Aston Martin AMR26 je zdraviu škodlivý: Tím sa prišiel do Melbourne len zúčastniť | Magazín F1 - F1online.sk

2 lajkov

Ani ten gif Dietrich neumí poslat pořádně.

2 lajkov

Jirka kope díry, ten trpí dost.

2 lajkov

Hlavně se mu u toho zkřížily hnáty a hned si musel dát hákáč do ruky na uklidnění

2 lajkov

… nejhorší pro něj je že sám do nich padá :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Hledá nový dno? Však svojí demencí ho najde vždy hned

2 lajkov

Tak Jirka se 170cm a 130kg padá všude a u toho s ním občas padne i nějaká konstrukce

1 lajk

1 lajk

Oleee :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Je to skratka parada

1 lajk

Poviem len za seba, do superov na kolenach sa nekope. Chcem vitazit a porazit supera a aj uznavam kvalitu supera, ale nemozem s radostou vitazit tak, ze prajem druhemu neuspech - ze sa tesim z jeho padu.

Aston su velmi pekne auta a tim F1 by si zasluzit (ako znacka) bojovat o vitazstva. Ked im to nejde - je to ich chyba, ale im prajem aby sa rychlo postavili a aby aj Alo mohol zabojovat vpredu pola. Viac timov F1 v boji o titul je dobry a ten co zvitazi nad silnymi supermi si to aj viac uzije

2 lajkov

nechutná, vlastní medicínka :smiling_face_with_tear: :grin:

2 lajkov

Zatím to na mě dělá dojem, že někdo složil orchestr z výborných individualit, které ovšem nejsou ochotné potlačit svoje ego ve prospěch celkového výsledku. Ať už je to pan majitel, který nechtěl (nebo možná kvůli závazkům nemohl) čekat a vyšlapat týmu cestu od začátku, nebo geniální konstruktér, který zvolil pro syrový tým agresivní konstruktérské řešení a k tomu soustředil ke své práci veškerou zodpovědnost mimo svoje základní umění (násilím ho asi nikdo nenutil a ta zodpovědnost šéfa týmu tady prostě je), nebo Honda, která nevěděla co chce, odcházela/neodcházela a pak přinesla toto. Takhle vypadá trest za pýchu. Oběma jezdcům nezbývá, než se zamyslet nad svojí perspektivou, protože nic lepšího ani jednomu z nich nikdo nenabídne.

5 lajky

Většinou s Tebou souhlasím, ale teď řekněme napůl. Projektu AM fandím od začátku právě kvůli nasazení Lawrence Strolla, ale ono má všechno svoje meze. V tuhle chvíli můžeme říct, že opravdu jenom postavili tu továrnu, jinak pět let, které měli využít na celkové budování týmu, naprosto vyhodili. Za tu dobu nedokázali postavit slušné průměrné auto. Jestli F1 funguje jako uzavřená soutěž, připadá mi těžko přijatelné, aby nějaký tým tohle předvedl a přivezl auto neschopné vůbec absolvovat závod, to se snad nepovedlo ani Haasu v nejhorších letech. Asi jsem dnes moc drakonicky naložená :smile: , ale buď ať urychleně začnou dělat pořádnou práci, nebo ať to prodají někomu, kdo to umí. Tohle není mateřská školka. :angry: .

4 lajkov

Ano, ja s tebou v tomto suhlasim a mali by si “naliat to ciste vino”

Zhodnotenie ich cinnosti je - nezdar. Ako si pisala vyssie - je mozne ze ich ega a neschopnost timovej spoluprace ich priviedlo do tohto bodu.

Tak nech pride interne “zemetrasenie” a nech idu hore

1 lajk

Problém ( velký ) ale vidím v tom, že Honda nepochopila jak ten motor má vlastně postavit. Úplně stejně, jako v roce 2015. Jsou technologicky viditelně “mimo”.
ADUO jim pomůže, ale musí vědět jak to postavit. A je otázka, zda to vědí. Tehdy to nevěděli…

1 lajk

Je otázka, co všechno je tam vlastně špatně, z toho, co víme, je těžké si to představit. Nevěřím tomu, že celý problém je Honda, pokud by ale dokázali vyladit motor, můžou se pustit do dalších věcí. To je ale na dlouho. McLaren není dobrý příklad, už jsme tady o tom mluvili - ti se mohli opřít o osvědčený dobrý motor a řešit jenom “zbytek”. Já nevím, zatím pořád nevěřím svým očím :woman_shrugging: .

1 lajk

Motor který udajně nedokáže dobít baterku na minimum, ztrácí 80HP(a to jen teoreticky, protože prakticky budou muset díky jejich spolehlivosti výkon nejspíš drasticky snížit), motor co rozvibruje celý monopost, oddělá baterku a odpadavaji mu díky tomu zrcátka atd.? Ano to bude hlavně ten problém! Honda nesplnila domácí úkoly, bohužel už podruhé.

A McLaren je bohužel skvělý příklad - McLaren 2015. Je u toho opět Honda.

2 lajkov

Hele, někdo používá želvičku, kterou jsem začal používat já. :winking_face_with_tongue:
turtle

2 lajkov

Počkej za pár závodů :smiling_face_with_sunglasses:

2 lajkov

… tehdejší hláška “GP2” začíná vypadat docela nevinně :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov