Žiaľ nedá sa, lebo pretekov je viac ako jazdcov
Takže máme RedBull a teď je k němu i GreenBull Si představte kdyby tohle na sebe hodila Alpha Tauri.
Vyzera to ako 1:1. Aj svetlo sa rovnako odraza.
Mam to chapat, ze len z fotiek a zo zaberov to takto skopirovali?
Asi aj to kopirovanie je teda umenie
Nejde. Aj tu je vidieť, že tie bočnice sú síce celkom dobre okopírované, je to rovnaký štýl, ale nie je to úplne totožné. Pri ružovom Mercedese to vyzeralo úplne rovnako.
Aspon mali dost rozumu na to, aby tentokrat nekopirovali Mercedes.
Zelený Red Bull s motorom Mercedes, vskutku pekná kombinácia
pochybujem ze sa zlepsia viac ako na 4 miesto na dostrel Mercedesu.
Tak som zvedavý na megatalentovaného Strolla jr. a vice majstra Vettela.
Je mi ale smutno kam sa bývala FI dostala… Od malého obratného tímu ku dlhoročnej kopírke
Myslel jsem že se z FIA po Copy Gate ozývalo že “velké” kopírování už nedovolí, ale asi to není velké.
To len mechanik Astonu šiel nenápadne okolo auta Red Bullu s 3D skenerom, nasnímaný model hodili cez USB kábel do prvého notebooku v kancelárii sekretárky AM a dali to rovno vytlačiť na 3D tlačiarni
Vyzerá to tak, že niekto sa nezaprie a papa Stroll po tých búrkach v tíme sa už na iné nezmôže. Som zvedavý, či im to bude aj fungovať a či bude okolo toho taký rozruch ako pred pár týždňami okolo Haasu.
Ak je aj toto riesenie lepsie tak ich to ma potencial dostat niekde na uroven alphatauri.
Ještě jsi opomněl velkého Strolla který k tomu přišel, řekl tady trochu přidejte tady uberte tady víc došikma, tady zelenou a teď je to můj koncept
FIA toho už narozprávala za tie roky čo sledujem F1, že by ani kniha hrubá ako Biblia nestačila
Tak psalo se hned že se to nedá ohlídat. Je to spíše o metodách a kultuře týmů v F1, kde se Aston Martin výrazně zapsal “Pink Mercedesem” a teď “Green Bullem”. Nic, je na ostatních aby jejich vlastní koncept fungoval lépe, uvidíme.
Nechápem jedno načo ty vôbec tú formulu pozeráš keď sa ti na tom nič nepáči, veď každý pretek iný výťaz to nebolo nikdy, to máš toľko zbytočného času sledovať a komentovať niečo čo sa ti nepáči, nie je načase nájsť si iný šport .
Pri Mercedese na to mali kopec času po sezóne (určite aj počas predošlej sezóny), tu to zmakli chlapci za koľko? 2-3 mesiace a to ešte musia používať povodne šasi, ktore preslo chrapu testami…
Taky proto je nachytali na tom co není vidět. Brzdové kanálky.
nevyzeralo. na nete kolovalo kopec fotiek kde bolo jasne vidno, ze riesenie pod kapotou je uplne ine. (chladice, zavesenie, atd)
tam isli na istotu, kedze tie brzdy povodne uplne legane od Mercedesu odoberali. Popisalo sa o tom hodne, uz sa mi to nechce hladat.