To ne.
Za neúspěch Ferrari může Binotto a Sainzovci.
Ty si hodny hoch
Za neúspěch Ferrari můžou jejich fanoušci, kteří vic netlačí tým k razantním změnám v managementu a fandí jim furt i přes propady😛
Veris na triple DRS a na Helmutov gombik, ale na chemtrails nie? Ty nie si ani ako konspirator moc dobry.
Pre Tripera je všetko súťaž, aspoň to tak pred nejakým časom tvrdil.
No vzhľadom na tie vysoké kurzy, čo Puff ukázal, tak je možné, že tie stávky dáva počas spánku.
Už to jede, kdy je náměsíčný
Pošmátra rukou vedľa vankúša po mobile a hneď potvrdí dve, tri stávky s kurzom x6, x8 a podobne
Trololo ved fanousci maju pravo Veta
Fanoušci mají hlavně kratkou paměť co se týče chování představitelů jejich oblíbeného týmu (a to není jen k Ferrari)
Da sa vbc byt objektivny u oblubeneho teamu?
Určitě se da byt objektivní, ale asi to chce hodně sebereflexe a disciplíny
Pises o fanusikoch Astonu?
Píšu, my jsme tu často AM kritizovali za jejich přístup loni i před loni. To se o jinych fan base říct nedá
Zle som sa vyjadril, malo tam byt fanusikovia Alonsa. Viem, ze vy nefandite Astonu ako takemu.
Ja som tiez kriticky ku ferrari kolego a nie malo, dokonca tak, ze ich sladkym recickam uz ani posledne roky moc neverim potom pride ale vikend a som nahypovany a potom vyhoreny (ano uz sa tesim na turo sezonu)
Ty jediný mě tady rozumíš, možná ještě Evap, tu ale podezřívám, že je moc chytrá na to , aby tady psala co si skutečně myslí…
Pro ostatní mám video, které vychází z jejich nitra .
Vidim tiktok a z principu neklikam
A proč teda ten like?
To je nefér