Kdy jsem měl ban na účtu? Pak se divíš, že tě někteří označují za lháře.
Před tím, než sis zamkl profil
Bylo to složitý vzhledem k okolnostem, ale trefil to krásně.
ked si odomknem profil, tak som automaticky multinick?
ty tečeš miláčku jak 14letá teenka
Ty jsi hlavně multi morální kat
Paradoxně Alonso označil za RI i několik ostrých incidentů z dřívějších let včetně Silverstone 21, takže bych se nedivil, kdyby toto za RI označil zrovna on. Ale osobně to neřeším, s Maxovou pentlí nemám problém a ne zcela čisté počínání LN při jeho útocích jsem už komentoval.
“to co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje”
Nebyl to racing incident, nenechal Landovi na trati místo na šířku vozu jak přikazují pravidla a vrazil do něj, není to složitý
Nejak do ty jeho “analyzy” zapomnel dopsat sebe. Zkusim to ja. Ubrecenej, namyslenej chudacek, kterej si mysli, ze se svet toci jen kolem neho a kdyz neni po jeho, nebo si nekdo dokonce dovoli nesouhlasit s jeho nazorem, tak je toxickej. Samozrejme on nikdy nechybuje.
Honzíku, opět lžeš. Tak já si ho odemknu, jo, a ty můžeš zkusit dokázat, že máš pravdu.
Ano. Keď tu potrebuješ vytiahnuť túto jednu Landovu chybu (alebo sviniarinu), tak áno. Ale za Maxovu kariéru ti tu viem vytiahnuť desiatky takýchto chýb (alebo svinstiev), ktoré urobil Max. Nie nadarmo má prezývku Crashstappen a povesť, že jeho sa čisto predbehnúť nedá.
Lando nemá dominantné auto a momentálne je tak ± na úrovni RedBullu, teda verzia, že ho “objede jako sněhuláka je pasé”. Proste muselo to byť kolo na kolo a skúšal to viackrát, ale keďže Max ide stratégiu “buď vyhrám ja alebo nikto z nás”, tak to skončilo ako skončilo.
To, že ešte aj po nehode Landa vyviezol na trávnik, to už je len potvrdenie jeho charakteru. A tie komentáre, čo tu čítam, že “však mal Max poškodený monopost a defekt”…áno, ale len do doby, čo Lando bol na tráve…potom monopost zázračne nabral na svojej ovládateľnosti a “prestalo ho ťahať doprava”.
Zajimavej point. Ona vlastne nebyla ani era Lewise Hamiltona, to byla era Mercedesu. Byla era Schumachera, nebo Senny, a ted era Verstappena.
Muhahahahahah na 18 mieste presne nulacelychnulacelychnula bodu do <>
slovami klasika - jsem po obede, ne, nechte me bejt
Já bych ještě podpořil větu, že Max to neudělal schválně, jen chybička v odhadu se vloudila
Někdy si říkám jestli tady jsou 70letý zapšklí dědkové nebo jen 5leté děti co jím nechutnal oběd
Děkuji za zábavu v práci
Ano MOHOL nie MUSEL Mal by si si uzivat alonsove pretekanie predsa, ty sa dedko ukajas na nestasti inych