Oni se asi na focení většinou ani neoblékají sami, spíš na to mají v týmu lidi. Takže počítám všechno, co vidíme, bude nějakým způsobem v oblasti módy a bontonu vzhledem k typu akce zdůvodnitelné . Mmch, rozepnutá košile je myslím akceptovatelná už dost dlouho.
najtazsie je prisposobit oblecenie k udalosti. Podla fotky vyzera, ze asi nie vsetci pochopili kam idu @evap Niektori su ako na modnu prehliadku a Gasly ako keby ide robit tazky business
ale tesim sa, ze Gaslymu vysla operacia vlasov
…pak že to není týmový sport. Ani oblíknout se nedokážou sami.
Upřímně řečeno bych spíš chtěla vidět “celého” Ocona. Když má motýlka, tak co je ten zbytek. To mi trochu vybočuje od ostatních, ale někdo motýla nosí i běžně k obleku. Ale jak říkám, celkem mi to připadá ok.
Tak oni od sponzorů dostávají leckdy i společenské oděvy, nevím, jestli vždycky. Na tom taky záleží, když jde o akce, tak či onak související s F1 (což společné focení pravděpodobně bude).
Stale mam nadej!!!
Jak jako že máš víc oblíbenců? Však mě za to opakovaně napadáte!
bolo to na premiere filmu F1 v NYC. Tu vidno viaceirch https://x.com/search?q=f1%20drivers%20new%20york&src=typed_query&f=live
takže pro tebe je Verstappen, resp. RB, na 2-3 místě?
No v jezdcích je Max číslo jedna, ve stájích je těsně první Ferrari.
Dejve ty si měl zase vtipnou kaši?
teď taky myslíš ten oblek?
vypadá stylově, ngl…
Ano, Toto vypadá ukázkově. Na jeho dress code (i ostatních šéfů stájí) ale mohly být uplatňovány jiné požadavky než v případě jezdců, to nevíme. Tohle mi připadá spíš jako Business Formal, u jezdců spíš Smart Casual. Ale já jsem v tomhle opravdu dost tolerantní.
Tak mně je to ve finále taky jedno, co mají.
Rozhodně jsem ten poslední, co jim do toho má kecat.
Jen se mi k oblekům nelíbí tenisky.
Přijde mi to jako vražda toho obleku.
Líbí se ti jeho dcera?
Měl bys to asi dobrý.
Pokud zároveň nemají kravatu, tak je to myslím ok. A co si budem povídat, taky záleží na tom, kdo co obleče. Porovnávat Toto Wolffa třeba s Júkim nebo Isackem Hadjarem není úplně fér, Toto bude vypadat dobře prakticky ve všem a v obleku vůbec - přesně na tyhle figury se to šije .
Jasný, tak Yuki je prcek a nebude to na něm vypadat tak dobře.
Třeba Bortoleto má hezký oblek, hezký styl, a pak to zabije takovejma keckama.
Ale to bude v pořádku, asi je to trend . Podobné boty má šest lidí (včetně Sainze, jen jsou černé, ale společenské boty to nejsou) a na další fotce George má taky k obleku něco podobného. Beru na vědomí, že teď to tak je…