Bahrajn nám absolútne nesedí, hlási McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Nějaký den, kdy se Hogr nesnaží vyvolat hádku? :grin:

2 Likes

Tých 30 keď mal ban.

2 Likes

Z howna bič neupleteš , ale novinářům to jde každý den. To je taková klasika. řeší se Mclaren , který je uplně v pohodě , monopost je výbornej a sezóna dlouhá. Prostě je potřeba udělat z čehokoli drama. Hlavně z toho co drama není. Budíček potřebují úplně jiné týmy hoši novinařský, ale o těch nepíšete…proč asi, nikoho nezajímají. Už i ten Alonso musí občas říkat provokativní věci aby si ho někdo všimnul…taková medilální klasika. Vymyslí se problém , kterej se pak řeší…a všichni klikaj. :slight_smile:

4 Likes

I kdyz to co rekl je na palici a neveri tomu ani on sam. Na druhou stranu to je to jedine logicke co mohl rict. Prece nerekne, ze maji nejlepsi auto a bude riskovat, ze to zase zpackaji jako v Japonsku a budou vsem opet pro smich. Takze pohoda klid a tesim se na zavod. :+1:

1 Like

Fernandov trik na to aby si ho niekto všimol je odobrať volant za jazdy. Ja by som na neho nebol taký prísny.

Dostal sa pod kozu a vsetci si trhaju vlasy z neho :smiley: Nie tu ide o media, ktore siria stale domnenku o nadprirodzene rychlom McL a samych chybach jazdcov a vedenia.
To asi kazdeho nastve, lebo ked zbieral jednu vvyhru za douhou Verstapen, bol proste genialny a o monoposte, ci silnom motore Honda nepadla ani zmienka.
A to sa aplikuje u neho stale. A to len preto, ze roky tu dominoval Hamilton a mercedes, ktorych ludia znenavideli a zacali fandit prvemu kto ich porazil.
Zabudol som dodat prvemu psychopatovi co superov racej vybura, ako by mal byt predbehnuti. Chudaka Magnusena trestali za kazdu prkotinu a kolizie ktore sposoboval Ver ostali bez trestov. A presne to sposobila ta dominancia Hamiltona.

A co tam spackali, ked ich monopost na RB proste nemal ? Jaj mali pustit Piastriho do predu a potom v poslednom kole zase vratit pozicie a uz by to bolo v poriadku ? :smiley: Skusili to a nevyslo :smiley: Presne blbe reci Pepu… Preco by mali posuvat veduceho jazdca sampionatu dozadu, aby dokazali ze na predbehnutie nemal ani Piastri ? :smiley: Takto to v time nefunguje. Oni to nesleduju LEN v tv, ako my… oni su toho sucastou… Piastri mal rovnaku sancu, ako Lando v Q umiestnit sa lepsie, tak isto mal cely zavod na to, zmenit to…
A dalsia podstatna vec, keby mal McL tak dokonaly monopost, aspon jeden z jadcov by sa pred Ver v Q dostal… Ale zase sa to zamaskuje tym, ze nezajazdili naplno kvalifikaciu, aby sa nahodou neukazalo ze ten McL je ozaj pomalsi ako RB…

Su na smiech iba ubohym hejterom ako si ty a tebe podobni… A presne taketu tupe halvy ako si ty potom tvoria clanky v novinach a mediach, aby podnecovali nenavist medzi fausikmi, lebo inac nepredaju/nezarobia… Svet je ubohy rovnako, ako ludia co v nom ziju…

2 Likes

Ban trvá 30 dní? Ako to vieš?

1 Like

Na jednom účtu měl ban na 30 dní, jinak samé perma bany

Zacina byt dost zbytecny cist tymova prohlaseni, je z toho nova soutez kdo vic keca a blafuje.

Uber drobku. Neni potreba osobnich urazek. I kdyz chapu, ze virtualni svet ti dava pocit nesmrtelnosti. Jestli s mym nazorem nesouhlasis, v poradku. I ja mam pravo nesouhlasit s tim tvym. Neni ale potreba nekoho urazet.

Pohodovy vecer

1 Like

HellHogr mal ban na 30 dni, tak to viem. :slight_smile:

Jak to víš, když si tu předtím nebyl a účet sis založil až letos v lednu?

Honzi Honzi, už sa ani nečudujem prečo ti to v škole nešlo. Ako to asi viem, keď si sa tým pár dní dozadu sám chválil, že si mal ban na 30 dní?

Jo, takže si tu lhal o tom, že si tu předtím neměl jiný účty. Ok, prostě jsi jen ubohej lhář, díky za potvrzení, hezkou neděli

1 Like

Čo som? :sweat_smile:

Honzi nejako si nám zmenil tému. Sám si písal pred pár dňami, že si mal ban na 30 dní, odtiaľ to viem. :grin:

Argumentoval som na to, ze si tam pisal posmesky a nie svoj nazor… A preto som o tom diskutoval a podal ti par argumentov… Co si napisal ty ? Aby som ta neurazal ? Super diskusia…

Paklize tomuto rikas argumenty … :
image

Rozumim, ze jakykoliv nazor nez ten tvuj je ten spatny … a … necham te v tom, tvoje vec.

Na forum chodim rad. Mam rad F1. Sleduji to jiz dele nez 25 let a zvykl jsem si na jednotlive vypady a mentalni prujmy nekterych diskutujich … proste to k tomu patri .

Na druhou stranu, verim, ze mas na vic a tesim se na dalsi slusnou diskuzi s tebou.
Staci priste napsat svuj nazor na danou vec … neni potreba to tahat do osobni roviny. Ja mluvil o MCL … tak se pojdme bavit o nem … Dikes

2 Likes

Zatial si sa nebavil o F1 od kedy som ti napisal, ale riesis co som napisal a pises tu o slusnej konverzacii… Kde su tie riadky o F1 ???
Prvy koment s posmeskami a dalsie dva mimo F1.
Este ze rad sledujes a chodis rad na forum :smiley: