uz im nakladaju…
Jeste ne, musis pockat.
Podvodníci sa zas predviedli…
Bez mini DRS jeden out v SQ1 a druhý na P4 aj keď bol favoritom. Tí sa teda predviedli.
Nič nového.RitBull si zasa raz vytrpel zadnicu s pravidlami a FIA im k tomu zasa raz ešte zatlieska.
Určite sa dá dohľadať, kedy a koľkokrát Red Bull v režime parc fermé požiadal o úpravu pedálov v kokpite. A porovnať ten údaj s ostatnými tímami.
Jenže, nikdy jim neprokážou že sahali na nastavení výšky a ne na pedál, FIA zde trestuhodně podcenila co je u nich potřeba hlídat. To že to maj ve veřejných dokumentech a nevědí jak RedBull onu výšku nastavuje aby je ohlídal, je pro mě další varování jak neschopný ve vynucování pravidel jsou. Jsou pro srandu.
To je jasné, ja len že ak napríklad Verstappenovi nastavujú v parc fermé pedále každú VC a iným len občas, tak to niečo indikuje.
najviac sa mi páči ako hned upriamuješ pozornosť na niekoho iného,pričom je úplne jasné,že malinovkári opäť podvádzali…
Upriamujem pozornost tam, kde ma byt.
Mal McLaren nelegalne zadne kridlo? Mal.
Mal RB nelegalny system nastavenia svetlej vysky? Nemal, lebo takyto system zakazany nebol.
Bolo nelegalne vyuzitie tohto systemu pocas parc ferme? Bolo, ale nikto to RB nevie dokazat, ze ho naozaj vyuzili.
Takze zatial co pri McLarene mame jednoznacny dokaz o podvode, pri RB sa mozme len dohadovat.
Takže ako vraví náš najlepší minister vnútra v histórii, skutok sa nestal…
V pripade McLarenu sa skutok stal, lebo bol jasne dokazany.
A v pripade RB mozme pouzit tento legendarny vyrok.
mať také zariadenie vo vnútri kokpitu a nevyužiť ho,by bolo na hlavu…ty si fakt myslíš,že sú všetci mimo? jednoducho podvodníci…
Je jedno co si myslim ja alebo ini. Faktom je, ze im to nikto nemoze dokazat. A druhym faktom je, ze to superi objavili po 3 rokoch, co to maju k dispozicii vo verejnych dokumentoch.
Pride mi to ako sikovne riesenie na urovni nejakej sedej zony ako bolo Ferrari s podlahou v prvej polovici 2022, ked ich letna uprava technickej direktivy vyradila z boja o titul. Tiez to bolo sikovne obchadzanie pravidiel tak, aby ich z toho nikto nemohol usvedcit.
O takychto veciach F1 vzdy bola a vzdy bude.
Ladyboys že? Těm to vždycky sluší, dokud se nedostaneš až ke kalhotkám :
Jsi dobrej, já to poznal až u těch kalhotek
Tedy tady tím překrucováním jsi se zařadil na úroveň zaslepených fans zdejší diskuze. Škoda.
Co konkretne som prekrutil?
Píšeš, že McL měl nelegální křídlo a že prokazatelně podváděli, což není pravda. To zaprvé. Za druhé píšeš, že (i kdyby to byla pravda s tím křídlem) McL nemá co upozorňovat na možný podvod u jiných. Za třetí bych od tebe očekával objektivní nadhled. Máš pravdu, že dokázat použití toho systému RB je nemožné (leda by někdo začal mluvit) a proto nelze RB jakkoliv potrestat. S tím naprosto souhlasím. Na druhou stranu, skutečně mě (a evidentně ani nikoho z F1, FIA ani samotného RB) nenapadá, proč by dělali takovéto nepraktické řešení. Protože kdyby existovalo věrohodné vysvětlení, už s ním RB vyrukoval.
A upřímně - na hraně se pohybují všechny týmy, tak bych nikoho neodsuzoval, pokud prokazatelně někomu nedokáží naprosto flagrantní porušení pravidel jako třeba BAR v roce 2005. Ale takové ty věci o 0.1mm, jako podlaha Williamsu, křídlo Mercedesu apod. mě zanechávají chladným.