Nevieme, ako by Antonelli zajazdil v F3, kedze v nej nejazdil… Colapinto ma tiez titul z F4. Sice menej ako Antonelli, ale ma.
Nižší série sleduju fakt celkem důkladně možná 13-14 let.
Prosím necvič mě v tom. Nejsou stejné.
Kvalita zpracování dílů, motorů atd. se může lišit v desetinách, klidně i vteřinách.
To samozřejmě nevíme, ale při posuzování dosavadních výsledků bychom měli zohlednit, že Kimi jednu soutěž úplně vynechal a proti Colapintovi je o tři roky mladší. Ale ono je to jedno, tady fakt nejde o to, jestli si postup zaslouží nebo ne, to je věc Wolffa, který ho potřebuje teď. Kdyby Lewis neodešel, tak by se pravděpodobně jeho kariéra tak rychle neposouvala.
No to nevím, co?
Nevím. Jsem myslel, že našel fleka nějakýho.
Jinak prý Zhoua v Sauberu nechtějí. Bottase chtějí, ale jen 1 rok, aby měli pro 2026 možnost volby.
Bottas chce 1+1. Když se nedohodnou, tak možná Bortoleto.
Ja ta necvicim. Dal som oficialny link na F2 web A ano, F2 auta su standardizovane, cize technicky su (mali by byt) rovnake.
Samozrejme, co sa tyka nastavenia, tak uz rovnake nebudu, lebo lepsi inzinieri ich vedia lepsie nastavit. Lepsi jazdi daju lepsi feedback. Takisto novsie vs starsie suciastky. A ano, moze sa stat aj to, co pises - kedze motory si losuju a aj ine komponenty kupuju (nerobia si ich sami), takze mozu byt inej kvality.
Kdyby Staněk přestoupil do třeba MP nebo něčeho lepšího, tak taky nebude pořád poslední.
Oni nechtěli ani jednoho, ale asi zájem o Sauber/Audi není nijak velký, tak by Bottase na rok vzali. Nevím, podle mě je tohle pro jezdce, kteří mají už něco odježděno a dosáhli nějaké výsledky, dost potupné. Pokud nemá lepší nabídky, tak asi ten zájem není a měl by se zamyslet nad pokračováním. Čou tam dělal Číňana, takže žádné překvapení, i když se úplně na začátku neukazoval nijak špatně.
Tohle dost podělal, to je asi tak všecko co lze k tomu říci. Auto roztřískal hned v druhém ostrém kole a rychlost? Skončil poslední sekundu za Čouem. Jako netřeba hypovat přes závity. Celkově to nic nemění, jen to oznámení o smlouvě teď trochu hapruje. A důležité je aby se poučil, ne aby se zlomil.
Toto by mal predovsetkym brzdit svoje ocakavania a nie mladeho. Inak chudak Barbie, atrament na zmluve Kimiho este poriadne neuschol a uz sa s nim naklada ako s timovou dvojkou. Nuz Toto si svojho konika uz zjavne vybral.