Bol som príliš férový a málo agresívny, priznal Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Tak mas odpoved

Massi bol potrestany, verstappen si to vyjazdil

Massi je nějaký hybrid Messiho a Felipeho Massi?

Asi jak hogr a hogar

3 Likes

Trestaji ho tak že už se ty tresty popírají. Podle toho za co MV trestají teď by měl dostat v Monze trest Hamilton. Ten byl na vnitřku a vytlačil MV. Oops, ale trest dostal MV.

No, u sampionov je to naozaj neobvykle a priam neziaduce… Reflexiu mu ma poskytnut tím, on si musí byť istý tým že vsetko robi spravne a nesmie o tom pochybovat a rozmyslat, ked zacne tak ho ma super presne tam kde ho chce mat…
Lando tu slabost proste ma v sebe, ukazuje to uz len tymto rozhovorom ked vobec živí tú tému. Mal by byt sebavedomý, ostatné (istota a teda aj menej chýb) príde samo, on nie je Peréz, on tú týchlosť má, on má byť prečo sebavedomý…
Ked sa Vestappena alebo Hamiltona spýtajú či mohol nieco urobit inak, jeden povie ze nie, a druhý ze vzhladom na okolnosti spravil najlepsie co mohol, a obaja tomu veria.

3 Likes

Myslis si uprimne, ze Lando je sampionsky material?

On to vnímá asi, že to je něco špatného.
Ale je to normální legitimní věc.

Prostě se pereš a vytyčuješ si území. On se nechal zahnat do kouta, a celý hřiště bylo Maxovo.
Teď zjistil, že je v rohu, tak se snaží o nějaký protiúder.
Jen jestli to zjištění o tom, že je v rohu není už moc pozdě…
Ale cenná lekce do budoucna.

1 Like

Aj Hamilton si to na trati vyjazdil a potom mu Masi v poslednom kole zobral titul :face_with_spiral_eyes: A myslím, že tých posledných 5VC bolo v podaní mercedesu a Hama bravúrne. Verstapen si tam ani neškrtol. Hamiltonovi chýbala ešte jedna VC, tak ako 2007, 2016…
Mohol mať už 10titulov a sedieť niekde v L.A. za mixovacím pultíkom :see_no_evil:

1 Like

Este som ten koment doplnil vid vyssie…

No vsak ako vravim, rychlost ma, sebavedomie nie, bez toho moze vyhrat ked budemat dominantny monopost a slabsieho kolegu, nemoze vsak vyhravat tituly konstantne… Avsak to sebavedomie a mindset sa da zmenit…

2 Likes

Hamilton si prehral titul skor ako v AD21

Hamilton bol ten jazdec v predu, čo si volí stopu a Max bol útočiaci jazdec. Hamilton nevyšiel za biele čiary, Verstapen áno.
Tam išlo Verstapenovi čisto iba o kontakt s Hamiltonom, pozíciu by musel aj tak vrátiť. A už som to písal 100x kľudne to napíšem znova. Hamilton mal rýchlosť na to, aby predbehol obe ferrari. 25bodov, Max to veľmi rýchlo prepočital v hlave.

2 Likes

Někdy je lepší ramena nevystrkovat, ale konat ve chvíli kdy to soupeř nečeká. Pak bývá odveta velice účinná.

Podle mě se trochu podceňuje, co všechno Lando letos zažil, celkem nečekaně se dostal do nejprudšího boje, k tomu čelí kolegovi v zádech, mediální smršti, která na něm zkritizuje kde co, nevalné práci týmu, a pořád se nehroutí a pořád bojuje. Myslím, že i když titul neudělá, což je hodně pravděpodobné, tak bude příště mentálně a zkušenostmi nesrovnatelně silnější. Taky mi trochu vadí jeho podle mě přehnaná prezentovaná sebekritika, ale to samé mi vadilo třeba u Charlese a taky to už myslím odhodil.

4 Likes

Ako si ho mohol prehrať sám keď do poslednej VC vatupoval s minimálnou stratou a poslednú VC deklasoval Verstapena aj celé štartové pole.
To je nejaká dnešná novinka obhajovať názor, že keby tú a tú VC skončil tam a tam, nemuselo to byť natesno v tej poslednej ??? Tak isto mohli komisári zakročiť skór a tvrdšie k tým Ver súbojom za hranicou a nepreťažovať ho toľko.

1 Like

Ako ja s tebou suhlasim po vacsine

Len na tu psychiku a mentalne zdravie a sebareflexiu mam nazor kus iny

Paci sa mi velmi stoicizmus a celkovo to ze clovek premysla nad sebou, zo dna na sen analyzuje tie chyby ale musi sa z nich navzdy poucit a uz ich neopakovat - prave to ho vo finale robi lepsim

Ak by sme to nterpretovali na Landa, tak tam vidim nejake nuance, ale je tam prave ta tenka hranica kde sa kludne moze stat, ze Lando takyto uz ostane a bude po kazdom nevyhratom zavode mat len tieto reci a “analyzy”, ale moze sa kludne aj stat, ze od dalsieho roka tu budeme mat Landa 2.0 a este kazdemu bude smutno nad “prasakom Verstappenom” :smile:

1 Like

Tu nesuhlasim. Keby sa Norrisom normalne necha predbehnut, tak je dost mozne, ze by Norris vyhral, zatial co Max bez 10s alebo 20s trestu by bol P4-P5. Takto stratil Max na Landa menej bodov ako by tomu bolo v pripade, ze by sa len tak nechal predbehnut. :slight_smile:

2 Likes

O Jensonovi se taky pochybovalo a podívej kolik mistrů světa ve stejném týmu porazil.

1 Like

Zajímavé. V Rakousku byl MV jezdec ve předu co volí stopu a ještě nechal místo na rozdíl od Hamiltona v Monze. Ale přesto dostal trest. Hamilton žádnou rychlost neměl protože vyjížděl z boxů. Prostě tam nenechal MV místo, které ale překvapivě nechal předtím LN. Proč asi? Protože LN nebojoval o titul.

2 Likes

Z Landa se raketove stava sampion.

„Nemyslím si, že v Austine mal niekto dostať trest. Povedzme, že obaja sme urobili niečo nesprávne. Ja som mal pocit, že som bol donútený k tomu, aby som porušil pravidlá,“

Myslím si, že to zašlo priďaleko a komisári, očividne, súhlasili,

Možno som niekedy prehral, pretože som bol príliš férový a málo agresívny. Práve v tomto smere som našiel lepšie vyváženie.

Ne doslovne, ale koho mi jen vyroky ala. “Trestat me nemeli, jsem jen agresivni, pred tim jsem nebyl, ale uz budu” , nebo “Myslim si ze trest pro neho byl v poradku a doufam ze se pouci” a dalsi " “doufam ze si prizna chybu” pripominaji? :thinking:

Zkratka a dobre kdo vysila takove mesage typu : “kdyz te budu predjizdet, uhni.” ?

Kdopak vi?

1 Like

Zajímavé, že za Emilovou agresivitu vždycky můžou oni.
To je výmluva okopčená někde z pískoviště.

2 Likes