Já bych Romanové působení v F2 tak nepodceňoval. V podobné situaci tam bude dobrá polovina všech ostatních kluků. Říká se, že i špatná reklama je reklama, hlavně že je vidět.
Mně se taky dme hrudník, že tam “my” někoho máme, a budu jenom ráda, když se mu podaří sehnat něco lepšího. Jinak s tou špatnou reklamou nevím, spíš po něm takhle vzadu neštěkne pes. Ale jak říkám, ráda se budu mýlit.
Hledači talentů v tomhle sportu moc dobře ví jak to chodí, proto se hodně dívají právě na tyhle těžké závody které všechny jezdce vysvléknou do naha. Ti své pocity probírají s různými důležitými lidmi a třeba se na Romana nakonec štěstí usměje.
Ok, palce mu držet určitě budu.
Já mu ještě budu přát krásné deštivé počasí v dalších závodech.
Roman by mal ísť cestou WEC/GT séria, pokiaľ má šancu a chce open seater tak Super Formula alebo indy
Vyhral by Antonelli, keby sa nekvalifikuje na P10 a nie je otoceny rost? Nemyslim si.
Ak niekto niekedy kracal po vode, tak je to Verstappen v Brazilii 2016. To bol vykon aky v historii F1 nema obdobu vzhladom na vtedajsi Maxov vek.
Souhlasím, pokud má šanci, tak zkusit tyhle možnosti. K tomu by mu účinkování v F2 mohlo přispět.
Wolff se definitivně pomátl a s Antonelliho aurou je konec.
Souhlas-byl to neuvěřitelný zážitek! I Niki Laudovi spadla čelist úžasem a jakože toho už jen tak něco nerozhodí.
Max v roce 2014 jezdil v F3 o rok pozdeji byl jezdcem Toro Rosso v F1. Preskocil GP2.
V Brazilii predvedl neco nemyslitelneho. V 19 letech a 44 dnech.
Uvidime zda Antonelli bude stejne dobrej. Wolf je z nej nadsen. Ocekavam tedy ze ho podepise do Mercedesu a holt Max bude mit smulu a moje predpoved se nevyplni. Ach jo.
Jenze stejne tak je, nebo byl Wolf nadsen z Micka a z Nyka de Vries, akorat ze sanci jim nikdy nedal.
Takze zatim jeste nehazim flintu do zita. Jeste porad muzu bejt ten nejvetsi kapr v rybnice.