každý talent vidí iba P1. Tak isto ako Max, Lec, Ham atd… Oni sú ako býk na červenú farbu. Proste tunel a ideš. Auto nestačí? Začne overdrivovať lebo sa snažíš o zázrak dostať to tam kam nepatrí.
To je neuveritelne, Antonelli bol rychlejsi v nejakom useku trate ako Verstappen, aj ako Hamilton. To je zazracne, tento chlapec je neskutocny, novy Messi, co to pisem pardon Schumacher.
A teraz skusim napisat moj nazor, tu vidim 2 moznosti:
- bud autor clanku sa snazil napisat bulvarny odpad s cielom vytvorit senzaciu a zvysit citatelnost. Mam pocit ze to poslednu dobu novinari radi robia
- tomu ze Antonelli je/moze byt rychlejsi ako Hamilton alebo Verstappen autor vazne veri. To by potom podporovalo “moju” hypotezu ze ludia pri vyhodnocovani si veci pouzivaju omnoho viac (a celkom nezdravo) radsej emociu ako nejaky zdravy usudok.
Nepochybne asi ma Antonelli potencial byt sampion F1, ale to ukaze az cas. Ja som vsak len fanusik sportu, laik co sa formuli 1 tyka. Ale pan autor, sam viete ze trat bola prerobena, novy asfalt, pritom jazdci si skusaju veci, ladia auto, atd atd, sak vy to viete lepsie ako ja a zaroven to ani neznamena ze je Antonelli rychlejsi ako Ver, ci HAM. Ale ak by bolo cielom celeho vikendu zajazdit naj cas v 1. treningu garantujem vam ze Hamilton alebo Verstappen su v cele a Antonelli sa nechyta. Nehovoriac o tom ze odmenou mu pravdepodobne bolo rozbite auto.
Dobrá, asi mám moc cukru v krvi
Triper je generačný talent v odhade talentov a triezveho pohladu na vec. Verím mu aj Zaka Cirkusáka odhadol
Myslíš, že je to fakt konec? Že už o něm neuslyšíme, nikdo ho neposadí do auta? Tak možné je všechno…
Tak Kimi to neoverdrivoval. Prostě to vzal do ruky, a jel kudlu, a chtěl se předvést.
Limity auta určitě nezná. Jel moc hezky, pochvala je na místě. Škoda nehody.
Tolik peněz už je stál, že se musí snažit, dokud ho úplně nezničí.
Ten kluk je chudák.
Však on říká, že to nesleduje. Je prostě fanatický fanoušek RedBull firmy.
Nejdřív říkal, že mám sázet na Yukiho. Pak, že mám koupit stream na MonteCarlo. A pak říkal, že mám vsadit v Belgii na Verstappena…
Jeho rady mě stály asi 4k.
Myslim, ze tu existuje paralela na 2007, V tom ako bol svojho casu Ron do Lewisa <3, priom podpisal Alonsa a aj tak ho tam trepol. Proste Toto si chce nieco dokazat, rozdiel je v tom, ze Lewis bol majster GP2 a jazdil dominantne. Russel dal v FP2 20 kol, nic sa nestalo.
Inu, jasne ze Kimi siel bomby, to auto pozna lepsie ako to, s ktorym jazdi F2. Otrepe sa, pojde to. Mozeme ho sudit po testoch a prvych zavodoch.
Žádný chudák. Dal se na vojnu, tak musí bojovat. Dokonce už je týden dospělý, tak co
Nejsem fanoušek nikoho a už vůbec ne fanatický .
Fanatický jo, ale jestli fanoušek, to nevím. Ty pohádky o Red Bullu tu píše skoro furt.
Však i na Nizozemsko ti radil, abys vsadil na Verstappena, ten ti po motorové změně 26 bude dlužit byt v Monaku
No jo, ta podoba .
Nebudu nic psát, páč nejsem momentálně ve formě
To je blázen viď?
Ked je to talent storocia, tak preco neziska titul v F2? Ci to je pod jeho uroven?
Je to pod jeho úroveň.
No to je. Jediný to rozj…bal. ale bol rýchly. Fakt š.p.i.c.a. Jediné štastie že Toto má lóve a rozhodol sa že to bude nový Max. Aj keď teda neviem. Načo ho tam nasilu ťahal?
Jakože titul F2 je ukazkou talentu? Víš vůbec, že přeskočil F3?