Neviem, o akej potupe hovoríš. Som presvedčený, že diely, ktoré “vydupal” s otestoval Lewis sú rovnako aj pre Charlesa. Neznamená, že keď na trati vzájomne súperia, tak jeden druhému zatají dáta z telemetrie, alebo nepomôže s dielami má auto. Stále sú tym
asi tak, ze pod SC sa neda predbiehat a teda LH nemohol pustit CHL pred seba v SC faze? A kym nebol SC, tak nikoho nenapadlo riesit, ze pojdu naraz do boxu. Ale neviem… ja som spal, lebo hentam sa neda predbiehat a ani zaboha to nechcu zrusit. Tak pozriem start a potom koniec, ked sa zobudim… ked nie, salam parky cele monako.
clovece to mas pravdu, prehodit ich nemohli.
takze prezut ich kazdeho v inom kole a hotovo.
monako je krasne a nudne zaroven.
principom f1 80 rokov je predbehnut jedno auto druhym
ked sa to neda, taka trat by mala z hry vypadnut
mali to natiahnut do novych ulic kde su dlhsie rovinky a pokusit sa to vyriesit.
ale na čo.
rozhodne sobota, biznis funguje a je to.
Lewis si vydupal prechod na Carbon Industries brzdy, keďže Ferrari od roku 1975 používalo exkluzívne iba Brembo. Lewis prišiel, objavil na aute slabinu a vydupal si zmenu. A Leclerc po 8 rokoch v teame musí iba skloniť hlavu a nasadiť si tie brzdy tiež, lebo evidentne Lewis mal pravdu. Au.
ano, ale na to musi ferrari realne niekoho vediet aj predbehnut a na tej pozicii ostat.. zatial sa tak nedeje, a na P1 sme boli par kol tutzo sezonu… Ked este baterkovy sampionat mal nejake to vzruso.
zaujimave ale je, ze doteraz s brembo neboli problem… o brzdach sme poculi 2-3 preteky dozadu, predtym nic… co sa stalo s brembo?
Ferrari to spravilo dobre a na istotu. Leclerc by to aj tak zapichol skor ci neskor. Trapil sa nemal ziadne tempo.
No neviem aky zavod si pozeral ale Leclerc mal lepsie tempo v zavode ako Lui.
Pracoval na vývoji monopostu, podieľal sa aj na vývoji a testovaní v Mercedese. Je technický zdatnejší než George a Charles … Možno preto vynecháva simulátor a ladí monopost podľa seba na “ciťák”.
Veď hej, poslednou dobou nebrzdí, preto má také fukoty
V zavode bol od Luiho jednoducho rychlejsi.no a len aby nemal v nedelu fukoty tvoj Lui vies Karma je zdarma a tvoj Lui nedokonci zavod![]()
![]()