Aston Martin má záujem o Georgea Russella, hlási motorsport.com | Magazín F1 - F1online.sk

Tak po Hamiltonovi je z marketingového hlediska nejlepší Leclerc.
Leclerc má silné sociální sítě.

O tom nepochybuji, ale když se vcítím do Russella, jinak než :man_facepalming: to nemohu vnímat.

Třeba Verstappen má na IG 14,5m
Leclerc 18,7m.
Russell 6,7m.

Hamík 39,6m.

Tak já je vidím jako podobné jezdce.
Možná o chlup 51-49 se mi zdá silnější Russell, ale fakt nepatrně.

Ale Leclerc má hezké prachy u Ferrari.

Jo, asi jsou na podobné úrovni, i když každej dost jinej.

1 Like

Russell má asi větší tah na branku.

Precitaj si uz len toto forum. Vsetci sa tu bavia, kde bude Max buduci rok.

Jedine ty si naivne nahovaras, ze o neho nikto nema zaujem. :grin:

Max bude v RB w

1 Like

Je to mozne, ale ak bude, tak to bude jeho rozhodnutie a nie to, ze by ho Mercedes alebo Aston nechceli (pre obe tieto stajne je Russell az druha volba).

Ale chcel by som ho vidiet v Mercedese uz len preto, aby som si pozrel ako tu budes kvicat. :smiley:

Jaký hodnocení pro papa Strolla? :thinking:

1 Like

podla mna mlady po sezone skonci. za hlupakov ich nemam. Toto mal byt jeho prime time a jazdi figu borovu.
Inak sa divim, ze o Russella nie je vacsi zaujem kedze je stale bez zmluvy. Specialne z RB. tam maju jednu sedacku fakticky volnu a druhu pod hrozbou aktivacie vypovednej klauzuly. Ale je mozne, ze by ju Max aj aktivoval hned keby sa dozvedel, ze Horner tam chce doniest Georga. :slight_smile:

Byt Georgom tak by som sa nebal podpisat jednorocnu zmluvu. Ak Sir nebude stihat ani buduci rok tak 2027 je jeho sedacka volna.

1 Like

A Leclerova mozno tiez, ked to po osmych sezonach a dvoch velkych zmenach pravidiel stale nebude stacit na titul.

1 Like

Tuto sezonu sa stane Leclerc pilotom s tretim najvyssim poctom GP za Ferrari, v druhych pretekoch buduci rok sa dostane na druhe miesto pred Kimiho, a v priebehu 2027 by prekonal Michaela Schumachera, ktory ale odkazdil za Ferrari 11 sezon. Ak by to chcel Leclerc dorovnat aj toto musel by ostat do konca 2029.

1 Like