Brown: McLaren zabráni akýmkoľvek treniciam medzi Norrisom a Piastrim | Magazín F1 - F1online.sk

Ty neumis varit?

Neumí.
Jinak by věděl, že se cukroví nevaří. :wink:

2 Likes

Mozna to zkousi, zatim se nema cim pochlubit :speaking_head:

Triper toho neumí :grinning: zrovna dokončuju 5kg salátu, kapr zabitej, vykuchanej, naporcovanej a obaluju

Kolik přijde do 5kg salátu tatarky?

4 Likes

Vařit samozřejmě neumím páč nejsem holka.
Někdo ten genofond musí zachránit pro budoucí generace :wink:

Tohle se vážně nedá číst, odhlašuju se na dobu neurčitou, dokud neskončíte s tou estrogenovou kůrou.

Copak holky nekdy varily :eyes:, vzdycky chlapi.

Tak já rozděluju pak na salát bez majonézy/tatarky a pak s majonezou a když budeš chtit, tak ti tam dám i tatarku. Ale taky by ses vy svym věku měl naucit zabijet a kuchat kapra …

Vánočky už máš taky hotový? Nebo se flakas?

3 Likes

Ne… to neděláme. :slight_smile:
Jsi šikovný kluk. :heart:

To je škoda, domácí vánočky jsou top

" McLaren zabráni akýmkoľvek treniciam medzi … a …"
McLaren má v tomto dlhodobé dobré skúsenosti :rofl: :joy: :rofl:

1 Like

@PUFF - ty úly vypadají dobře. Já dělám ořechovo-kakaový, plněný vaječným koňakem, jako spodek kolečka co se používají na ořechové dortíčky a jako spojovadlo a izolace zároveň buď svařenou šlehačku s čokoládou, nebo máslový čokoládový krém. Místo mlíka trocha Amaretta. Ale to je tak brutální sr… se s tím dělat, že si to nikdo nedovede představit. Těsto se hrozně drolí, zato k formičce se lepí perfektně.Jinak letos asi 6 druhů cukroví, většinou na pohodu.

@HellHogr - tak tak, vánočku jedině domácí, ty průmyslový se většinou nedají jíst. Já tam tedy mám ale hromadu mandlí, rozinek (nejlíp v rumu) a kandované pomerančové kůry. Na pletení jsem se vyprdnul, uplácám z toho přibližný tvar a je to.

Jinak mě překvapuje, že už máte někdo salát a obalenýho kapra. Není to trochu brzo? Já mám tedy Štědrý den už zítra, ale zatím pohoda…

@Triper - ty to nechápeš. Dnešní ženy moc vařit a péct buď neumí, nebo nechtějí. Tedy pokud něco chceš, musíš si to udělat sám. Ano, radši bych dělal chlapskou práci (to taky dělám), ale k tomu je dnes potřeba i toto.

4 Likes

Jeden skromný dotaz bych měl.

Píšeš že dnešní ženy nic neumí a pokud od nich něco chceš, musíš si to udělat sám…

Jestli jsem to správně pochopil, tak mě potom není jasné, na co je vlastně potřebujeme? :grinning:

Ďalší relevantný komentár k F1 :man_shrugging:

Na fotkách z dovolené u moře vypadají o mnoho lépe (většinou) :wink:

Tos potom delal mazanec, ne vanocku :sweat_smile:

Můžu se zeptat proč máš vedle toho nože celou lékárníčku?
To jsi takové kopyto, že si preventívně zajišťuješ první pomoc, nebo prášky dáváš místo rozinek? :grin: