Ano, vyhledám. Děkuji za radu.
Tak tady to vidis. Cas od casu si jich vsimneme. Napiseme jim, at se trosku priuci neco o logice a taky aby se neco dozvedeli o F1. Trpelive jim vysvetlujeme jak se koukat na svet a rozumet mu. No a vysledek? Je to marny, je to marny, je to marny.
Je ale zajimavy, ze co tak koukam na tom foru, tak uz obcas pisou rozumny posty i lidi od kterych bych to necekal. Ale bratru v triku se to moc netyka. Jestli oni nebudou tak nejak jak bych to jenom rekl? Jo uz to mam, nepoucitelny. To musi bejt desnej zivot furt chodit se spalenou rukou, jak furt sahaj na ty kamna. Cloveka je jich az lito.
Ted bez ironie. Me fakt zajima, co vede cloveka, aby na kritiku clanku napsal tohle:
Ja teda uplne nevim komu vsemu fandis, ale skoro se stoprocentni jistotou si troufnu tvrdit, ze to nikdo z jmenovanych Holandanu nebude.
Jakej asi ma ten clovek zivot? A tak treba se diky tomu jak se chova tady, nejak vyrovnava u nej hladina neurotransmiteru a je mu pak pres den fajn.
Tak to ber jako dobrocinnost. Treba jsi mu zlepsil den. 🫠
Honziku, co jsme si rikali o te slusnosti. To se nechovas hezky.
Máš pravdu, člověk co napíše, že daní uživatelé nikoho nezajímají, tak přesto ta skupinka na ně furt reaguje (u mě má nejvíc reakcí všichni z nich). Dodané osobními útoky při normálním příspěvku, to už dokonale vyzobrazilo lidskou blbost a ubožáctví.
Ale tak víš, jak to je. I tahle hloupá spodina existuje ve společnosti
paneboze ty ses ale neoriginalni trotl
koukam,ze tve IQ dosahlo maxima a uz se zaciklilo na copy paste
To nevím, jakej má život. Asi pěkně na houno, když takhle startuje při normálním komentu. Taky tu jednou fňukal, jak přišel o práci, a že za to můžou lidi, jako já.
Asi do teď nepochopil, že když bude fňukat, že ostatní jsou zlí a on chudák za nic nemůže, tak se mu to v životě nezlepší.
Ale to je i s tebou, ty už taky nemáš cesty zpět s tvým lhaním, překrucováním a hraní si na morální maják, když tu sám pak schvaluješ osobní útoky typu rakovina fora, lhát o tom, že ma někdo exekuce.
Ale to je vaše rovina, neumíte brát názory druhých, umíte jen tupě lhát a urážet.
Hopla
Jak to puff pisal s tym IQ a gramatikou?
Prečo upozorňuješ HellHogra, keď s tým novým českým slovom prišiel prvý Warakar?
To je ten váš copy paste, divný co?
Presne kvoli tej ironii ze pan neomylny Hogrik tu seka hrubku za hrubkou ale poucuje ostatnych a puff sa z toho este smeje jaky je warakar nevzdelanec s malym IQ 🫡
Tobě uletly včely, že máš potřebu nesmyslně kopat.
Však si sám popsal warkara
Ježku, ty tomu nerozumíš. Když seká chyby ta zubatá čivava, tak přece triggeruje.
Jakože čivava nemá normálně zuby? Nebo chceš jen potvrdit moje slova a útocích?
“Cikána nepustíš, ■■■■■■■ ti nevadí”. Je mi fuk čo máte medzi sebou, ale pojem IQ spolu s zacyklením fakt v tejto diskusii prvý nepoužil HellHogr.
Tak pokud si Honziku myslis ze se chovas v sulade s kostolnym poriadkom, tak potom je vse v poradku.
Tohle si pamatujes spatne. Byl to tusim @raptor22 a neprisel o praci on, ale nejaky jeho velmi schopny podrizeny, ktery dal vypoved kvuli cloveku ktery byl velmi toxicky. A prirovnal ho k tobe. Coz asi tezko muze nekdo z vnejsku posoudit.
Uznavam ze jsem nekdy ponekud neprijemnej, ale o tvem IQ jsem nikdy nepochyboval a nemam potrebu ho hajit, to uz jsem zde ucinil mnohokrat.
Jestli ma nekdo pochybnosti o tvem IQ je jeho vec. To ze reagujes prehnane a velmi casto konfrontacne a mimo temu si myslim a zatim se na tom nic nemeni. To ze se tu vlastne jen hadas jsem ti take uz mnohokrat napsal.
Ty kritikou na mou osobu take nesetris a je vyrazne mnohem hrubsi nez ta moje smerujici k tobe. Takze tady si nemusime nic vycitat. Pokud mi napises slusne a rozumne, temer vzdy to ocenim.
Ale samozrejme je to vse jen tvoje volba.
Kazdopadne zavod se blizi, Mercedes vypada skvele a Max ma, zda se, po Williamsu nejhorsi auto. Zavod bychom si mohli uzit. Tesim se.
Doufam ze ty take.
č e r n o c h a vyštvorčekujú, ale c i k á n a nie. To je fakt divná doba.
Jaj, ty jsi se v tom pěkně zaciclil
Ten už chudák neví, co si najít za záminku, aby na mě útočil
Nevadi, snad niekedy napisem nejaky vtipny bonmot ktory pochopi vacsina
Get a life old man
Jaj, ty nudíš
well, tvůj sociální život je vtipný bonmot