Aston Martin má záujem o Georgea Russella, hlási motorsport.com | Magazín F1 - F1online.sk

to si mi teda povedal novinku

1 Like

Mal by som si zalozit vlastny web a pisat novinky o F1.

1 Like

Ty tak, by bylo na úrovni sputniku

Cetl jsem to v Blesku. : Russ a Ver spolu v jednom tymu v 26. :joy::joy:.

A Alo jako rezervni jezdec😀.

Dream team v Astonu. :wink:

No ak Alonso pride o sedacku v Aston Martine a je jedno na ukor koho…tak skonci ako chudak, a je jedno ci este rok pojazdni niekde inde.

Ja vam neviem…kazdy hovori, ze F1 je peak, ale Fernando mohol mat o 1-2 vitazstva v LeMans viac, mohol mat za sebou viac Dakaru a bolo by jasnejsie ci by mal aj na celkove vitazstvo.

Okrem ineho zmenovani jazdci by Strolla rozhrhali, Fernando sa hra na chrumkaveho a poslusneho. Ak bude oznamena hypoteticka vymena tak mlady Stroll zazije peklo aj od neho.

Dufam, ze su to kktiny a ostane to tak ako je.

1 Like

Tak kazdy rata, ze s Alonsom vela vody nenamutia. Co sa tyka vyvoja auta detto .

Tak se zdá, že už máme odpověď na otázku:
Jaký byl Neweyho první požadavek na Strolla staršího při příchodu do Astonu? …

Abych parafrázoval rumunského překladatele z filmu Marečku podejte mi pero - “Alonso metelesku blesku”

Proto už před časem řikal Newey, že jeho snem je spolupracovat s Alonsem nebo Hamiltonem…

2 Likes

Vsak uz s nim spolupracuje v jednom time par mesiacov a hned si uvedomil, ze potrebuju poriadneho pilota, a preto cielia na Verstappena alebo Russella. :grin:

zistil ze najlepsi nastavovac taha vyvoj ku dnu. On uz aj tak nikdy nic nevyhra a coskoro skonci

Že ti ty trolíci stáli za komentář :smile: Jen ať trpěj, bude jim hůř, jak se to obrací tak víc řvou, jsou vlastně nejlepším barometrem :sunglasses:

2 Likes

by som ta zavesil za gule do prievanu :smiley: ale hej suhlasim

Když Jirka je strašnej komik, občas musím. :smiley:

2 Likes

Tady máš pořádný podcast.

Je tam ta co neotvírá pusu?

2 Likes

Jirka není komik, Jirka je klaun, kterýho by nezaměstnal ani Brown kdyby vedl cirkus

2 Likes

Už se nemůžu dočkat až pošle fotky z Hangaru. :relieved: :smiley:

2 Likes

Tak Fernando je po mamine, je tam značná podoba. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ještě tam mohla být jeho sestra… :face_holding_back_tears:

2 Likes

3 Likes