Olomouc.
Chod sa vygrckat a uz sa nevracaj.
Za Q nejsou body a coze, Norris vyhorel
Ano dojet s tak silnym monopostem na 4 tem miste je za me zklamani! Prvnimu komentari si se vyhnul asi zamerne.
Nechme toho. Tedy ty klidne pokracuj v tehle non sense diskuzi, ale ja musim s prckem ven.
Pohodovy den
mate pekne plaze v Olomouci.
Ano, opravdu hnus kolik lidi tady zamerne rozsiruji polopravdy a pomluvy na zaklade osobnich preferenci
Přesně, ale nerozumím, proč se jich rád zastáváš.
Helmut von Sajrajt
RedBull je globální firma, které jde jen a pouze o prachy. Na tom koneckonců není nic špatného, ale nic víc bych v tom nehledal.
Progresivismus a woke (zvlášť v dnešním militantním podání) není nic k chlubení, i když to jeho příznivci vidí jinak.
www. echo24.cz/a/H86AS/tydenik-echo-cas-neni-na-nici-strane-progresivismus
(nemůžu vkládat odkazy , tak si umažte tu mezeru za www.)
Mimochodem Marko speciálně v tomto případě neřekl vůbec nic špatně. V celém článku jsou to pouze 2 věty. První je, že četl vyjádření samotného Norrise. Ve druhé vyjadřuje svůj názor, že Max je nejlepší a nejrychlejší (jeho subjektivní názor podložený počtem vítězství a titulů) a že je mentálně silnější než Norris nebo Leclerk. Opět jeho názor, který není nijak špatný, urážlivý a dokonce není ani v rozporu se známými fakty. A za to je napadán těmi “lepšími lidmi s moderními názory” . Hmmm…
Ja a pokracuj, jsem rad zes zdrhnul jako vzdycky z non sense diskuze kterou si zalozil ty
Me by zajimalo co modri tak oslavujou, zatim RB v USA neziskal ani bod, misto toho dalsi obri kauza na krku, ticho nechte me
Jak si muze nekdo myslet ze VER po startu vsem ujede 30s, kdyz je na pole o par setin, Red Bull je zpet, ano zpet
Znas Bretnixe, ten taky zacne nadavat kdyz dojde dech
Nadavat?
chces to prelozit ?
Reknu , ze jdu s klukem ven a preji ti hezky den a ty zplodis takovy comment jako "jsem rad , ze si zdrhnul s diskuze…
Promin, ale to meme se na to hodi jako prdel na hrnec . Nic ve zlem
min 5ti lidem to doslo … treba to dojde i tobe co jsem napsal a komu jsem to “venoval”
Já vím, komu si to věnoval, ty se taky rád řadíš k těmu, co tu vyvolávají neshody a nedokážou respektovat jiné názory.
Jako vzdy si zdrhnul z diskuze a zacinas osobne utocit, schovanej za pohodove smajliky a mimonskou veticku neschopnej argumentu Pamatuj, cim vice smajliku v komentu tim to s tebou bude horsi a horsi…
Kdybys mel aspon koule diskutovat pod puvodnim nickem, trapas.
To, že seš Bobe zakomplexovanej blb, vědí všichni. Jen tak dál.
To, že seš Bobe zakomplexovanej blb, vědí všichni. Jen tak dál.
Doufam ze dostanes co nejvic srdicek dusevni mrzaku