Ty neumis varit?
Neumí.
Jinak by věděl, že se cukroví nevaří.
Mozna to zkousi, zatim se nema cim pochlubit
Triper toho neumí zrovna dokončuju 5kg salátu, kapr zabitej, vykuchanej, naporcovanej a obaluju
Kolik přijde do 5kg salátu tatarky?
Vařit samozřejmě neumím páč nejsem holka.
Někdo ten genofond musí zachránit pro budoucí generace
Tohle se vážně nedá číst, odhlašuju se na dobu neurčitou, dokud neskončíte s tou estrogenovou kůrou.
Copak holky nekdy varily , vzdycky chlapi.
Tak já rozděluju pak na salát bez majonézy/tatarky a pak s majonezou a když budeš chtit, tak ti tam dám i tatarku. Ale taky by ses vy svym věku měl naucit zabijet a kuchat kapra …
Ne… to neděláme.
Jsi šikovný kluk.
To je škoda, domácí vánočky jsou top
" McLaren zabráni akýmkoľvek treniciam medzi … a …"
McLaren má v tomto dlhodobé dobré skúsenosti
@PUFF - ty úly vypadají dobře. Já dělám ořechovo-kakaový, plněný vaječným koňakem, jako spodek kolečka co se používají na ořechové dortíčky a jako spojovadlo a izolace zároveň buď svařenou šlehačku s čokoládou, nebo máslový čokoládový krém. Místo mlíka trocha Amaretta. Ale to je tak brutální sr… se s tím dělat, že si to nikdo nedovede představit. Těsto se hrozně drolí, zato k formičce se lepí perfektně.Jinak letos asi 6 druhů cukroví, většinou na pohodu.
@HellHogr - tak tak, vánočku jedině domácí, ty průmyslový se většinou nedají jíst. Já tam tedy mám ale hromadu mandlí, rozinek (nejlíp v rumu) a kandované pomerančové kůry. Na pletení jsem se vyprdnul, uplácám z toho přibližný tvar a je to.
Jinak mě překvapuje, že už máte někdo salát a obalenýho kapra. Není to trochu brzo? Já mám tedy Štědrý den už zítra, ale zatím pohoda…
@Triper - ty to nechápeš. Dnešní ženy moc vařit a péct buď neumí, nebo nechtějí. Tedy pokud něco chceš, musíš si to udělat sám. Ano, radši bych dělal chlapskou práci (to taky dělám), ale k tomu je dnes potřeba i toto.
Jeden skromný dotaz bych měl.
Píšeš že dnešní ženy nic neumí a pokud od nich něco chceš, musíš si to udělat sám…
Jestli jsem to správně pochopil, tak mě potom není jasné, na co je vlastně potřebujeme?
Ďalší relevantný komentár k F1
Na fotkách z dovolené u moře vypadají o mnoho lépe (většinou)
Tos potom delal mazanec, ne vanocku
Můžu se zeptat proč máš vedle toho nože celou lékárníčku?
To jsi takové kopyto, že si preventívně zajišťuješ první pomoc, nebo prášky dáváš místo rozinek?