Jo, proto to mimosoudní vyrovnání. Ferdo, to že si o tom nečteš něco na tomhle webu neznamená, že to nepokračovalo.
Tady nešlo o nějakou nastrčenou herečku, jak se tu snažíš prezentovat
Jo, proto to mimosoudní vyrovnání. Ferdo, to že si o tom nečteš něco na tomhle webu neznamená, že to nepokračovalo.
Tady nešlo o nějakou nastrčenou herečku, jak se tu snažíš prezentovat
Povest uz ma v kybli, tak preco by korporat nepodojila ked to UK zamestnanecke pravo umoznuje. 3m je pre nich prd vo vetre.
RB spravil niekolko chyb, jednou z nich bola, ze ju poslali na nutenu platenu dovolenku pocas interneho vysetrovania.
Ty jsi stejný jako pavlačové babky, které věří všemu co bylo v televizi. I existence ropáka je pravda, bo to bylo zfilmované.
Vůbec Tě nenapadne, že mezi sebou mohli mít regulérní milenecký poměr ve kterém mohla být iniátorkou Fiona.
Dnes je holt taková doba, že si některé čůzy vzpomenou třeba po čtyřiceti létech, že zamlada je svedl nějaký režisér a ženou ho k soudu, aby z něj něco vydyndaly.
Já si myslím, že Fiona byla prostředkem jak se Hornera zbavit.
Helmut svůj sušený čaj neposílal nikomu a taky ho vykopli i když měl docela čerstvě prodlouženou smlouvu.
hm
Ty piš něco o tom, kdo si vymýšlí a kdo čemu věří ![]()
Aha, takže Fiona byla nastrčená fugurka a zároveň měla milostný poměr s Hornerem, úplně náhodou, co o to, že Horner mohl mít poměr jakoukoliv jinou, on na to skočil Fioně. Aneb vyprávěč příběhů Ferda, který může pracovat pro blesk
Já si můžu namlouvat co chci, ale o jejích vztahu vím pouze z médií a těm zrovna moc nevěřím, proto si nedovolím hloupě tvrdit, že Hornerovi hráblo, nebo že Fiona byla Hornerovým prstíkem tak deprimovaná, že odškodné tři mega je na její trauma ubohá almužna a jen léčení na psychiatrii bude mnohem dražší.
Ale Ty jsi u všeho byl, tam nás všechny můžeš obeznámit jak to bylo doopravdy.
Ferdo, ty jsi zase začel s útočením
Já jsem tu dal pouze článek o tom, že bylo mimosoudní vyrovnání, jestli ti skoro 90 mil na naše přijde jako malá částka, tak ok. Ale tam bylo vícerto věcí, každopádně jsem poukazoval na to, že kauza pokračovala i když se o tom nepsalo na vícero webech F1, to je všechno. Nemusíš hned kolem sebe kopat jako páprda co si stěžuje na celej svět ![]()