Brown o Verstappenovi: Občas prekročil hranice a bol príliš agresívny | Magazín F1 - F1online.sk

Tvuj kvikot je slyset za hranice vesmiru.

suhlasim s Brownom, tento konkretny manever si zasluzil aspon cierny jeden bod do tabulky.

1 Like

Nadpis vymyslený/vykonštruovaný, ale v komentároch divočina ako vždy :see_no_evil::person_facepalming:
Pane, nech slepí otvoria oči a uvidia svetlo :sweat_smile:

3 Likes

:person_raising_hand: Mel by ses jit stydet, Emil je nula, nezapomen mi za to sproste nadavat.

To je zbytečný, svědci Verstappenovi nemají na to, aby otevřeli oči.

1 Like

Zak je proste nastvany, ze se o Maxovi mluvi a pise vice nez o jeho tymu ktery vyhral PK a jezdcich kteri se poperou o PJ. O popularite nemluve. Vzdyt paneboze zavodnik z boxu z jineho tymu predjel jeho adepta na titul ( Pia) v aute co vyhralo PK.

Rozumim mu a ve sve mire ho i v tomto podporuji, jako sef tymu dela vse, aby znehodnotil ostatni a vyzdvidl vlastni. To jestli si tim ziska ci neziska plusove body je uz vec jina…

Tesim se na pristi sezonu!!

5 Likes

Pockej, Emil jeste muze byt mistr.

Jestli nevyhraje budu ti to davat za vinu😎

Jsou v tom velky prachy.

Ale to je nesmysl, byl rozhovor s Brownem, kde se mluvilo i na tohle téma a Brown neřekl nic co by bylp nového a nepravda.

Nevim. Nemohu posoudit dany rozhovor jsem neslysel. Ja jen poukazuji na to, ze po Brazilii se probiralo, ze na to, ze Nor zajel luxusni velkou cenu a priblizil se k titulu PJ tak se vice psalo o kouzelne jizde Maxe atd. Ve vetsine podcastu se ´ glorifikuje ´ prinos Maxe na dany sampionat a Mcl se probira spise v negativnim duchu ma tema Papay rules , spatne pitstopy atd. Proto si myslim, ze Zak udelal dobre a trosku se ´ navazi ´ do Maxe. Drive to byl RB jako takovy, ale oo odchodu Hornera se snazi byt proti Meckimu vice zdrzenlivy a tak ´ rejpe ´ spise do jezdce ( Maxe) nez tymu jako takoveho. Stejne tak by delal Toto ci Horner v opacnem situaci.

Zaka nemam rad, ale musim uznat, ze tohle dela dobre…

1 Like

Ale kecáš, 3 by mal určite, ty FIA. A Max nemôže za to, že ty fandíš všelijakým krúžičom ako Hamilton či Norris.

Z F1 se pomalu vytraci modra nuda, jeste rok a zase to bude sampionat tech nejlepsich, ne Nejlepsiho.