Bože, vyhrávať z pole position je strašná nuda, povzdychol si Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

tak na jednej strane ho nebavi jazdit z PP ale na druhej strane vzdy ked uviazne v premavke tak sa zosype. ved kedy ma mat vacsi adrenalin ako ked sa dlhe kola snazi niekoho predbehnut? no lenze vtedy mu ten adrenalin zacne robit zle a zacne panikarit a zacne spochybnovat uplne vsetko

1 Like

Chudák Lui se nudil během své dominance, tak mohl schválně pokazit kvalifikaci a startovat např. z 10 místa. Je tu krásně vidět rozdíl mezi Maxem který řekne upřímně že chce dominovat a Luim který musí neustále říkat svoje nesmysli ikdyž jim ani on sám nevěří

tak maxa zaujima v f1 len vitazstvo nic ine a preto je pre neho uplne v pohode a aj lepsie jazdit 20s pred ostatnymi a nema to problem povedat
lujzo potrebuje mat aj urcity image a preto casto trepe to co sa mu momentalne hodi :slight_smile:

ze taketo reci nemal ked jazdil v dominantnom aute a tiez vyhraval systemom start ciel

Nemal, ale urcite ho to nehorazne nudilo :grin::grin:

2 Likes

No pozeral som viac pretekov kde startoval horsieho miesta a nepanikaril a ani sa nezosypal. Tak ako teraz v poslednych pretekoch . praveze si myslim ze tie preteky si uzil aj ked urcite nebol spokojny s akej pozicie startoval a ani ta taktika ktoru mu naordinovali nebola ukazkova. Je rozdiel startovat z horsej pozicie ked doverujes autu a ked autu vobec neveris tak ako zaciatok sezony kde sa mu z autom jazdilo zle a daval to patricne najavo. To je normalne . Opytaj sa Alonza ci bol pokojny ked prisiel vdaka uviaznutiu za Petrovom o titul so Sebastianom Vettelom

Nelži tolik. Pak budeš mít dlouhé uši. :pensive:
Doplňte si znalosti.

1 Like

Klasicke pokrytectvo 🫡

Este ze si clovek moze vybrat, komu fandit

#AMuS: The RB20 is to be made more predictable again. A development program is starting in Monza in which the team will partially fall back on old specifications. The underbody in particular will be modified.

Tak to Sargeant bez místa dlouho nezůstal.

1 Like

Startoval vzadu a nesesypal se z toho tehdy protože moc dobře věděl že má dominantní auto, a stejně skončí vepředu

Pochybujem ze v tychto poslednych pretekoch mal dominantne auto a nevidel som ze by sa zosypal. A isel vyborne aj napriek tomu ze auto nebolo nic extra

“Let’s retire and save the car.” - ten, čo chce pretekať a predierať sa poľom vtedy, keď sa má predierať poľom.

7 Likes

To je tak, ked startujes desiaty a mas o 5 sekund rychlejsie auto, tak si vychutnavas ako okolo vsetkych prefrcis, potom vyzera ako geroj. Ked ma auto ako ti okolo neho a musi sam zabrat, tak by radsej odstavil auto lebo nervy ma v kybli v boxoch.

4 Likes

Pěkné zvuky Aston vydával.

https://www.youtube.com/shorts/pc2ebcDf8ZE

koukám, že ten novej asfalt bude lahůdka s nulovým gripem

Jestli v tom horku asfalt teče, tak skutečně může být veselo.

nevšiml jsem si, že by tekl, ale je vidět, že je zaprášenej a nedrží se tam ani SC, tam budou lítat i F3

Tak jedouse všechny série ne?
To se nagripuje.

Ne nutně, některý typ asfaltu není pro závodní monoposty nebo dokonce cesťáky vhodný skrz právě nulového gripu (pro závodění)

Na jiných okruzích to bývá ještě horší. Navíc si formule můžou zvýšit přítlak. Nebral bych to tragicky.