to je v pohode, kapacitu nemame vsetci rovnaku
Je to tak brutální, že tu sedí každej den a každej den tu píše to stejný
Už aby si dostal ten azyl, takové tu potřebujeme.
ja zijem v rovnakom meste ako ty uz 6 rokov a nevadim ti
Klasika migrant, co tu poctivej bere práci a možnost bydlení, Okamuru na tebe
prerazil si dalsie dno, prezentujes sa tu ako tolerantny cloviecik, progresivny liberal, bojujes proti homofobom atd, a toto z teba vypadne
dalsi krok je uz len aziatov nazyvat Větvě, ale to ta spineless uz predbehol
viem, ze neni kazdy cech takyto primitivny xenofob, ale reprezentujete to solidne
Co cakas od sikanovaneho chlapca s povolanim syn?
Toto patri do mojho piatkoveho pracovneho playlistu, ale vidim to tak, ze uz dnes mam piatok, dik.
tu uz nejde nic cakat u cechov to je z mojej skusenosti podelene na normalnych a primitivnych kromanoncov, co maju znicene zivoty exekuciami, ale zaroven vinia z toho vsetko naokolo … presne pre kromanoncov som bol vzdy madar, cobolak, migrant, atd
Asi si neschopny, ked migrant ti dokaze zobrat pracu a byvanie v krajine, kde si ty doma a tym padom mas vyhodu. Ale to sme o tebe vedeli. Co by si len robil Honziku bez rodicov?
Tvl, ta tvoje argumentace je někdy tak vtipná
to by si ho prv musel ovladat, synacik
Narodíl od tebe ho ovládám, prostě si zase nepochopil basic sarkasmus, běž radši koukat do dalšího monitoru
co je tohle za crying post?
Poznam. Raz som bol na prazskom projekte a niektori domaci kolegovci boli riadne kysly z toho, ze som mal vyssi plat (skills a senioritu uz samozrejme neriesili). A ked som odchadzal boli v strese z toho, ze im pripadne moja agenda.
Nevím, proč tu furt vyplakáváš
Ještě, že ty nikdy se toho nechytáš, když Ježek řekne něco ironicky, tak ty se toho rozhodně nikdy nechytíš a nebereš to seriozně
kolko mas za jeden post? ci je to na pocet slov? podla mna mas aj bonusy ked napises bez chyby slovo
Neberu no, nemusel si to takhle zdůrazňovat