Ježku, ty tomu nerozumíš. Když seká chyby ta zubatá čivava, tak přece triggeruje.
Jakože čivava nemá normálně zuby? Nebo chceš jen potvrdit moje slova a útocích?
“Cikána nepustíš, ■■■■■■■ ti nevadí”. Je mi fuk čo máte medzi sebou, ale pojem IQ spolu s zacyklením fakt v tejto diskusii prvý nepoužil HellHogr.
Tak pokud si Honziku myslis ze se chovas v sulade s kostolnym poriadkom, tak potom je vse v poradku.
Tohle si pamatujes spatne. Byl to tusim @raptor22 a neprisel o praci on, ale nejaky jeho velmi schopny podrizeny, ktery dal vypoved kvuli cloveku ktery byl velmi toxicky. A prirovnal ho k tobe. Coz asi tezko muze nekdo z vnejsku posoudit.
Uznavam ze jsem nekdy ponekud neprijemnej, ale o tvem IQ jsem nikdy nepochyboval a nemam potrebu ho hajit, to uz jsem zde ucinil mnohokrat.
Jestli ma nekdo pochybnosti o tvem IQ je jeho vec. To ze reagujes prehnane a velmi casto konfrontacne a mimo temu si myslim a zatim se na tom nic nemeni. To ze se tu vlastne jen hadas jsem ti take uz mnohokrat napsal.
Ty kritikou na mou osobu take nesetris a je vyrazne mnohem hrubsi nez ta moje smerujici k tobe. Takze tady si nemusime nic vycitat. Pokud mi napises slusne a rozumne, temer vzdy to ocenim.
Ale samozrejme je to vse jen tvoje volba.
Kazdopadne zavod se blizi, Mercedes vypada skvele a Max ma, zda se, po Williamsu nejhorsi auto. Zavod bychom si mohli uzit. Tesim se.
Doufam ze ty take.
č e r n o c h a vyštvorčekujú, ale c i k á n a nie. To je fakt divná doba.
Jaj, ty jsi se v tom pěkně zaciclil
Ten už chudák neví, co si najít za záminku, aby na mě útočil
Nevadi, snad niekedy napisem nejaky vtipny bonmot ktory pochopi vacsina
Get a life old man
Jaj, ty nudíš
well, tvůj sociální život je vtipný bonmot