Aston Martin predstavil skutočný monopost AMR22 | Magazín F1 - F1online.sk

Krasne tvary, nadherne auto.
Konecne žltá linka namiesto nezmyselnej ružovej (ak ked tvarom kopiruje Mercedesacku …)
Mne sa paci ze tieto káry su zas nieco iné ako sme tu mali doteraz.
Budu jasne odlisitelne od toho co sme mali minuly rok.
Super.
Fakt, za mna - mimoriadne krasne auto.
Inak, Seb sa zabudol oholit a ostrihat :slight_smile:

Nádherný design. Rozhodně lepší než RB.

Štěrbiny na bocích vypadají, alespoň za mě, dost dobře.

Krásne žiabre + žltá linka. Dúfam, že bude aj také rýchle :smiley:

1 Like

S tymi novymi pravidlami to zacina byt prieser. Kompetentni teraz dufaju, ze aspon to pretekanie v zakrutach sa zlepsi.

1 Like

Veľmi pekne vyzerá. Len sa čudujem, že tam Vettela pustili, zanedbane vyzerá, neoholený, neostrihaný…

Naozaj krásny monopost, čo som nečakal že poviem o nejakom. Konečne vidíme aj DRS a “žiabre”. Paráda.

Najväčsí MVP sú ale Vettelove vlasy, wow :smiley:

Najväčšie prekvapenie z toho reveal live streamu čo AM spravil je Sebov účes.

Pre tých čo ste to pozerali, nezaspali ste pri Lawrencovom “príhovore”? Ja som si celý čas predstavoval ako by to spravil Clarkson, z nejakého dôvodu.

1 Like

Zatím nejhezčí monopost… i když laťka byla hodně nízko. Skoro bych řekl, že ležela na zemi…

4 Likes

Tak to že je neostrohaný je pointa, keďže minulý rok bol plešaty a teraz ma vlasy ako lev :smiley: vyzera o 15 rokov mladšie… No a nepamatam kedy som videl Vettela oholeného.

2 Likes

To ich odhalenie a príhovory LS vždy pôsobia ako na zasadnutí správnej rady :joy::joy:

Každopádne k pointe.

Auto je krásne - lakovaním aj tvarovo.
Konečne tá AM zelena zo žltou ktorá je úplne krásna - tak to má byť.

Celkový monopost sa mne páči veľmi (nečakane). To riešenie toho zadného krídla je zhora trosku ako lopata ale z ostatných uhlov pôsobí na aute pekne. Štrbiny na boku sa páčia aj mne a celkovo v tejto farbe vyzerajú aj tie oble boky popri pilotovi super.

Vyzerá ale dosť masívne paradoxne oproti posledným autám. Prekvapivo mi nevedia ani kryty na kolesách.

Dúfam že bude takýchto viac :pray:t2:

1 Like

uces uz mal na pretekoch sampionov.

Presne to mi napadlo keď som ho videla že omladol. Bradu ma presne ako píšeš už dlho takze tá mi nevadila.

Ma to trosku ako z Beatles ale podľa mna je to milé :slightly_smiling_face:

Omnoho viac ma Rusi ten Lancov strih čo pôsobí ako keby mal helmu na hlave :joy:

1 Like

taaak toto už je fajn :slight_smile: vyzerá to dobre

Ten nos mi pripomína Mercedes W06 (2015). Inak pomerne zaujímavý dizajn, ten minuloročný vyzeral fajn na promo, ale na trati bol úplne tmavý, tak snáď tento rok už nebude tak nenápadný.

Tiež mi to príde tak že ako keby Strolla nestihli dostrihať :smiley:

Ale Vettel za mňa super, presne ako vravíš, bradu má už dlho a tieto vlasy ma preniesli do čias Red Bullu :smiley: Snáď mu prinesú starú dobrú dravosť a sebavedomie z mladosti :slight_smile:

2 Likes

Práveže dal celkom glow up. Nenechal si implantovať vlasy len preto, aby ich potom hneď ostrihal. Mu to pristane takto viacej. Tak vyzeral aj pri svojich začiatkoch v red bulle.

1 Like

Krásne auto. Nie len oproti Haasu a RB ale poviem to rovno, že by ma až veľmi prekvapilo, keby niekto predstavil ešte krajšie sfarbenie. Snáď bude aj dosť rýchle. Astonu fandím. Už by to chcelo pre Sebastiana opäť nejake úspechy.

2 Likes

Tiež si vravím, že zostáva už len dúfať, že bude tak rýchle ako aj dobre vyzerá :slight_smile: ale mám pocit že ak nemajú nejaké tajne upgrady v pláne, tak predstavenie reálneho monopostu (okrem marketingu a pozornosti) môže byť skôr znamenie toho, že vedia že budú zaostávať a nemusi nič skrývať. Na druhej strane, asi sa nedalo čakať že hneď túto sezónu budú vpredu.

1 Like

Nos kratsi, ziabrovanie, co som uprimne necakal. okrem ineho aj toto auto sa zmeni do prveho zavodu

Krajsie lakovanie ako minulorocne, ta zlta tam pasuje.

Tak Haas sa netajil tým že on ide dať von len Livery auto nie.

Podľa mna farebne bude AM a Mercedes top….tam by sa tá Petronas blue v kombinácii zo striebornou a čiernou mohla tiež podariť.

RB je nuda, Haas no koment. Som zvedavá na Williams lebo sa zevraj vracia k viac klasickému lakovaniu a McLaren - to by mohli byt pekne Livery. Zvyšok nwm či prekvapí.
Obavám sa v tomto najmä Ferrari po tom pruhu na tých tričkách :joy: