to si mi teda povedal novinku
Mal by som si zalozit vlastny web a pisat novinky o F1.
Ty tak, by bylo na úrovni sputniku
Cetl jsem to v Blesku. : Russ a Ver spolu v jednom tymu v 26. .
A Alo jako rezervni jezdec😀.
Dream team v Astonu.
No ak Alonso pride o sedacku v Aston Martine a je jedno na ukor koho…tak skonci ako chudak, a je jedno ci este rok pojazdni niekde inde.
Ja vam neviem…kazdy hovori, ze F1 je peak, ale Fernando mohol mat o 1-2 vitazstva v LeMans viac, mohol mat za sebou viac Dakaru a bolo by jasnejsie ci by mal aj na celkove vitazstvo.
Okrem ineho zmenovani jazdci by Strolla rozhrhali, Fernando sa hra na chrumkaveho a poslusneho. Ak bude oznamena hypoteticka vymena tak mlady Stroll zazije peklo aj od neho.
Dufam, ze su to kktiny a ostane to tak ako je.
Tak kazdy rata, ze s Alonsom vela vody nenamutia. Co sa tyka vyvoja auta detto .
Tak se zdá, že už máme odpověď na otázku:
Jaký byl Neweyho první požadavek na Strolla staršího při příchodu do Astonu? …
Abych parafrázoval rumunského překladatele z filmu Marečku podejte mi pero - “Alonso metelesku blesku”
Proto už před časem řikal Newey, že jeho snem je spolupracovat s Alonsem nebo Hamiltonem…
Vsak uz s nim spolupracuje v jednom time par mesiacov a hned si uvedomil, ze potrebuju poriadneho pilota, a preto cielia na Verstappena alebo Russella.
zistil ze najlepsi nastavovac taha vyvoj ku dnu. On uz aj tak nikdy nic nevyhra a coskoro skonci
Že ti ty trolíci stáli za komentář Jen ať trpěj, bude jim hůř, jak se to obrací tak víc řvou, jsou vlastně nejlepším barometrem
by som ta zavesil za gule do prievanu ale hej suhlasim
Když Jirka je strašnej komik, občas musím.
Je tam ta co neotvírá pusu?
Jirka není komik, Jirka je klaun, kterýho by nezaměstnal ani Brown kdyby vedl cirkus
Už se nemůžu dočkat až pošle fotky z Hangaru.
Tak Fernando je po mamine, je tam značná podoba.
Ještě tam mohla být jeho sestra…