alo z Ferrari neodejde nebo, že Ricci zůstane v McL

1 Like

Samozřejmě. Je to F1.
Jenže pokud by to chtěli udělat řádně, jak se to dělá normálně mezi lidma, tak by to Ferrari hodně štíplo.

Sainz - 10m
Norris - četl jsem, že buyout 80m
Pak musí dát Norrisovi plat, což může být klidně 40m/rok.

Vyplázne Ferrari v podstatě 130m, aby měli pro další rok Norrise?

zalezi aky to je tym, Laurent Rossi naposledy od toho nemal daleko :smiley: a to hodnotil svoj tym :X

Ferrari? ti nevědí co z penězma, takže klidně se to může stát

Ale Laurent Rossi měl pravdu, když to říkal :smiley:

pockam si na konec sezony ale zatial, zda sa, ze asi mal, co je skoda Gaslymu v alpine celkom fandim, resp dufal som, ze sa mu bude lepsie darit

Není Alonso, není úspěch Renaultu, to tak je

Zas takoví blázni v tom Ferrari nejsou. I když uznávám, že to někdy klame.