Antonelli ohromil geniálnym víťazstvom v daždi. Kráčal po vode, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Já bych Romanové působení v F2 tak nepodceňoval. V podobné situaci tam bude dobrá polovina všech ostatních kluků. Říká se, že i špatná reklama je reklama, hlavně že je vidět.

Mně se taky dme hrudník, že tam “my” někoho máme, a budu jenom ráda, když se mu podaří sehnat něco lepšího. Jinak s tou špatnou reklamou nevím, spíš po něm takhle vzadu neštěkne pes. Ale jak říkám, ráda se budu mýlit.

Hledači talentů v tomhle sportu moc dobře ví jak to chodí, proto se hodně dívají právě na tyhle těžké závody které všechny jezdce vysvléknou do naha. Ti své pocity probírají s různými důležitými lidmi a třeba se na Romana nakonec štěstí usměje.

Ok, palce mu držet určitě budu.

Já mu ještě budu přát krásné deštivé počasí v dalších závodech. :slightly_smiling_face:

Roman by mal ísť cestou WEC/GT séria, pokiaľ má šancu a chce open seater tak Super Formula alebo indy

1 Like

Vyhral by Antonelli, keby sa nekvalifikuje na P10 a nie je otoceny rost? Nemyslim si.

Ak niekto niekedy kracal po vode, tak je to Verstappen v Brazilii 2016. To bol vykon aky v historii F1 nema obdobu vzhladom na vtedajsi Maxov vek.

4 Likes

Souhlasím, pokud má šanci, tak zkusit tyhle možnosti. K tomu by mu účinkování v F2 mohlo přispět.

Wolff se definitivně pomátl a s Antonelliho aurou je konec.

1 Like

Souhlas-byl to neuvěřitelný zážitek! I Niki Laudovi spadla čelist úžasem a jakože toho už jen tak něco nerozhodí. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Musím uznať, že tento save v Brazílii 2016 dal Maxo parádne.

3 Likes

Max v roce 2014 jezdil v F3 o rok pozdeji byl jezdcem Toro Rosso v F1. Preskocil GP2.

V Brazilii predvedl neco nemyslitelneho. V 19 letech a 44 dnech.

Uvidime zda Antonelli bude stejne dobrej. Wolf je z nej nadsen. Ocekavam tedy ze ho podepise do Mercedesu a holt Max bude mit smulu a moje predpoved se nevyplni. Ach jo.

Jenze stejne tak je, nebo byl Wolf nadsen z Micka a z Nyka de Vries, akorat ze sanci jim nikdy nedal.

Takze zatim jeste nehazim flintu do zita. Jeste porad muzu bejt ten nejvetsi kapr v rybnice. :smiley:

1 Like