Vidíš? nic nezvládne, ten kluk na to nemá mozkovou kapacitu prostě
Brzy se zapojí i Piastri, a ten se s Maxem mazat nebude vůbec, uvidíš Maxovi se tady jeho agresivita a špinavost obrátí dvojnásob. To říkám já, zaujatý Situs
Přijde mi, že poslední dny zase zbytečně ujíždíš.
Víš přeci co říkal Werich
Poslední dny? proč myslíš, že už dostal 2 perma bany?
No my už pochopili že s tebou diskuze nemá příliš cenu, ale nechci se tě dotknout. V každém případě pro ujasnění já psal že jsem zaujatý, takže na toto konto mi odpovědět to co jsi odpověděl je celkem praštěný
Ja chcem len jednoduchu odpoveď a to sa mi nedostalo. Namiesto toho vidis oni si uzivaju to co spravil sainz verstappenovi pred rokom. Vtedy to bolo spravne a nic sa nestalo teraz vidis co tu je od nedele
Tohle si zaarchivuji
To je dobře, u mě je plno a už se v tom nedá přehrabovat
Četl jsem, potěšilo, no těm zprávám zrovna z Itálie moc nedám. Ale naděje stoupla
Nema cenu somnou diskutovat samozrejme ze nie, ved to je jasne ked tu diskutujete len spolu o alonsovi a rbr 🫢
Konecne aspon niekto napise ze je zaujatý sak to aj vidno… @Daaviid23 hotovo
No tady být nezaujatý nemá žádný význam, jenom strany, kopance a podpásovky, říkal David
Jn, jak chce diskutovat, když je zaujatej a nechce přiznat nic “negativního” na RBR a Maxe?
Píšou o tom, že během víkendu a po Britské GP by měl jít Adrian jednat se Strollem, Krakcem a Fallowsem
Ty si fakt neandrtalec. No ukaz kde som nepriznal chybu maxa @Daaviid23 vidis to? A potom si nemam ujizdet
No už tím stylem jak na mě něco vybafne, já absolutně už nevím kdy co jakej Sainz, kdyby aspoň ukázal video a věcně chtěl něco zhodnotit nebo přehodnotit, ale on tě chce stejně jen nachytat
To jsou nějaký záchvaty, vždycky něco ze sebe random vyhodí, dodá k tomu smajlíky a tím argumenty skončily
Tak co bude s tím Sainzem? Nemám na to celej večer.
Musíš počkat, Sainz ještě Maxe vyltačuje z tratě