Binotto: Určite nebudeme čakať na titul 21 rokov | F1online.sk

ziaden realny cas cakania neexistuje, ako hovorim, je to uhol pohladu. podla mna “sa caka” az od momentu ked titul stratia, podla teba sa caka od momentu kedy sa zacne bojovat o ten nasledujuci.

Áno, beriem to časovo od zisku predchádzajúceho titulu po zisk nasledujúceho,
to jest 21 rokov (aj vzhľadom k článku, kde je uvedené, že čakali na zisk titulu).

V čase od získania predchádzajuceho titulu do získania nasledujúceho titulu
je prirodzene zahrnutý aj čas “držania titulu”.

To, že niekto fiktívne drží minuloročný titul v novozačatej sezóne by som sem vobec neplietol,
lebo v novozačatej sezóne už môže byť bodovo lepší vo všetkých pretekoch počas celej sezóny
niekto iný, kto tu sezónu nakoniec aj vyhrá a má tým pádom majstrovský titul za daný rok,
lebo je bodovo najlepší.

Zbytočne na nich marniš čas. Podľa ich logiky keď získa Mercedes titul tento rok a budúci znovu, tak na titul čakali 0 rokov. Čiže keď vyhrali prvý titul v roku 2014, tak na siedmy čakali 7x0 rokov, čiže 0.

1 lajk

podla tvojej logiky mercedes od roku 2014 caka na titul 7 rokov. Nie, na konci 2014 ho ziskali a odvtedy ho obhajuju.

Našťastie tu máme aj možnosť EDIT. Takže si v pokoji ešte raz prečítaj čo som napísal a keď to správne pochopíš, tak môžeš upraviť aj svoj komentár.

:slight_smile: stale vravim uhol pohladu. ked sa na to pozries tak ako ja, ze ked sa titul objajuje tak sa na neho necaka. Binotto, ty aj ten dalsi ratate ako kedysi ratali Rimania.

Tak ja už neviem. Ešte na základnej škole som 4x vyhral školské kolo pytagoriády a 2x okresné, ale pri žiadnon zadaní úlohy nepísalo: Výsledok je uhol pohľadu :joy: Ale buďme liberálny.

no asi si zaspal na vavrinoch :smiley:

No… Tam už to nebolo tak ružové :laughing: … Ale nechytaj sa slamky :wink: