To si psal, jako tvé další alibi, nebo co to je za evoluci, kde se mění koncept?
Neodbíhej od tématu. Radši mi řekni, jak si představuješ ten přestup Norrise do Ferrari pro 2024.
Normálně, kaluzule o výkonnosti týmu, která se naplňuje díky tomu, že McL dal letošní zdroje i část na pří■■■ rok na to, aby napravili letošní monopost a projevuje se to až teď
Největší Helmutova chyba byla vůbec nastoupit na vlnu hypu De Vriese. Teď už se jen hasí požáry
Největší chyba byla poslechnout Verstappena s tím, aby vzali de Vriese, holt Max musí mít slovo, tak to tak vypadá
Tak bohužel. Norris výkonnostní klauzuli ve smlouvě nemá.
Tak můžeš vymyslet další způsob.
Jo? a ty jsi ji viděl? nebo je to, jako s tím zadním zavěšením RB?
A nebo měl poslechnout Hornera, kterej De Vriese taky nechtěl
no to je právě ono, tady se udělalo rozhodnutí podle mě i na základě toho, že Helmut neviděl do AT nějakého jezdce (i když to nechápu, když mají v záloze Lawsona a další) a Max chtěl, aby kamarád de Vries dostal místo
Ano.
Seidl se s tím doslova chlubil, že to je smlouva bez jakýkoliv klauzulí z obou stran.
Ten Seidl co pak odešel, když byl ještě pod smlovou? aha
To je jedno. Stejným způsobem se chlubí i Brown.
Ale já tomu něvěřím Puffe, sorry, je to stejný prohlášení, jakože Alo z Ferrari neodejde nebo, že Ricci zůstane v McL
Samozřejmě. Je to F1.
Jenže pokud by to chtěli udělat řádně, jak se to dělá normálně mezi lidma, tak by to Ferrari hodně štíplo.
Sainz - 10m
Norris - četl jsem, že buyout 80m
Pak musí dát Norrisovi plat, což může být klidně 40m/rok.
Vyplázne Ferrari v podstatě 130m, aby měli pro další rok Norrise?
zalezi aky to je tym, Laurent Rossi naposledy od toho nemal daleko a to hodnotil svoj tym :X
Ferrari? ti nevědí co z penězma, takže klidně se to může stát
Ale Laurent Rossi měl pravdu, když to říkal
pockam si na konec sezony ale zatial, zda sa, ze asi mal, co je skoda Gaslymu v alpine celkom fandim, resp dufal som, ze sa mu bude lepsie darit
Není Alonso, není úspěch Renaultu, to tak je
Zas takoví blázni v tom Ferrari nejsou. I když uznávám, že to někdy klame.