Brundle vychválil Verstappena: Jeden z najlepších výkonov všetkých čias | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, my jsme tu všichni do Honzíka přímo zamilovaní.

On je taková místní Sněhurka, kdo by ho neměl rád.

Ale ja ho chci od tebe, jinak nebudes nadale clenem.

Že jsi to ty, máš ho tam.

Mas velke stesti, od tedka mi budes lajkovat kazdy koment jinak koncis.

1 Like

Tak to teda ne, like beru zpátky.

Puff to veľmi dobre vie, lebo Honzi o ňom mimo fóra vypisuje, že sa správa jak k0k0t - doslovne takto. :sweat_smile:

1 Like

No, takze si skoncil.

Popis prosim ostudu, kterou mas na mysli, nejake tve vulgarismy?. A ty sem chodis makat?

1 Like

Koukám, že Jos s Bretnixem tu nejen rozkládají fórum, ale i sami sebe svými paranoidními psychózami vyvolanými alkoholem.

3 Likes

Teprve teď skončil? Ten s jeho logikou a IQ skončil ještě než se narodil. To se nedá realně číst, co tu produkuje.

2 Likes

Zahodil? Jak? Zkusil si nekdy aspon simrace?

1 Like

Jo no, dosla mi trpelivost @Bretnix ode dneska ztratil moznost stat se clenem Premioveho klubu. Muze si za to sam, odmita mi lajkovat komenty i kdyz se mu libi, nikdo se s nim tady nebude bavit.

To si nevšímaj. On má vždy takéto stavy, keď Verstappen zahviezdi alebo keď Díaz zajazdí na úrovni Strolla. A teraz sa stali oboje naraz, tak je Honzi v kŕči a agónii už týždeň.

1 Like

A k tomu ještě Piastri. (Chudák Oscar ani netuší, kdo mu začal fandit.)

2 Likes

VER je letos fakt slabej, je az treti a to ma win auto, letos vyhral 5 GPs :male_detective:

To je neuvěřitelný, jak ještě lžou o tom, kdo tu měl co psát. Teda možná tomu sami věří, když mají neustále 3 promile

2 Likes

Tak Hamík mohl rozhodnout a jet s boxu, ale vlastně i Lando by mohl zahodit 1 místo a jet z boxu když by to dokázal vyhrát ne?

Jim stačí žít ve svém schizofrenním světě.

2 Likes

Ferrari ale nemá Tsunodu, aby mohlo Hamíkovi poskytovat nové díly na jeho úkor.

1 Like

Alkáči se schízou, to se pak nemůžeme divit, že tu rozkládají sebe a forum

2 Likes