Balík Aston Martinu má potenciál, len ho musíme odomknúť, hovorí Krack | Magazín F1 - F1online.sk

Multinick hogr si dal pauzu. Toto nedomyslel. Vlastne ani to nemal cim domysliet. :joy::joy::joy:

maximalne po prvej VC budu naspat. Nie je to prvy krat co ma Hogr prestavku. Najviac ich vsak tesi, ze ich tu spominate a davate im najavo ako vam chybaju…

1 lajk

Nikomu tu nechýbajú, len sa z nich ľudia smejú, to je rozdiel. :smiley:

A Hogr mal prestávku akurát keď mal ban.

Ich teší, že ich spomíname a nás teší, že sem nepíšu. Win win. :smiley:

3 lajkov

No jo, forum o F1, kde se F1 řeší z 2% a 98% jejich King, vlastně se ani nedivím, že tu beze mě nedokážete fungovat :hugs:

1 lajk

Ani na dovolenou v zimě nás nenechají odjet.

1 lajk

Konečně to někdo řekl nahlas. :flexed_biceps:

2 lajkov

Myslíš, že poznají, kde jsme?

2 lajkov

No chytráci z tipy na tripy určitě ne…

1 lajk

Aston už má připravený nový balík vylepšení.

2 lajkov

Ti vybrakovali kebuli jo? :heart_eyes:

2 lajkov

Tohle nemáš zveřejňovat, když tam jsem takhle vidět, i když zezadu :man_shrugging:

2 lajkov

Už jsi taky zhogarovatěl?

1 lajk

tohle je lepší, při ranní cestě na plavání, ale moc se vám nechtělo :face_with_hand_over_mouth:

Jsou na dovolená ala Triper. Screenují fotky z youtube.

Spíše jsem nikdy neodhogroval :winking_face_with_tongue:

2 lajkov

Ty jsi vyšel jen proto že jsi zeblil půl pokoje :distorted_face:

2 lajkov

All exclusive už nikdy. :face_with_head_bandage:

2 lajkov

Tak míchat martini s melounem a pak plátky hovězího medium rare nebylo nejlepší no ..

2 lajkov

P!če, sú späť. Nakoniec boli asi len na homosexuálnej dovolenke vo dvojici a boli žgrlaví zaplatiť si dáta. Bukvičáci to tu už zasrali a hneď samý príspevok k F1 od nich - čo príspevok to útok alebo konflikt. :face_vomiting:

1 lajk

Mopsíku, vyřeš si ten attacement na lidi z netu, chápu, že máš traumata z dětství a rodiče tě hodili do děcáku, protože takového krypla nechtěli, no furt máš možnost se vyřešit :slight_smile:

2 lajkov