No point je tak, že vícero lidí řeklo rozdílný pohledy, nechápu ten nekonečný boj za to, co jsem napsal. Ale tak jistě, je snažíš někoho urážet, než brát jiný názor
Tak podľa tvojich príspevkov, ty vieš najlepšie, ako ťažké je brať iný názor. Aj keď to, čo tvrdím ja, tvrdí väčšina ľudí, komentátori F1, bývalí jazdci F1…
Here we go again, řekl to ten, ten a ten, takže mám pravdu a ty ne. Cože si psal o tom jiným názoru?
Nie, písal som, že ty chceš od ostatných, aby akceptovali iný (tvoj) názor, pričom ty sám nedokážeš akceptovať iný (ich) názor. To, že je to názor väčšiny ľudí vrátane tých najpovolanejších a najskúsenejších, je už len detail. Alebo dokážeš akceptovať názor, že na tej nehode má najväčší podiel Piastri?
jaj su take krasne a ine veci na svete, ale slovaci su narod v mudrovani na diskusiach
ze to niekoho bavi. strateny cas.
ako na tej nehode moze mat podiel piastri ked do neho niekto nabural? ty mas kolko rokov 6 ?
ale vacina su aj volici fica cize slovakia = ■■■■■■■■ 
Áno, preto už dlhé roky na Slovensku nežijem. 
Na vine môže byť tak, že pred Hulka úplne neočakávane a prudko zatočil a on už nemal možnosť tomu nijak zabrániť. Keď niečo také urobí Stroll, tak naňho každý nadáva, že nepoužíva spätné zrkadlá. Možno sa do nich mal pozrieť aj Oscar a zistil by, že na ten svoj pokus o switch tam nemá miesto. Prvá zákruta, kedy je najväčšia tlačenica a aj bez toho, aby niekto robil bezhlavé manévre, tam dochádza k nehodám, a Piastri namiesto toho, aby držal stopu, sa rozhodne prekrížiť trať.
Aha, tu máš pekne krok po kroku ako k tej nehode došlo:
Vidíš, ako to tam Piastri zavrel, prešiel z vonkajšku úplne na vnútrajšok, a Hulk s Alonsom absolútne nemali kam ísť? Jediný, kto v tej chvíli mohol niečo spraviť inak, bol Oscar.
Kto v danej pozícii, keď je toľko áut na hromade, sa pokúsi o takýto manéver?
Krok po kroku, ale fotky z toho, jak je Norris za Piastrim tam nedáš 
Zbytečná ztráta kalorií.
Všichni to vidí, ale jedná strana barikády nemá zájem být chápavá.
Téměř skoro stejně jako chápani.

Ach, prepáč, áno, o 200 m skôr bol Lando pár cm za Oscarom, to znamená, že Oscar musí skrížiť trať a zošrotovať tri ďalšie autá, Lando mu proste nedal na výber. 
Ty radšej reaguj na to, či dokážeš akceptovať iný názor, ako vyžaduješ od iných. Stále čakám na tvoju odpoveď.
Teraz sa to snažím názorne ukázať nezmarovi, keďže viem, že u teba je to úplne zbytočné. 
Však klidně měj názor jaký chceš, já tu neběhám 18h s tím, jak mám pravdu a neposílám tři stejné fotky dokola. A ano, start má vliv na dění v T1, jestli tohle jako fanda F1 nechápeš, tak bohužel no
Táto fotka vystihuje všetko. Keď to nepochopí ani na základe tohto, tak už to nemá zmysel. 
Dokonca už aj šéf McLarenu povedal, že to nebola Hulkenbergova vina a tu stále niekto bude tvrdiť, že to spôsobil on.
Presne to robíš!
Je možné, aby bol niekto taký pokrytec?
Tak mi pošli 3 moje příspěvky, kde posílám ty stejný fotky a přesvědčuju o pravdě, díky.
Tie zábery z onboard (ktoré mimochodom dokazujú, že s tým Hulk nemohol nič spraviť) si tu posielal minimálne dvakrát. Fotky som ti tu názorne poslal práve preto, že si s tým začal ty. A od tej nehody tu len v každej diskusii v každom druhom príspevku píšeš, ako bol Lando za Oscarom, dokola, dokola, dokola to isté… Dokonca si teraz reagoval na správu, ktorá ani nebola určená tebe, aby si sa zase začal hádať a zase je to o tom istom.
Tá tvoja argumentácia, to je fakt ako diskutovať o politike s voličom SPD. Rovnaká rétorika “je to môj názor, ktorý musíte akceptovať, ale ja neakceptujem nič odlišného”, rovnaké odvádzanie pozornosti na nepodstatné veci a vyhýbanie sa priamo reagovať a odpovedať na argumenty, ktoré ti nevyhovujú. Márna snaha.
Áno, máš pravdu, to, že sa Lando na vnútrajšku dostal pred Oscara na vonkajšku je niečo tak neočakávané a šialené, že Oscar nemal na výber a musel skrížiť trať. Áno, Hulk mal strhnúť volant do Alonsa a obaja mali vyletieť mimo, aby sa dokonalému Oscarkovi uhli. Je to tak! Tak snáď to pochopia aj takí amatéri, ako Button alebo aj Zak Brown, ktorý nakoniec uznal, že Nico v tej chvíli nemohol nič spraviť. Môžeme takto ukončiť diskusiu, aby som s tebou nemusel viac strácať čas? Ďakujem. 
No je vtipný, že tu píšeš něco o fungování voliče SPD, když tu neustále děláš ty. Respektuješ můj pohled na věc? Ne. Shazuješ můj názor? Ano, vyžaduješ, abych souhlasil s tím co píšeš? Ano. Tak jestli pro tebe je tohle diskuze a respektování názorů, tak by si se měl ubrat směrem Slovensko - Rusko. Jinak absolutně nechápu tvoje překrucování toho, co jsem tu nepsal
Tohle jsem tu nikde nepsal a tenhle hysterický výkřik beru už jen jako křeč a rezignaci nějak normálně diskutovat
rozriesim tu vsetky spory - tuto nehodu sposobil Piastri. Koniec diskusie.
Prva zakruta v Austine sa pri suboji takto jazdi bezne. Pilot na vonkajsku musi zvolnit aby sa dostal na vnutro a mohol skor akcelerovat, ale po starte je obrovske riziko, ze na vnutornej strane je uz niekto dalsi.
Presne toto sa stalo. Tusim sa to stalo aj Sainzovi minuli rok. Spravne rozhodnutie by bolo podrzat to na vonkajsej strane a nechat sa vytlacit. Vybehova zona tam je velka, islo by iba o to, ze kto komu co prepusti.
Jo, ale tady je dobré podotknout, že je mu 80+ a má jedno oko.