Browna znepokojuje zužujúca sa spolupráca medzi Red Bullom a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

To ne.
Za neúspěch Ferrari může Binotto a Sainzovci.

2 Likes

Ty si hodny hoch :relaxed:

Za neúspěch Ferrari můžou jejich fanoušci, kteří vic netlačí tým k razantním změnám v managementu a fandí jim furt i přes propady😛

Veris na triple DRS a na Helmutov gombik, ale na chemtrails nie? Ty nie si ani ako konspirator moc dobry. :smiley:

4 Likes

Pre Tripera je všetko súťaž, aspoň to tak pred nejakým časom tvrdil. :slightly_smiling_face:

2 Likes

You can do anything you put your minds to. :slight_smile:

1 Like

No vzhľadom na tie vysoké kurzy, čo Puff ukázal, tak je možné, že tie stávky dáva počas spánku.

Už to jede, kdy je náměsíčný :grinning:

Pošmátra rukou vedľa vankúša po mobile a hneď potvrdí dve, tri stávky s kurzom x6, x8 a podobne :slightly_smiling_face:

2 Likes

Trololo ved fanousci maju pravo Veta :grinning:

Fanoušci mají hlavně kratkou paměť co se týče chování představitelů jejich oblíbeného týmu (a to není jen k Ferrari) :grinning:

Da sa vbc byt objektivny u oblubeneho teamu?

Určitě se da byt objektivní, ale asi to chce hodně sebereflexe a disciplíny :grinning:

1 Like

Pises o fanusikoch Astonu? :no_mouth:

Píšu, my jsme tu často AM kritizovali za jejich přístup loni i před loni. To se o jinych fan base říct nedá :slightly_smiling_face:

Zle som sa vyjadril, malo tam byt fanusikovia Alonsa. Viem, ze vy nefandite Astonu ako takemu. :slight_smile:

Ja som tiez kriticky ku ferrari kolego a nie malo, dokonca tak, ze ich sladkym recickam uz ani posledne roky moc neverim :grinning: potom pride ale vikend a som nahypovany a potom vyhoreny (ano uz sa tesim na turo sezonu)

1 Like

Ty jediný mě tady rozumíš, možná ještě Evap, tu ale podezřívám, že je moc chytrá na to , aby tady psala co si skutečně myslí…

Pro ostatní mám video, které vychází z jejich nitra :wink:.

https://vm.tiktok.com/ZGeMReRpW/

1 Like

Vidim tiktok a z principu neklikam

1 Like

A proč teda ten like?
To je nefér

1 Like