Aston Martin má záujem o Georgea Russella, hlási motorsport.com | Magazín F1 - F1online.sk

Oni se asi na focení většinou ani neoblékají sami, spíš na to mají v týmu lidi. Takže počítám všechno, co vidíme, bude nějakým způsobem v oblasti módy a bontonu vzhledem k typu akce zdůvodnitelné :woman_shrugging:. Mmch, rozepnutá košile je myslím akceptovatelná už dost dlouho.

1 Like

najtazsie je prisposobit oblecenie k udalosti. Podla fotky vyzera, ze asi nie vsetci pochopili kam idu :smiley: @evap Niektori su ako na modnu prehliadku a Gasly ako keby ide robit tazky business

ale tesim sa, ze Gaslymu vysla operacia vlasov :smiley:

1 Like

…pak že to není týmový sport. Ani oblíknout se nedokážou sami. :100:
Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

Upřímně řečeno bych spíš chtěla vidět “celého” Ocona. Když má motýlka, tak co je ten zbytek. To mi trochu vybočuje od ostatních, ale někdo motýla nosí i běžně k obleku. Ale jak říkám, celkem mi to připadá ok.

1 Like

Tak oni od sponzorů dostávají leckdy i společenské oděvy, nevím, jestli vždycky. Na tom taky záleží, když jde o akce, tak či onak související s F1 (což společné focení pravděpodobně bude).

2 Likes

Stale mam nadej!!!

Jak jako že máš víc oblíbenců? Však mě za to opakovaně napadáte! :thinking: :stuck_out_tongue:

bolo to na premiere filmu F1 v NYC. Tu vidno viaceirch https://x.com/search?q=f1%20drivers%20new%20york&src=typed_query&f=live

1 Like

takže pro tebe je Verstappen, resp. RB, na 2-3 místě?

1 Like

No v jezdcích je Max číslo jedna, ve stájích je těsně první Ferrari.

Dejve ty si měl zase vtipnou kaši?:grinning:

Toto má styl. 10/10.
Kluci by v F1 se mohli/měli učit.

4 Likes

teď taky myslíš ten oblek? :smirk:
vypadá stylově, ngl…

Ano, Toto vypadá ukázkově. Na jeho dress code (i ostatních šéfů stájí) ale mohly být uplatňovány jiné požadavky než v případě jezdců, to nevíme. Tohle mi připadá spíš jako Business Formal, u jezdců spíš Smart Casual. Ale já jsem v tomhle opravdu dost tolerantní.

1 Like

Tak mně je to ve finále taky jedno, co mají.
Rozhodně jsem ten poslední, co jim do toho má kecat. :grin:
Jen se mi k oblekům nelíbí tenisky.
Přijde mi to jako vražda toho obleku. :grin:

Líbí se ti jeho dcera?
Měl bys to asi dobrý.

Pokud zároveň nemají kravatu, tak je to myslím ok. A co si budem povídat, taky záleží na tom, kdo co obleče. Porovnávat Toto Wolffa třeba s Júkim nebo Isackem Hadjarem není úplně fér, Toto bude vypadat dobře prakticky ve všem a v obleku vůbec - přesně na tyhle figury se to šije :woman_shrugging:.

Jasný, tak Yuki je prcek a nebude to na něm vypadat tak dobře.

Třeba Bortoleto má hezký oblek, hezký styl, a pak to zabije takovejma keckama.

Ale to bude v pořádku, asi je to trend :woman_shrugging:. Podobné boty má šest lidí (včetně Sainze, jen jsou černé, ale společenské boty to nejsou) a na další fotce George má taky k obleku něco podobného. Beru na vědomí, že teď to tak je…