Brown: Marko nás vyjadreniami o Norrisovom duševnom zdraví vracia do minulosti | Magazín F1 - F1online.sk

Olomouc.

1 Like

Chod sa vygrckat a uz sa nevracaj. :clown_face:

3 Likes

Za Q nejsou body a coze, Norris vyhorel :drooling_face:

Ano dojet s tak silnym monopostem na 4 tem miste je za me zklamani! Prvnimu komentari si se vyhnul asi zamerne.
Nechme toho. Tedy ty klidne pokracuj v tehle non sense diskuzi, ale ja musim s prckem ven.

Pohodovy den

2 Likes

mate pekne plaze v Olomouci.

1 Like

Ano, opravdu hnus kolik lidi tady zamerne rozsiruji polopravdy a pomluvy na zaklade osobnich preferenci :+1:

5 Likes

Přesně, ale nerozumím, proč se jich rád zastáváš.

2 Likes

Helmut von Sajrajt

1 Like

RedBull je globální firma, které jde jen a pouze o prachy. Na tom koneckonců není nic špatného, ale nic víc bych v tom nehledal.
Progresivismus a woke (zvlášť v dnešním militantním podání) není nic k chlubení, i když to jeho příznivci vidí jinak.
www. echo24.cz/a/H86AS/tydenik-echo-cas-neni-na-nici-strane-progresivismus
(nemůžu vkládat odkazy :roll_eyes:, tak si umažte tu mezeru za www.)
Mimochodem Marko speciálně v tomto případě neřekl vůbec nic špatně. V celém článku jsou to pouze 2 věty. První je, že četl vyjádření samotného Norrise. Ve druhé vyjadřuje svůj názor, že Max je nejlepší a nejrychlejší (jeho subjektivní názor podložený počtem vítězství a titulů) a že je mentálně silnější než Norris nebo Leclerk. Opět jeho názor, který není nijak špatný, urážlivý a dokonce není ani v rozporu se známými fakty. A za to je napadán těmi “lepšími lidmi s moderními názory” . Hmmm…

4 Likes

Ja a pokracuj, jsem rad zes zdrhnul jako vzdycky z non sense diskuze kterou si zalozil ty :no_good_man:t2:

Me by zajimalo co modri tak oslavujou, zatim RB v USA neziskal ani bod, misto toho dalsi obri kauza na krku, ticho nechte me :rofl:

Jak si muze nekdo myslet ze VER po startu vsem ujede 30s, kdyz je na pole o par setin, Red Bull je zpet, ano zpet :sneezing_face:

:frowning::frowning:

image

2 Likes

Znas Bretnixe, ten taky zacne nadavat kdyz dojde dech :nauseated_face:

1 Like

Nadavat? :rofl:

chces to prelozit ? :wink:

Reknu , ze jdu s klukem ven a preji ti hezky den a ty zplodis takovy comment jako "jsem rad , ze si zdrhnul s diskuze…

Promin, ale to meme se na to hodi jako prdel na hrnec . Nic ve zlem :kissing_heart:

4 Likes

min 5ti lidem to doslo … treba to dojde i tobe co jsem napsal a komu jsem to “venoval” :wink:

1 Like

Já vím, komu si to věnoval, ty se taky rád řadíš k těmu, co tu vyvolávají neshody a nedokážou respektovat jiné názory.

1 Like

Jako vzdy si zdrhnul z diskuze a zacinas osobne utocit, schovanej za pohodove smajliky a mimonskou veticku neschopnej argumentu :thinking: Pamatuj, cim vice smajliku v komentu tim to s tebou bude horsi a horsi…

Kdybys mel aspon koule diskutovat pod puvodnim nickem, trapas.

To, že seš Bobe zakomplexovanej blb, vědí všichni. Jen tak dál. :slight_smile:

3 Likes

To, že seš Bobe zakomplexovanej blb, vědí všichni. Jen tak dál. :slight_smile:

Doufam ze dostanes co nejvic srdicek dusevni mrzaku :rofl: