Brown kedysi s Hornerom vychádzal, ale „keď prekročili rozpočtový strop, len sa vyhováral“ | Magazín F1 - F1online.sk

Trochu schyzo. Na jedné straně je prý RB mrtvola, na druhé straně mají údajně pořád nejlepší auto. :stuck_out_tongue:

Jo ježku, dáme to spolu dohromady a bude nám lépe :sunglasses:

1 Like

Horny je mrtvola.
Tým je ještě na jipce.

1 Like

Však jsem tu psal k tématu. Taky pan škopek zase vyblil jen žluč a ty mu to jdeš krejt😀

1 Like

“Neco jsi psal. Ja to necetl. Nezlob se”

Něco k F1 nemáš?

Však jsem tu psal k tématu. Taky pan hogr zase vyblil jen žluč a ty mu to jdeš krejt😀

Už si vyfotil konečně, jak Horner přišla k tomu pravnikovi?

To je tvoj názor?

Podľa mňa je Fred úplne v pohode. Leclerc je v pohode. Norris je v pohode. Atď. :slight_smile:

3 Likes

Tiez si myslim.
O to nechutnejsie bolo ako sa priamo donho navazali Horner aj Marko v Rakusku (tu VC si spomenul proti Brownovi, tak aby sa nezabudlo na ferovy opis oboch stran).

No a aby toho nebolo malo tak cerstvo Horner odchod Wheatleyho okomentoval, ze bol drahy a aspon bude mat na viacero kvalitnych ludi… Krasne slova po 18 rokoch :smiley:
Toto kebyze povie Brown…
A kedze doma maju vsetko vyriesene, Pereza tiez, ziadne problemy, tak Marko zacal riesit psychicku odolnost Landa a ze Piastri je lepsi :smiley:

Velmi sympaticke od nich :slight_smile:
Dietrich by bol smutny…

2 Likes

mam dotaz - tebe tieto Brownove vyjadrenia pridu ale okej? pytam sa normalne, nie rypavo

3 Likes

A ty pd Helmuta i Hornera?

Nevadia mi viac ako poslednu dobu Hornerove ci Markove a pod clankami o nich, ich nehejtim.

Navyse Brown casto povie aj pravdu, ale odbije sa to nazorom, ze je pokrytec (co je tam skoro kazdy) a to je vacsi problem ako absolutne klamstvo o Landovi a to je akoze OK a aj ine reci…
Dokonca si vlastne ani nepamatam, ze by Brown uplne priamo utocil na Maxa, ze chcel koliziu atd., ale aj tak je pod kazdym clankom ten najhorsi, nesympaticky, ale mocichtivy Horner s horsimi vyhlaseniami, co sposobuje v RB boj thaicov a rakusanov je slusny spravnak ci ako to mam chapat, ked Brown je hlavny problem stale…

4 Likes

dik za v pohode odpoved :+1:

no ja ich mam vsetkych pod jednym metrom, okrem Wolffa :smiley:

ale to, ze jednooky pan Doktor, alebo Horner maju vyjadrenia ake maju, je presne to, co teraz robi Brown - rozduchava sa ohen uprostred boja o titul :smiley:

u RBR clankov mas mozno v ignore zelenych uzivatelov, ale tam je bez prdele nablute najviac … to uz ani ten Mercedes tu nikto tolko nehejtuje ako RBR, v tesnom zavese je Ferrari

Brown mi sympaticky sice nebol nikdy, ale treba povedat, ze si robotu robi dobre, ostatne ako aj vyssie menovani

2 Likes

To je, jenže nejhorší je, že je to od RBR fans, jenže ty to házíš úplně na někoho jinýho

Presne tak, preto na nich treba mat aj rovnaky meter :slight_smile:

3 Likes

. The full report from the FIA revealed Red Bull had gone over by $2.3 million after incorrect interpretations of various exclusions, including social security benefits, power unit payments, and even team catering. The FIA said there was no evidence Red Bull had acted in bad faith and noted that had the team applied a notional tax credit correctly, the breach would only have been $550,000.

Plus po skonceni sezony, v tej nasledovnej v juni si FIA spatne zmenila pravidla ohladne nahradnych dielov.

Takze RBR si znepriatelil Browna tym, ze sa vyhovarali na zle spravene dane namiesto toho, aby sa priznali, ze si zle spravili dane :rofl: oookay, ved zasady treba mat

2 Likes